הודעה על ביטול...

הודעה על ביטול...

לא, אל תדאגו, לא מבטלים את המפגש. הפאנל שהיה מתוכנן לשעה 20:00 והוזז (בלי שתדעו בכלל) ל- 20:30, בוטל בסופו של דבר מסיבה שאיני יודע עדיין על ידי הנהלת התערוכה. לא נורא, נתגבר - ככה יהיהל נו יותר זמן לעניינים שלנו, ואת היונים המעניינים שהיו מתוכננים לפאנל נעשה כאן, במשך הזמן. אני מקווה למשוך לכאן שני אנשים מעניינים במיוחד: ד"ר אריה גילאי, מומחה לאספנות מירושלים, שיש לו אתר אינטרנט מדהים וידע עצום בתחום האספנות בכלל, וגב' קארין זכריה, שאינה אספנית אך "אוספת אספנים" - כלומר חוקרת אותנו, המניעים לשנו, ההתנהגות שלנו וכו' במסגרת לימודיה האקדמאיים. אספן שלישי שהייתי שמח לצרף הוא יהושע גרינפלד שנחשב אחד מבכירי האספנים בישראל וחלק קטן מאוד מאוספיו (סדנים) נראה הערב בחולון. לצערי הוא מעיד על עצמו שאינו רגיל בעבודת מחשב. אולי נצרף אותו לחברנו רוזן והעביר לשניהם קורס מזורז בשימושי מחשב מתקדמים לטובת הפורום כולו. עם אותם חברים שהזמנתי להשתתף בפאנל הסליחה, ואני מקווה שאתם לא ממש עצובים (בסוד אגלה - גם אני לא מאוד עצוב).

astrok

New member
גם אני לא ממש עצוב...

ויש דבר כזה חוקרת אספנות??? פעם אני וגל המצאנו שם למקצוע של טיבי - "סטמפולוג"... אז היא "קולקטורלוגית"... אולי נציע את זה לאקדמיה ללשון אנגלית... ועכשיו לענייננו- מתי בערך נלך אם ביטלו את הפאנל? 20.30? 21.00? אשמח לתשובה מהירה! תמיר.

astrok

New member
מקווה כמה שיותר מאוחר...

אם זה היה תלוי בי - 0.00! ואגב, במפגש שאלתי אותך, ואמרת שאתה לא מתעסק במשפטי פלילים (אגב, קרוב משפחתי עו"ד פלילים), אבל במה אתה כן??? דיני נזיקין, משפחה, צווארון לבן? התחום הזה נורא מעניין@! כיתתנו עשתה קורס במשפטים בכיתה ה', ובסוף עשינו "משפט מבויים"... הייתי התובע... תמיר.

powo

New member
בוקר טוב אריק

הכי חשוב לי שאם נוכל לשבת כולנו יחד במעגל ולהכיר אחד את השני. להמשך הקשר מעבר למסך.בתודה אברהם .

dan the man

New member
עניין אותי אם האישה הזאת שחוקרת

אספנים תוכל לספר ולהסביר לי יותר מי היא ומה היא עושה ויותר דברים עליה אני אשמח לקבל כל סוג מידע עליה

למעלה