הודעה על פרישה

מצב
הנושא נעול.
הודעה על פרישה

הודעה על פרישה
אני עבדתי במקום עבודה 9.5 חודשים עד שהודעתי על פרישה מהעבודה. כמה זמן מראש עליי להודיע עפ"י החוק? האם כאשר עוזבים את העבודה לפני הזמן עפ"י החוק, אך מסיימים עם כל העבודה, זה בסדר? או שמא עליי להישאר את כל ימי החוק, גם אם אין לי כבר מה לעשות בעבודה?

ושאלה נוספת

הודעה על פרישה
אני עבדתי במקום עבודה 9.5 חודשים עד שהודעתי על פרישה מהעבודה. כמה זמן מראש עליי להודיע עפ"י החוק? האם כאשר עוזבים את העבודה לפני הזמן עפ"י החוק, אך מסיימים עם כל העבודה, זה בסדר? או שמא עליי להישאר את כל ימי החוק, גם אם אין לי כבר מה לעשות בעבודה?
ושאלה נוספת
לפי מה שקראתי כאן בפורום, לגבי החוק ישנו עובד יומי ועובד חודשי, מה ההבדל ביניהם? אם קיבלתי שכר לפי שעה, אני נחשבת יומי או חודשי?

עובדת בשכר

ושאלה נוספת
לפי מה שקראתי כאן בפורום, לגבי החוק ישנו עובד יומי ועובד חודשי, מה ההבדל ביניהם? אם קיבלתי שכר לפי שעה, אני נחשבת יומי או חודשי?
עובדת בשכר
את נחשבת עובדת בשכר - כי את מקבלת שכר לפי שעות. עובד חודשי - עובד במשכורת, עובד שמשכורתו משולמת על בסיס חודשי, ללא קשר לכמות השעות שעבד בחודש. את צריכה לתת 9.5 ימי הודעה מוקדמת למעביד. כן את צריכה לעבוד את 9 הימים האלו, אלא אם כן המעסיק לא רוצה שתעבדי ואז הוא חייב לשלם לך על הימים האלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה