הודעה על התחלפות הנהלת הפורום

ommerl

New member
הודעה על התחלפות הנהלת הפורום

היי חברים.

בתפוז יש מגמה להחליף את המנהלים המתנדבים במנהלים מטעמם אז אחרי שנים שניהלתי את הפורום דרך תקופות רגועות כמו זו ותקופות סוערות למי שזוכר.... הגיע הזמן שלי להתחלף.

שימו לב: זו לא פרידה! אני עדיין אכנס מידיי פעם לפורום כהרגלי כי אני שמח לענות על שאלותיכם בלי קשר לניהול.

אני אישית דיי שמח שזה קורה. ניהלתי את הפורום מתוך שליחות אבל אני לא באמת אוהב להתעסק בניהול עצמו. היה לי חשוב שהפורום יישאר על כנו וזה הולך לקרות דרך מישהו אחר.

החילוף עצמו הולך להתרחש ביום ראשון אז תקבלו יפה את המנהל החדש

Itch2scratch

New member
חבל מאוד

מפורום NLP מנומנם הוא הופך להיות פרסומת למכללת NLP פלוס. וואלה תפוז, שיחקתם אותה ומכרתם את פינת ה-NLP האובייקטיבית האחרונה.

אולי תופתע/י לטובה?

תן/י צ'אנס. מי יודע, אולי תהיה לך הפתעה.
הכוונה היא לחלוק ידע עשיר והרבה ערך, ולא להתעסק במכירות.

Itch2scratch

New member
אולי הרבה דברים...

... מצד שני, בכל חתימה של כל אדם פה מופיע להתקשר אליכם להתייעצות ואתן מנהלות בית ספר ל-NLP אז סלחו לי על החשדנות. אתן לא נתפשות כיותר מדי אובייקטיביות כרגע. כבר היה לנו מנהל כזה פה שדחף את בית הספר שלו לכל מקום...

כבוד לחשדנות

כל עוד היא לא עומדת לבד אצלך בדלת.
חשוב לבדוק ולהיזהר, ואני מבינה מה אתה אומר. אני בפורום הזה כמשתתפת כבר שנים רבות, זה שאתה מדבר עליו בנה את העסק שלו ממש מתוף הפורום הזה וגם אני התפוצצתי מזה. והנה אנחנו פה עכשיו, לא אתמם, זה עסק הבית ספר שלנו. אבל, לא רק. זה מפעל חיים, של שתינו. יש הרבה יותר כסף במקומות אחרים. אנחנו בעניין בשביל הרבה יותר מכסף. מציעה שוב, תן צ'אנס :) נחיה ונראה...

ועוד משו

אגב, אתה מוזמן 'לנשוך' (או 'לנהום') בכל פעם שכיוון התשובות ייראה לך מסחרי מדי. זה עדיין פורום פתוח.

ommerl

New member
אי אפשר לבנות עסק רק מהפורום

אני משער שאני יודע על מי אתם מדברים. אולי בתחילת הדרך הפורום סיפק לו הרבה פרסום. בימינו אין שום סיכוי להחזיק עסק בגודל שלו מפורום בגודל הזה. או בכל גודל. פורום זה לא פלטפורמה טובה להזנקת עסקים.

ברור שאי אפשר, זו בדיוק הנקודה, ואתה צודק מאד.

הוא עזב כשקלט את זה, ואנחנו פה למרות זה :)

למעלה