הודעה משולשת? כן!

kortex

New member
הודעה משולשת? כן!

עדיין לא ברור לנו איך זה קרה אבל אחרי 4 שנים אנחנו עדיין ביחד. ארבל (BASSMAN) וערן. אה כן. גם ארינה פה
. אז איך היה בהופעה? אנחנו זוכרים את התקופה הזאת, שלשמוע את אין מקום אחר היה משהו מיוחד. מי שהכיר את השיר הזה היה מישהו ששווה להכיר. היום? עדיף למות. שני ילדים בני 17 וילדה בת 16 (שתיכנס פחות להודעה הזאת כי היא חפרה מספיק). אז מה היה בעצם? קצת מוזיקה, אפילו בירה לא הייתה (או שכן, אבל קארלסברג. זה לבנות). אתם זוכרים? אורי מור? עובד הבמה האדיר שסידר אותנו. עכשיו הוא סולן (ארינה סיפרה בנתיים פעמיים שיש לה את הדיסק של בייב. היא קנתה אותו ב10 שקלים). היום אורי מור פרש כנפיים והלך לדרכו. דוגרי אני מבין אותו. הערב הזה בשבילנו היה הכל. כמה חודשים לפני לא הפסקנו לשמוע משינה, לחשוב משינה, לחלום משינה, לעשות משינה. אבל היום... בינינו? יש לנו וידוי. משינה של היום זה לא משינה של פעם. על כל המשתמע מכך... אנחנו מודים- אנחנו כבר לא זוכרים את המילים של כל השירים. עזבו אנחנו אפילו לא מכירים את כל השירים. מי קנה את הדיסק החדש? האמת שארינה. אבל היא לא שמעה אותו. ואם כן- היא בטח הייתה תורמת אותו לחירשים. אז מאז, עברנו מלחמות, התגייסנו, חלקנו השתחררנו, ראשי ממשלה (בערך 17) נפלו ועלו, הנשיא הטריד מינית את כל הא'-ב'. כשאנחנו מדברים על היום, דור 3.5 של משינה, אנחנו מדברים על ילדים בני 9 שהתאחדו. איך אתם חושבים שהם מרגישים שהם קוראים את השרשור הזה? הם חושבים איך לא היינו שם שזה קרה או שהם חושבים "השירים החדשים הרבה יותר טובים". הם לא. רק לידע כללי- ארבל גידל עוד יד, ארינה עשתה קרחת ולערן נולד ילד לא חוקי במקסיקו, בשם ממזריקוס. אבל היה כיף היה טוב ולפחות אנחנו עדיין בקשר עם חלק מהפורום. מי שרוצה את השרשור המקורי, כדי לראות איך היה פעם, אז זה פה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=333&msgid=18441283&archive=1 מש"ב (משורשר בזאת) תמונה מפעם ותמונה מעכשיו. איחלנו לפורום בהצלחה, ארבל ארינה וערן.

kortex

New member
כפיצוי על אי-השרשור:

כך אנחנו נראים היום... לפני 10 דק' האמת :)

Bassman

New member
משתדלים../images/Emo13.gif

משהו ששכחתי לציין- ההופעה הזאת (והפורום) הכירו לי את הידידה הכי טובה שלי היום

בלללעעע

New member
השרשור הזה מזכיר לי נשכחות ותיאוריות

מסוימות של אבישי (אם אני לא טועה זה היה אבישי...)
שיפרה תבין על מה אני מדברת אם היא תתאמץ טיפה...

Bassman

New member
אין שמועות. הכל אמת.

(חזרנו לזה?) חוצמזה- מצחיק אותי הקישור. כבר אז ידעתי הכל.

pinky365

New member
../images/Emo3.gif

שמועות לא מבוססות, אין לך הוכחות. (איך אני רואה את אסף נכנס בנו על זה כאילו לא עברו שלוש שנים מאז שעשינו דברים כאלה.)

למה נכנס בכם?

רק באבישי. אבל הוא בצבא. אז נעשה לו הנחה לחיילים פלוס הגדלה של הלאפה עם השווארמה... (או של הקומבינה ל-4 בבורגר ראנץ'...)

emperor28

New member
עדיף לאפה

ואני בצבא עוד בדיוק 4 שעות מגיע(עם נסיעה של 3 וחצי שעות)

בלללעעע

New member
הלוואי עלי לשרת בצפון...

מה שכן- אבישי, בקרוב אני מגיעה מתישהו לגזרה ויש מצב שאפילו לחטמ"ר עצמו... :)

בלללעעע

New member
חס וחלילה קה"דית!!!!

מה קרה- חסרים תפקידי מחשוב בפצ"ן? יש סמ"פ מחשוב ב-36 ו-91 ויש גם בפיקוד עצמו... ואל תקרא לי קצינה בלאי. לפחות אני לא רל"שית של המח"ט...

1Reebok

New member
אני שומע את השיר "נחמד"של כוורת מתנגן ברקע../images/Emo3.gif

emperor28

New member
פאק ולחשוב

שהשרשור הזה היה לפני שנתיים ועוד כמה ימים זה מטורף וכמה השתנה מאז. יאללה חוזרים לצבא...

למעלה