הודעה משמחת

אורוש 11

New member
הודעה משמחת

כנראה ערוץ שמאלני ירד לנו מהחיים! "אם לא תבוצע מיידית הרפורמה ברשות השידור, הערוץ ייאלץ להפסיק לשדר" מנכ"ל משרד ראש הממשלה אמר, כי "אם לא תבוצע מיידית הרפורמה ברשות השידור, הערוץ ייאלץ להפסיק לשדר".

אשרת

New member
ואז אתה נשאר עם שני ערוצי זבל

אחרים - ערוץ 2 וערץ 10. גם הם 'שמאלנים' אגב. בכל מקרה, שמחתך לא ברורה בכלל.

chiff4

New member
ערוץ 2 כבר לא ממש שמאלני

לפחות לא ממש משרת את העבודה אלא את קדימה. וערוץ 1 לדעתי דווקא תמיד היה ימני , לא ?

אשרת

New member
אין לי מושג לגבי ערוץ הראשון

אני רק יודעת , שלא משנה על איזה ערוץ מדובר, כל עוד זה לא ערוץ 7- אז התקשורת שמאלנית.

sharonhaimov

New member
בלי קשר לשמאל וימין. טוב שסוגרים!

ערוץ מיותר לחלוטין. עולה לנו המון, ולא מצליח. נכון שיש לו תוכניות מצויינות וברמה (שלא כמו הערוצים המסחריים), אבל זה ביזבוז כספים. ועוד שבימים אלו כל העבודה והחרדים והגימלאים, לוקחים כל שקל מהתקציב.

אורוש 11

New member
בקיצור אכלנו אותה

גם אם ערוץ 1 יסגר, נצטרך לסבול את השמאלנים בערוצים האחרים. אם כן מה הועילו חכמים בתקנתם?

צריך ערוץ ציבורי

אלא שהערוץ הראשון הוא גוף אנכרוניסטי, מתפורר ומסואב, בזבזני ומסורבל, המנוהל בידי פוליטיקאים וממומן בכספי מס גולגולת רגרסיבי. אני מקווה שעל חורבותיו יקום ערוץ שידור ציבורי מוצלח יותר.

טשאפק

New member
האגרה זה מס אנכרוניסטי

מהתקופה שטלוויזיה נחשבה מותרות. מנגנון הגבייה עצמו מבזבז כסף רב.

לא רק מהתקופה שטלויזיה נחשבה

מותרות, אלא גם כשהייתה אך ורק רשות השידור. לא היה ערוץ 2, לא היה ערוץ 10, לא היו כבלים ולווין, לא היו תחנות רדיו אזוריות. אבל האגרה נשארה ורק לאחרונה הציע השר הממונה על רשות השידור, איתן כבל, לפתור את בעיית שידורי המונדיאל באמצעות.....העלאת האגרה ב-10 ש"ח, במקום לבטל אותה לחלוטין. אבל כמו כל דבר לא טבעי שדרכו להיעלם בסופו של דבר, כך יקרה גם לאגרת הטלויזיה. רק שבמדינת ישראל מה שצריך לקחת שבוע לוקח עשרים שנה.

Lord Buksht

New member
שמאלנים?

ערוץ אחד פועל לטובת מי ששולט ברשות השידור, כרגע זה כבל, לפני כן זה היה אולמרט ושרון שאדון דן לא זז מהתחת שלהם.

למעלה