קצת בדיחותה....../images/Emo13.gif
שניים יושבים במסעדה ומביטים מהחלון. אחד מהם פונה לשני: "אתה רואה שתי הנשים >שם, אחת מהן היא אישתי והשנייה היא הפילגש שלי". > >השני: "הוצאת לי את המילים מהפה". > >***** > >זוג טרי חוזר אחרי ירח דבש. האישה: "יהיו לנו שלושה ילדים נפלאים". > >הבעל: "איך את יודעת?". > >האישה: "הם נמצאים אצל אמא שלי". > >***** > >גבר: "האם תסכימי להתחתן איתי?". > >אישה: "כן, בהחלט!". > >רגע ארוך של שתיקה. > >אישה: "למה אתה לא אומר כלום?". > >גבר: "גם ככה דיברתי יותר מדי". > >***** > >גבר אחד התחתן עם אחת משתי תאומות זהות. כעבור שנה הוא הגיש תביעה לגירושין. > >כששאל אותו השופט לעילה, סיפר הבעל : "ובכן כבוד השופט, מדי פעם באה לבקר אותנו >אחותה התאומה של אישתי, וקרה לי לא פעם שבטעות קיימתי יחסי מין איתה ולא עם >אשתי". > >השופט שומע את דבריו של הבעל ואומר בפליאה : "אתה בטוח שאין שום הבדל בין אישתך >ואחותה התאומה?". > >הגבר עונה : "ברור שיש הבדל, בגלל זה אני רוצה להתגרש". > >***** > >אישה באה לחנות ושואלת על מחירה של בובת ברבי. המוכר עונה לאישה כי הברבי עולה >100שקלים. פתאום מבחינה האישה בבובת ברבי עם תו מחיר של 1,000000 שקל. היא פונה >אל המוכר בשאלה : "למה בובת הברבי הזאת עולה רק 010 שקל ואילו זו עולה 1,000000 >? > >כי זו בובת ברבי גרושה", עונה המוכר, "היא באה עם הבית של קן, עם המכונית שלו >עם חשבון הבנק שלו ועם כל הריהוט". > >***** > >מה הדבר היחיד שגירושין מוכיחים? > >האמא של מי צדקה מלכתחילה. > >***** > >ילד שואל את אביו : "אבא, כמה עולה להתחתן?". > >האב משיב: "אני לא יודע, אני עדיין משלם על זה". > >***** > >אישה שוכבת במיטה עם המאהב שלה, שהוא גם החבר הכי טוב של בעלה. לפתע הטלפון >מצלצל. האישה מרימה את הטלפון, והמאהב מקשיב ושומע אותה אומרת: "או זה נהדר, >אני כל כך שמחה בשבילך. זה נשמע נהדר. יופי. תודה. להתראות". כשהאישה > >מניחה את השפופרת שואל אותה המאהב: "מי זה היה?". "זה היה בעלי, > >עונה האישה, "הוא סיפר לי כמה הוא נהנה בטיול הדייג איתך". > >***** > >בהרצאה בענייני בריאות ומזון שאלה המרצה את הקהל: "מישהו פה יודע מהו המזון >שגורם הכי הרבה כאב וסבל לאדם שאוכל אותו?". > >גבר בן 75 קם מהקהל וצעק: "עוגת חתונה". > >***** > >בן: "אבא, שמעתי שבסין הגברים לא מכירים את הנשים עד לחתונה, האם זה נכון?". > >אב: "זה נכון בכל מקום בני". > >***** > >היה היה איש שעבד כל חייו וחסך כל גרוש. הוא היה קמצן אמיתי. הוא אהב את כספו >יותר מאשר כל דבר אחר. זמן קצר לפני שמת, פנה לאישתו: "שמעי נא יקירתי, כאשר >אמות, אני מבקש ממך שתקחי את כל הוני ותניחי אותו בארון הקבורה לצידי. אני רוצה >לקחת איתי את כספי לעולם הבא". הוא השביע את אישתו והיא הבטיחה מעומק ליבה, כי >כאשר יבוא יומו, כספו יקבר איתו. > >הגיע היום והאיש הלך לעולמו. הוא שכב מתוח בארון, כשהאלמנה יושבת בין חבריה >הקרובים. הטקס הסתיים ורגע לפני שהקברנים עמדו לסגור את הארון קראה האישה:רק >רגע בבקשה!". היא ניגשה והניחה לצד בעלה קופסת נעליים סגורה. הארון ננעל ונטמן >באדמה. > >אחד מידידה הקרובים פנה אל האלמנה: " אני מקוה שלא יצאת מדעתך ושמת את כל הכסף >בקופסה". > >האלמנה ענתה: "ודאי שכן, אני לעולם לא משקרת. הבטחתי לבעלי המנוח > >שאניח לצידו את כל הונו, וכך עשיתי". > >את רוצה לאמר לי ששמת כל אגורה שחסך בארון שזה עתה נטמן באדמה?!". > >בוודאי", ענתה האלמנה, "אספתי את כל הכסף שחסך, אגורה לאגורה, הפקדתי בחשבון >הבנק שלי ורשמתי לו המחאה". > >***** > >גבר ואישתו מתכוננים להכנס למיטה לפני השינה. האישה עומדת מול המראה, מסתכלת >ואומרת: "אתה יודע יקירי, בזמן האחרון אני רואה שמאוד הזדקנתי. יש לי המון >קמטים בפנים, השדיים שלי מגיעים לי עד הפופיק, הטוסיק נפול, הרגליים שמנות, >הזרועות נפולות ושמנות...". היא מסתובבת לעבר בעלה וממשיכה: "נו? תגיד לי משהו >טוב, כדי שארגיש טוב יותר עם עצמי". > >הבעל מסתכל עליה, חושב ועונה בקול רך: "יקירתי... לפחות את יודעת שהראייה שלך >מעולה >