הודעה משמחת !!!!

yossi018

New member
הודעה משמחת !!!!

גבירותי ורבותי אני שמח להודיע כי אין לי דלקת בעין אז לכל אלו שצחקו עליי (במיוחד החניכות מכיתה י"א) אני חוזר לעדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני חוזר על הציטוטים: "מזה המשקפיים האלה?" "חחחחחח" "יותר מתאים לך עדשות" וכד'... ולמשה: עכשיו אתה מוכן להסתובב איתי ברחובות ראשון ות"א????

yossi018

New member
תופס הירשמות למעו"ז

<form action="http://www.bool.co.il/cgi-bin/bu_mail.cgi?mid=49042" name="BoolFormMail" method="post"> <div align="right"> <input type="Text" Name="שם"> :םש<br> <input type="Text" Name="email"> :ינורטקלא ראוד<br> <input type="Text" Name="icq"> :ICQ 'סמ<br> <input type="Text" Name="טלפון"> :ןופלט 'סמ<br> :העדוהה<br> <textarea name="הודעה" cols="40" rows="10" dir="Rtl"></textarea><br> <input type="Submit" Value="שלח"> </div> </form>​

בתור בית"רסיט שכחול לבן ומאוד מתגאה

בארצו, למה לא תלמד לדבר נכון ?! ?! ?!

MS6

New member
שמע

אולי אני באמת לא יודע לדבר יפה, כנראה אני סתם דובר מעו"ז בית"R וסתם כתבות שלי מתפרסמות באתר הארצי של התנועה: אבל זה לא מעניין אותי, צורם לך בעין... תסבול!

כנראה אתה באמת סתם, או אולי מחוסר

אנשים, אתה בתנועה תגיד לי אתה !!! חבל שישראלים בא"י לא יודעים לדבר עברית תיקנית ...

MS6

New member
אברהם אבן שושן

תקרא את ההודעות שלך שוב זה שאני לא מתעסק בקטנות זה לא אומר שאין לך שגיאות! ממש ילד קטן, בא לי לבכות עלייך!!!

faith2

New member
חחח |כל כך מבינה אותך|....

תעשה כמוני, שיש דלקת פשוט לא שמים עדשות ובטח ובטח לא משקפיים!

yossi018

New member
אין לך מושג

כמה שאת לא מבינה. בלי משקפיים (או עדשות כמובן!) אני עיוור. ברגע שאני מוריד משקפיים אני רואה כמו מתחת למיים - כלום! ככה שאין לי ברירה אלה לשים עדשות (ועוד שנתיים בערך - ניתוח ליזר!!!!)

למעלה