הודעה משפיצי

AdShEaTaKoRe

New member
הודעה משפיצי

אוקיי אז ככה בגלל שכל פעם שאני נמצא במחשב של ביאצ' לבד אז אני רושם הודעות על שמו החלטתי ללכת נגד המסורת ועכשיו אני אצל חומי והוא לא נמצא אז אני רושם הודעה חה איזה כייף לי. טוב אז דבר ראשון אני מרגיש מוחמא שהשרשור מילה אחת שלי זכור ועוד במקום של כבוד יאייייייייייי אני סלבריטאיסת. ועוד לכל החברה שפה שהיו פה כשאני הייתי פה ולחברה שלא היו פה כשאני הייתי פה וגם כשאני לא הייתי אז אני מוסר חד שם מאוד ואת געגועי דרך אגב היה ממש כייף במפגש פורום האחרון אני מאוד נהניתי זה הזכיר דברים טובים. ודרך אגב אתם יודעים למה שמתי לב? לא אתם לא יודעים אז ככה אני חושב שגם גיא וגם זה ששחכתי איך קוראים לו עם הנעלי כאילו צבא אז הם ידעו את העתיד כי טיפה אחרי המפגש נכנסתי לכלא ושמו לי אזיקים אמיתיים וזה לא כייף בכלל. אז לענינייניינינינו. אמממ....... שניה אני חושב רגע... אמממ(מה הדבר הכי דפוק שאני חושב עליו עכשיו) אההה איינשטיין מה איתו? מישהו דיבר איתו לאחרונה?? חה ענקקק וואי אני עם מח צלול. כמו מח 5 אבל לא כזה. טוב ועכשיו לשרשור ... מוכנים??? כןןןןןןןןןן... יופי אוקייי חשבתי על שרשור טוב אוקיי אז ככה כל אחד יגיד את השם של ההורים שלו ואז בטוח נמצא מישהו שהשם של ההורים שלו מממש מצחיק ואז זה ירדוף אותו כל ימי חייו כמו למשל מי שקוראים לאמא שלו רבקה אז מהיום כולם יקראו לו רבקה מי שאמא שלו זונה כולם יקראו לו ביאצ' אוק????? אוקיי אני מתחיל אמא שלי קוראים לה ויקטוריה ולאבא לואיס או אליעזר תבחרו זה מן קטע כשזה אצלנו שתי שמות. ודרך אגב בדובה ואומני אתם באים מחר ביום שישי לאסיילום תענו לי מהר כל עוד אני אצל חומי או שתתקשרו אלי אני מת לדעת כי אני בא. ביייייייייייייייייייייייי תדברו איתי בבקשההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!111 אף אחד אחר לא עושה את זה 0525829455 וזה אמיתי אז תתקשרו אני מתחנן טוב? תודה תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עליכם אתם חברה על הכייפק אחלה בסט סבבה יאייייי אחלה בחלה יופי טופי קרחנה בוטנים יפי טיפי לשיניים שיננית זה הכי אחי קרבי זה אחי הכי אמא של חומי שליטהההההההה יאיייייייייייייייי אוייי יא ממליגה פוזנחוויייי טוב בייי חומי באאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחח שפיצי שפיצי :)

טוב שחזרת!! אולי רק להודעה אחת.. אבל זה עדיף מכלום!! חחח הרגת אותי "לכל מי שאמא שלו קוראים זונה אז נקרא לו ביאצ'" חחחחחחחחחחחח וואי ספר מה הלך שמה בכלא!!! רואים אותך כזה קופץ על המזרן מחזיק בסורגים ואחרי זה במקלחות כולם באים מתקלחים אתה בא עם תחתוני ברזל כאלה חחחחח מגן על האחוריים הפרסיים שלך אה אממם טוב אני אתחיל עם הקטע של ההורים.. אה... אורלי ואברהם חחחח מה קוראים לאמא שלך רבקה ?!?! מה?! חחחחחח ... אז מה היום נקרא לך.. אה.. טוב לא מצחיק..

bobby6killer

New member
youre mom's name is oraly?

