הודעה עצובה מאד...

piscopic

New member
הודעה עצובה מאד...

לפנינה וחברי הפורום... היום התפרסמה רשימה של הקיצוצים החדשים ששר השחיתות שחנו רוצה להנהיג שוב... וככה הולכת הרשימה: *מימון טיפולים במחלות סופניות וכרוניות 23.3 מ' ש"ח *תגמולים לנכים 0.6 מ' ש"ח *שיקום שכונות 3 מ' ש"ח *האגף לתעסוקת נשים במשרד העבודה 31.5 מ' ש"ח *האגף להכשרה מקצועית 28 מ' ש"ח *הרשות למלחמה בסמים 1 מ' ש"ח *תקציב בריאות הנפש 49.3 ש"ח **הסכומים הם סכומי הקיצוץ מכל אגף. אז מה אתם אומרים?... אישית לי נגמרו המילים כבר...כמה שזה הפך להיות הרגל... עוד מעט יום העצמאות ומה אנחנו אמורים לחגוג? שקיעתה של מדינת ישראל בבוץ של ניכור ואדישות חברתית אל מול האויב הכלכלי? פנינה וכל חברי הפורום....קחו נשימה עמוקה שנסו מותניים בקרוב יהיו לבתי התמחוי עוד הרבה מאד "לקוחות"....

אז נהיה יותר משוגעים

ויותר חולים במחלות כרוניות, אחלה פתרון, נמות ולא יצטרכו לטפל בנו. (כמובן שנכתב בציניות).

אמיקה

New member
עוד לפני זה ...

לפני הקיצוצים, לפני הגזרות, סתם כך בלי שום סיבה - מדינת ישראל משאירה בחזקתה את משכורות עובדי הרשויות המקומיות, או במילים אחרות פשוט לא משלמת משכורות. למה? ככה. אני שומעת על זה כל בוקר ברדיו וכל יום בא לי לשבור משהו מרוב עצבים - איך יתכן?! סתם ככה ? לא לשלם משכורת? הרי האנשים האלו עובדים! הרי הבוס שלהם זה אנחנו - באיזו זכות מלינה מדינת ישראל את שכר עובדיה?! באיזו זכות לא משלמים משכורות?! באיזו זכות מטרטרים אותם ב"לך ושוב" - מהאוצר לפנים וחוזר חלילה ומשכורות - יוק?! מה יכולים האנשים המסכנים האלו לעשות?! להתפטר? לתבוע? למות מכעס!!!

piscopic

New member
אולי הפורום יכול ל...

לתת את דעתו בנושא בהצטרפות לאיזו הפגנה או משהו דומה? בואו לו נהיה רק חלק מהפיתרון לטווח קצר. שינוי חברתי מסתכל גם לעתיד. צריך להתארגן ולזעוק לצדק חברתי. פנינה דעתך חשובה לי...תגובות אנשים!

יקירה תודה על תשומת הלב

אנחנו נצא להרבה מאבקים אבל בואי נעבור את פסח ונצא למלחמות תזכירי לי בבקשה ממך . פנינה

piscopic

New member
אמממ פנינה אני יותר בכיוון של יקיר

אבל סבבה תודה...אני מחכה לזה.

בסדר לא לכעוס עלי אני מנסה

בכל כוחותי לארגן עוד מארזים לחג חסר לי ואני מתפתלת למי לומר שאין....בלתי אפשרי. אבל מאבקים ציבוריים בהחלט באים בחשבון בפרט לגבי צמצום ההשתתפות בתרופות וכאחת שניזוקה מזה באופן ישיר אני בהחלט אשמח להוביל את המאבק הזה, וד"א יש עוד כמה מאבקים שקשורים ברווחת הקהילה שאני מתכננת אבל מיד לאחרי החג. אז בבקשה לא לתת לזה לשקוע, לא להרפות. וסליחה על הטעות בזיהוי. פנינה

נ ו ר it

New member
לאן כל הכסף יילך???

לעוד כורסא של שרי הממשלה ? בושה למדינה !

למעלה