הודעה משמחת!!!

galshifi

New member
הודעה משמחת!!!

שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בשמחתי.... אני מתחתנת!!!!!! בסוף השבוע אני וחברי האהוב, המקסים, המדהים, יצאנו לחופש בצפון ואתמול מול תצפית מדהימה הוא שלף את הטבעת :) אני ממש ממש מאושרת! שיהיה לכם ערב נפלא, גל.

חמדונה

New member
איזה יופי

מזל טוב ובהצלחה בחיים המשותפים, כולי תקווה שתתמכו אחד בשני ושהאהבה תימשך עוד שנים המון מזל טוב.

../images/Emo41.gifרוצים תמונה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

גם שלך, גם של החבר וגם של הטבעת

איזה בשורות טובות .. ../images/Emo26.gif

אני מרגיש שהפורום שלנו הופך להיות ספר המתאר יריעה הסטורית ארוכת שנים. עברנו את זה עם עוד גולשים וגולשות והנה עכשיו תורך ! אני זוכר את תקופת ההצטרפות שלך לפורם ובעיקר לקומונה שלנו, את השאלות והלבטים והחששות והנה עכשיו, אפשר להגיד שפרק נכבד בהסטוריה הסתים לו ואת עומדת לפני בפני פרק חדש בחיך .. מאחל לך מכל ה
אושר שמחה ואהבה מרובה

שביק

New member
החלטה נכונה! שיהיה לכם בהצלחה!!

חיים בכבוד הדדי ואהבה יכולים לנצח הכל ולקדם לכל מקום בו תבחרו ולכל מטרה רצוייה. מ ז ל ט ו ב !!!!!

גל כל הכבוד מאחל לך

מזל טוב והרבה אושר עם אהובך, המקסים והמדהים . שיהיה לכם רק טוב. אין כמו הנוף הצפוני להצעות נישואין .

השגיא

New member
וואו גל מזל טוב

איזה כיף לחבר שלך שמתחתן עם יפיפיה אמיתי שכמותך. (ראיתי אותך לאחרונה בכנס בשניידר) כיף לו שהוא מתחתן עם בחורה סקרנית ומשכילה כמוך. ובכלל. פשוט כיף לו בעיני...
וגם לך. שתדעו רק שמחה בחייכם המשותפים. ממש עשית לי מצב רוח טוב. גלית

הלנה

New member
גל, איזה הודעה משמחת ../images/Emo24.gif

תודה ששיתפת אותנו. אני מאחלת לך ולבן זוגך הרבה מאד שנים מאושרות ביחד, מזל טוב! הלנה

galshifi

New member
תודה רבה רבה לכולכם!../images/Emo24.gif

איה כיף לקבל תגובות כל כך חמות ומרגשות! תודה לכם, באמת! ותיכף אצרף תמונה....

mazy

New member
איזה יופיייי, מזל טוב ../images/Emo24.gif

ממש התרגשתי כשקראתי את הודעתך!! מאחלת לכם רוב אושר וכיף בדרככם המשותפת!! בהצלחה
מזי.

yakovs

New member
מזל טוב מאד! אבל לא הבנתי למה הוא

שלף את הטבעת? האם אתם במקרה מתחתנים במערב הפרוע? או מתחפשים לקאובוים בפורים? והעיקר שתהיו מאושרים היחד.

galshifi

New member
כן, הוא מהמערב הפרוע

או ליתר דיוק מהערבה.... same same מושבניק פרוע, יהלום לא מלוטש... זה המתוק שלי :)

למעלה