הודעה מSISTA.

טל קר

New member
הודעה מSISTA.

פניתי אליה לאחר שלא נראתה בפורומינו זמן רב, ולהלן תשובתה : "במעט ההודעות שכתבתי מאז המפגש סיפרתי שפוטרתי מהעבודה ואז עברה עלי תקופה מאוד קשה כי אלו היו פיטורי עוול פתאומיים, אכזריים ושוביניסטיים על רקע היותי אישה ולכן כביכול לא כשירה לעסוק במקצוע שעבדתי בו- שמירה. הקיצר, בגלל הבאסה התפקוד שלי ירד פלאים וגם היו עלי המון לחצים למצוא כבר עבודה בגלל הקרבה שלי לקו העוני אז הייתי צריכה להקדיש את מיטב משאבי לבאסה ולמציאת עבודה. עכשיו יש לי כביכול עבודה-למעשה הרבה עבודות זמניות קטנות גוזלות זמן ולא מתגמלות, ויש לי גם גירעון עצום בהספק הלימודים שאני נאבקת איתו וגם ייסורי מצפון על נטישת ההפורום בפרט ורוב החברים שלי בכלל, וזה יכול להיות הסבר ללמה אני לא בפורום, במיוחד בתקופה חשובה שכזו למאבק שלנו, שמאוד הייתי רוצה להיות מעורבת בה. אני מאוד מקווה שמתישהו העניינים יחזרו למסלול "אורביט" (הקפת כדור הארץ במקום שיטוט בחלל) ואז אוכל לחזור לפורום, שלא עובר יום שאני לא חושבת עליו. בינתיים אני מוסרת לך ולכל חברות הפורום שתמשיכו להיות כאלה נשים חזקות ונפלאות עם ניצוצות בעיניים ואני אוהבת את כולכן. להתראות אחותך- sista (טל-אם בא לך את יכולה לפרסם את ההודעה שלי בפורום, אם זה נראה לך רלוונטי.)"

הי סיסטה, באמת שכבר דאגתי ואפשר

לומר שדאגנו, בלשון רבות, כי לא ידענו מה קורה. אני מקווה שהתקופה הקשה תעבור מהר ושדברים טובים יתחילו עכשיו ומיד. בכל מקרה חושבת עליך ושמחה לדעת שאת איתנו, אם לא בהשתתפות, אז בלב ובמחשבה. החוזק שלנו נובע מעצם הקשר הפנימי ומהידיעה שאיכפת לנו זו מזו ומי שצריכה, מקבלת עידוד, תמיכה וחיזוק. זו העצמה. מאחלת לך כל טוב והצלחה ולהשתמע בקרוב, אורין.

החושף היה רוצה לשמוע

איך הרשת הנשית הנרקמת פה עוזרת לה למצוא עבודה. בטוח שיש פה או בסביבה אישה אחת שיש לה עמדת כוח שיכולה לעזור לה למצוא עבודה. וכמובן למצוא עורכת דין שתתנדב לייצג אותה ולקרוע אותם בבית משפט. החושף עצוב מאוד ומקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום.

טל קר

New member
sista לא נכנסת לפורום, כל מי שרוצה

לשוחח עימה מוזמנת לשלוח לה אימייל.

sista

New member
הנה אני!! אהלן לכולם

אני מגיחה לפורום בגלל המסר שטל שלחה לי שמאוד ריגש אותי. בתקופה מסריחה כזאת, שמחתי מאוד לראות שיש מעגל חברתי נוסף שדואג ואכפת לו ולא מבין למה נעלמתי. אל תדאגו, אני (כבר) לא הולכת לירות בעצמי.
אני רק מאוד מאוד עסוקה בלימודים ובעבודות זמניות- מין כיבוי שריפות שכזה, ותוך חודש אני חוזרת, ובקטן. בקשר לסיפור הפיטורין, לדעתי הוא מאוד יעניין את הפורום ולכן אני אספר אותו כשאחזור, כדי שאוכל לראות תגובות ועצות. אוהבת אתכן, חן

למעלה