הודעה סוףסוף

part of nothing

New member
הודעה סוףסוף

אחריי שלא כתבתי כאן כימעט 3 שבועות . אני שמח לחזור ולקרוא שהפורום גדל מתפתח ונעשה מעניין יותר ,ומצטרפים חדשים! ויש בשביל מה להיכנס לאינטרנט ולא רק בשביל מוזיקה. אז שיהיה לכם אחלה סופשבוע ותמשיכו לשמר את זיכרון המסע דרך הפורום המדהים הזה.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo9.gif

שיהיה גם לך אחלה סופ"ש

ברוכה השבה....

אני שמחה כמוך שיש לנו איפה לחלוק את מה שעבר עלינו ואת מה שעוד עובר ואפשר אפילו לנסות לארגן מפגש של הפורום כי בעיניי זה פורום מאוד מיוחד......

part of nothing

New member
"ברוכה השבה"?

אני בן!! וכן ניראה לי סבבה לארגן מפגש פורום,אבל תלוי מתי,כי בנתיים רוב הזמן אני בצבא,ואני חושב שמפגש בנושא כזה אסור לי לפספס. אז אם אתם בקטע של לארגן מפגש תנסו שהוא ייפול לקראת סופשבוע,כדאי שאוכל להשתתף בו גם.

סורייייי

לא ידעתי חחחח אני מצטערת ואם יהיה מפגש זה יהיה מן הסתם בסופשבוע כי יש כאן אנשים לומדים.............

טיפקסית

New member
ותנסו שגם אנשים שגרים רחוק יגיעו

כמוני למשל [אני גרה ליד נהריה] ובעיקר לא בשישבת כי אין תחבורה ציבורית ואז לחלקינו לא יהיה איך להגיע אלא אם מישהו מכם יזמין אותי אליו כרגע אני לא יודעת עד כמה אופציית המפגש אפשרית רובינו בי"ב ,ותקופות הבגרויות כבר התחילה אני מקווה שמתישהו זה יתאפשר

L i T a L 1

New member
בשמת את תוכלי להגיע אלי וניסע יחד

גם לי אין ממש איך להגיע אז ניסע ברכבת ביחד...

גם אני מהצפון

אז נצטרף ארבעתנו וניצג בכבוד את הצפון הגדול..!! יכול להיות מפגש מעניין ומרגש של חויות..!! אני שנער שלא יצא עדין לפולין רק יוכל להרחיב את הידיעות שלי

nofar 250

New member
רעיון מעולה...

אולי כדאי להריץ את זה עכשיו כשעוד לא התחילו הבגרויות.. יום אחד אחה"צ לא נראה לי שזה צריך להיות בעיה רצינית..לא? לא בסופ"ש כי אז אין תחבורה.. אפשר לקבוע במקום שהוא אמצע...כי אני גם מאזור ת"א וזה יהיה קשה להגיע לצפון...התחבורה אליכם לא במיטבה בטח שלא לנהריה :(

Pukipsey007

New member
חשבתי יותר על פסח, רציתם לפני../images/Emo35.gif

ובכל מקרה, ת'פרטים הסופיים והמדוייקים אחד לאחד נקבע במסרים.

טיפקסית

New member
מי שלא מהצפון מוזמן לבוא אליי

אני אשמח לארח אתכם פה בקיבוץ ואני גרה צמוד לנהריה כך שעניין התחבורה יהיה מסודר תסמכו עליי ולי אישית כבר התחילו הבגרויות [היום הייתה באנגלית וסופחודש יש בספרות] ואיזה פסח? יש ריכוזים! למי יש זמן בפסח בואו ננסה להקדים בקשה בשבילי בטח יש פה עוד חבר'ה שיהיו להם רכוזים באותו זמן בפסח

Pukipsey007

New member
אז מתי בערך../images/Emo35.gif

אם לא בפסח [לא בכל יום יש יום מרוכז, יש גם קצת חופש אמיתי.], מתי בערך
במהלך השבוע אני לומדת [נראה לי שגם אתם, לא?] ואין ממש עוד חופשים לפני פסח.

לונושקה

New member
אממ...

נראה לי שגם לנו יהיו השלמות בפסח וגם יהיו לי חזרות להפקות בבצפר ובלהקה.. אז עדיף בזמן הקרוב רק שזה גם לא ממש טוב אווף.. אני לא יכולה בימי ראשון ורביעי ,וביום שני ושלישי אני מסיימת ללמוד ב5 ו4 ככה שזאת קצת בעיה חח אז אולי אם אתם מסיימים ללמוד מוקדם תבואו לתל אביב??! או איפשו באיזור

יש לי הצעה

ב- 27.3.05. זה חופש פורים, אבל זה לא נחשב לחג, כך שהתחבורה הציבורית עובדת (אם לא תהיה שביתה.. אהמ אהמ..), זה לפני כל בגרויות הקיץ ואחרי כל בגרויות החורף, לכן זה עלול להיות נחמד עד מאוד! מה אתם אומרים? אגב, אני גר ברחובות, לכן גם לי נראה שהפשרה האידיאלית היא איפשהו בתל אביב..

למעלה