הודעה על חטיפה!!!

LorDofTheCoRRs

New member
הודעה על חטיפה!!!

שלום, השארו רגועים, אין צורך להיכנס לפאניקה! אני- ריקי (הידועה בחתימה המופלאה "החתולים הסמוראים הם שוב נופלים מהשמים...") אהיה מעתה המנהלת החדשה שלכם.... ולכן יחולו כמה שינויים קלים. להלן השינויים: דניאל- מעתה שימך הוא "אני שונא מתיחות של 1 באפריל" אמיר- אתה..כן כן אתה..שלא ידעת מי אני (ראה הודעת פורום מאתמול) לך תכין קפה.. צחי- מה המצב אח שלי?! עקב השתתפותך בפורום האהוב עלי (לא לא הקורס) בניית אתרים ניצלת. ניר - מזל טוב ליום ההולדת..אם היית אומר לנו בן כמה אתה... המערכת(אני- בתור המנהלת החדשה) הייתי דואגת למתנה אבל...לא בוכים על חלב שנשפך (תקנה חתול). שרון, אני מכירה אותך משכבר הימים...נוכחותך בפורום הניבה תוצאות מהממות..ובזכותך הפורום נראה כפי שהוא נראה..בזכות מירי השולחן עבודה של המחשב נראה כמו שהוא נראה....נורא!!!! אז זהו נתיני היקרים.... אוהבת אותכם מאוד ריקושט נ.ב לא לשכוח....אני סנובית!!! ("....אמאל'ה...תעזבו אותי...תורידו את הידים שלכם ממני...אני המנהלת...מירי היא סתם מתחזה...אאאהההה..")

אימא../images/Emo3.gif, מה עשית למירי

תחזרי אותה מייד!!!!!!!!!, וחחחחחחחח
, הרגת אותי מצחוק!!!!, עם הניק שהצמדת לדניאל
. *ד"א אני לא ממש כותב בפורום של בניית אתרים, אני רק שואל שאלות, ככה שאני תקוע במשהו.

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קפה אה...... עכשיו נזכרתי מי את..... קפה אה..... איפה... אני רושם אותה, אני רושם אותה, אני רושם אותה.....

p i n g o

New member
קבלי תיקון!

דניאל- שלא אוהב שמוחקים לו הודעות בלי סיבה!!

למעלה