הודעה משמחת

חמניה1

New member
הודעה משמחת../images/Emo39.gif

אמנם הייתי פה רק תקופה קצרה ובסך הכל עברתי רק הזרעה אחת ובשבוע שעבר אחרי בדיקת דם נודע לי שאני בהריון. אז בהתחלה הבטא היה נמוך (23) אז אמרתי לעצמי, אסור לי בכלל להתלהב כי האחיות אמרו ישר לחזור אחרי יומיים כי הערכים נמוכים, בבדיקת הדם השניה התוצאה היתה 67 וביום שני אחרי ארבעה ימים התוצאה היתה 513 !!!!!!!!! זהו, מחכה לבדיקה של שבוע הבא, ואחרי זה ל - US ומקווה שיהיה הריון כיפי. זה הזמן להגיד לכם שלמעלה מחצי שנה הייתי צופה פסיבית , אני חושבת שרוב הזמן זהו פורום מאוד תומך. בנימה אופטימית, מקווה לפגוש את כולכן בפורום השכן

neta2

New member
יקירתי- מזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב../images/Emo151.gif

אני ככ נרגשת סופסופ לשמוע את זה מפורשות ממך ולא בדרך אגב במייל!! אני מאחלת לך הריון כיפי, קליל, ובריא!! בהצלחה ענקית וחיבוק ונשיקה!

חמניה אני כל כך שמחה ../images/Emo6.gif

לשמוע , איזה יופי , שימשיך לעלות ושיהיה US מוצלח , תעדכני .
זר של חמניות בשבילך דנדוש

anatc

New member
מזלטוב../images/Emo70.gifמזלטוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

וכדי להקפיץ צריך משהו בתוכן, אפילו רק
ענת

neta2

New member
../images/Emo13.gif

כל יום לומדים דברים חדשים.. שוב מזל-טוב חמניה יקרה!!

זוליק

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה הריון קל ותקין ומקווה שתדביקי את כולנו ונסגור את פורום פוריות.

1יפעת

New member
../images/Emo39.gifמזל-טובבבבבבבבבבב../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

ronylew

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון בהצלחה ודרך אגב לא כל מי שנמצאת בפורום זמן קצר צריכה להמתין פה לפי התור בכדי להיכנס להריון אז שיהיו לך 9 חודשים כיפיים רוני

מזל טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

שיהיה המון המון בהצלחה, והיריון קל ועגול.. שתיפרחי ותתפתחי במשך 9 חודשים עגולים ובסופם יהיה לך פרח
של ילד (או ילדים
) מכל ה

kasa

New member
מזל טוב !!!../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

למעלה