הודעה משמחת!!!!!

Silly Wisdom

New member
הודעה משמחת!!!!!

לנתי ושרית זוג שהכירו בצאט והתחתנו לפני שנה (ידועים כ"סגנון חופשי" ו"שרית פה" מחדר החרדים) נולד היום בן זכר בריא ושלם!!! מזל טוב אני מאושרת!!!!!!!!!!!וחשבתי שאיל ישמח לשמוע...

Silly Wisdom

New member
המממ לא נראה לי שאתה מכיר אישית...

אולי את נתי... אבל סתם זה משמח :)

Silly Wisdom

New member
פחחח ימי כמנקה עברו...

עכשיו אני אמורה לקבל קצבת נכות מהמדינה ולחיות על חשבונך... אם יתייחסו אלי בכלל, אם לא אני אמצא לי איזה דוס עשיר :)

Silly Wisdom

New member
חצוף!אני באמת חולה...

במחלה כרונית שבגללה אני כבר כמה חודשית לא עובדת....קוראים לזה קוליטיס אולצירוזיס-אם תרצה להעמיק את הידע בנושא... אבל תזהר, זה לא לבעלי לב או קיבה חלשים.... אחרי זה נראה לי שאתה בעצמך תלך לביטוח לאומי ותבקש מהם! אגב לכל משלמי המיסים!- ההורים שלי חילוניים ככה שהם משלמים ושילמו כל החיים וכרגע מגיע להם שמישהו ידאג לבת שלהם! זהו!

איתן פז

New member
ימעוררת אנטישמים!

אני דוס אבו אל דוסים! ההורימשלי ואנוכי משלמים ושילמנו כל חיינו מיסים!!!! מלבד זאת אני הפראייר היחיד בעולם שלא רוצה ללכת לחתום אבטלה ולקבל את המגיע לי על פי חוק בצדק וביושר!!!

Silly Wisdom

New member
תאמין לי!

שהייתי שמחה לצאת לעבוד ולא לצאת כל יום ראשון בבוקר ולראות את מצעד הגרושות והמובטלים בלשכת עבודה! לצערי כרגע אין לי כזו אפשרות,ולכן אני חייבת לעשות את זה ע"מ שיהיה לי כסף לצאת מהמינוס! יום טוב לך! אגב המחשב שלי מקולקל, ולכן אני ממעיטה נוכחות עד שהוא יתוקן....סורי

איתן פז

New member
אני הגבתי לאמירתך

"ההורים שלי חילוניים ככה שהם משלמים ושילמו כל החיים...". והבהרתי שהאמירה המגוכחת כי החילוניים הם המשלמים ואילו החרדים לא, היא שטיפת מח מעוותת! ואת רפואה שלימה לך!

acid- לגבי החתימה שלך...

אני מאוד מקווה שזו הבמבה הצהובה!!!! את הבמבה תינוק אני אוה בת פחות.... ובכלל! מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? שניהם של אוסם :/

למעלה