ושחכת שאביך הוא גניקולוג,כן כן אבא של אופיר פותח נשים איכותי ועוד מקבל על זה כסף מזומן...

BiAAcH

New member
לא, אם כבר....

הוא פותח נשים עם כוס חולה.... תחשוב על זה, אתה הולך נגיד לאורתופד כשאין לך כלום?? לא, כשיש לך בעיה...

bobby6killer

New member
שפיץ התגעגנו../images/Emo24.gif

מזל טוב על היציאה מהכלא
ואצלי לאמא פנינה ואבא אבי. אורדינדרי יום נפלא קקבוצ'

חחחח כאן עם שפיץ

או קיי לאבא שלי קוראים יוסי אבל אם יש לכם אוכל הוא כבר יבוא לבד אבל תכלס אין לו שם מצחיק עכשיו אמא שלי... או קיי תתכוננו אתם הולכים לכתוב מלא...מוכנים? כן?...הנה זה בא... לאמא שלי קוראים...

ל קשור אני מצטער אבל זה מאושר

או קיי אז אני יודע שהתמונה הזאת כבר היתה כאן אני אפילו לא זוכר באיזה הקשר בכלל אבל זה פשוט כל כך אבל כל כך אופיר אגרנט!!!! המון שיער ולוע ענקית!

חחחחחח לך תזדיין!! :)

חוץ מזה רק בגלל שאמיר בא אליי היום בביצפר ואמר איזה כיף שלא ירדו עליו על זה שאמא שלו קוראים ניצה.. אז מהיום (וזאת הודעה רישמית לכל הפורום הזה!!) לאמיר קוראים ניצה!! זה הולך להדבק לך עד סוף ימי חייך! או עד שנשכח את זה מואהאהאהאהאה

bobby6killer

New member
אתם יודעים למה קראו לה ניצה?

כי ביום שהיא נולדה,היא הפליצה!!!

BiAAcH

New member
חחחח פאק יו, שפיץ, אתה טיפש....

לאמא שלי קוראים אביבה ולאבא עמוס.....

AdShEaTaKoRe

New member
נצלו"ש!!! קניתי בגדים חדשים!!!

אוקי אז עכשיו הגעתי למסקנה שאסור לי להיות לבד עם אמא שלי בקניון... הסיפור הוא ככה - הלכתי עם ידידה שלי בקניון של הכפר לקנות משהו מהסופר ופתאום אמא שלי מתקשרת אלי כי היא רוצה קלנות לי נעלי בית (לא חשוב) אז שאלתי אותה איפה היא והיא אמרה שהיא בקניון של הכפר, אז אחרי שקפצתי מהתרגשות שאני ואמא שלי באותו מקום אז הלכתי אליה והמוכר אמר לי שהוא רואה עלי שאני אוהב באגיז וכל השטויות האלו אז הוא שלח אותי ואת אמא שלי למעלה... חנות שלמה של באגיז וחולצות אדירות! בהנחה (למרות שלא כזאתי הנחה) ופתאום קלטתי את עצמי יוצא מהחנות עם 2 מכנסי ג'נקו אדירים + חולצה של ג'נקו... אז כן - הלכתי לקנות משהו מהסופר וחזרתי עם בגדים בשווי 600 שקל יפה... נ.ב - איך הולכים היום לאסיילום?

נאט זהו שמי

עם הנעליים כאילו צבא. אבל נאט זה לא השם המלא, זה קיצור של השם הפרטי, אתם רוצים לדעת מה השם המלא? (אפילו שפקה טוענת ששמי הוא ג'יימס)

אה ולהורים שלי אין שמות מצחיקים

אבל תאריכי לידה שקשורים לנאצים כן יש אצלי בבית :p

holly shit

New member
אצלי..

לאמא- דליה ולאבא איציק..חח כאילו דליה איציק, הבנתם..

BiAAcH

New member
חחחחחחחחחחחחח

זה גדול!! את לא יודעת כמה צחקתי מזה עכשיו..

למעלה