הודעה משמחת

light blue

New member
הודעה משמחת ../images/Emo113.gif

שלום לכולם! ביום ראשון בבוקר נולד לי בן ראשון. היום או מחר הוא אמור להגיע הביתה ועוד לא מצאנו לו שם. אשמח לקבל רעיונות (טובים)

shuky63

New member
מזל טוב.אני מוכן לתת לך את השמות

שאני שומר לילדים שלי אם יהיו לי. יותם או יונתן. גם יש להם צליל רך.לדעתי קל להיגוי.חשוב לאנשים מגמגמים. גם שמות תנכיים מצד אחד(ובתנך מוצגים כדמויות חיוביות) שזה מצויןאבל לא מסורתיים מידי וגם כל אבל כל! היונתנים והיותמים שפגשתי בחיי הם אנשים מקסימים

אילנית31

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

אני בטוחה שכל שם שתבחרו יהיה שם יפה ומוצלח לרך הנולד. השמות שאני אישית מאוד אוהבת: טל זיו ניר רן ארז איתי גל נעם ושוב המון המון מזל טוב

younatan15

New member
שוקי..

לא ידעתי דאתה אוהב את השם יונתן ודווקא אם הוא קל להגייה אני לא חושב כי יש מצבים שאני דווקא נתקע באות י' ..

a9981

New member
אני חושב...

ששם שנחשב לקל להגייה עבור אדם אחד לא בהכרח יהיה קל להגייה עבור אדם שני. יש אנשים שהאות ג היא האות שבה הם נתקעים בדרך כלל , יש כאלה שנתקעים ב-ש או ב-ח...וכן הלאה.

sprk78

New member
מזל טוב אחרי חיפוש קצר

מנגנון החיפוש הניב לי את התוצאה הבאה: אשף שמות (אחלה של דבר) http://www.babyworld.co.il/bba/index.jsp תהנה

The big man

New member
light blue../images/Emo49.gif

הרבה מזל טוב להולדת הבן. אני מאחל לכם הרבה אושר ושמחה. אני מציע את השמות הבאים: יותם מתן שגיא כל שם שתבחרו יהיה טוב.

אורית71

New member
מזל טוב - אני בחרתי שם שלא קשור לגמ

לגמגום שלי! שלום אני מגמגמת מגיל 4 וגם לי נולד בן לפני כחצי שנה. לאחר התלבטות רבה בבחירת שם שאני אוהבת לבין שם שיקל עליי להגות אותו. בחרתי בשם שאני אוהבת. עצתי לך: תבחר שם שאתה אוהב! שוב מזל טוב ותגדל אותו בנחת!

light blue

New member
תודה על ההצעות הטובות

זהו יש לו שם - יובל. ואני מקווה שסוף סוף הוא יגיע היום הביתה.

למעלה