הודעה מצערת...

SaberTooth

New member
הודעה מצערת... ../images/Emo7.gif

אולי כבר קראתם בפורום אחרים את הידעה הזו, אבל אודיע בכל מקרה. עקב לחצים איומים על השרתים של תפוז, החליטה הנהלת תפוז, לצערי, לערוך קיצוצים במערכת הפורומים שלהם ולסגור מספר לא מצומצם של פורומים. לפני שעה קלה נודע לי כי פורום רומח הדרקון האהוב שלנו עלה בגורל, לצערי הרב, ודינו נחרץ. החלק מן ההודעה שאושר לפירסום: "...כיום, קיימים מעל ל-700 פורומים בתפוז אנשים, בגלל עומס על השרת החלטנו שאין מנוס מלקצץ בכמות הפורומים. אנו מורידים מספר לא קטן של פורומים בכל קטגורייה. פורום רומח הדרקון שנמצא בהנהלתך ממעט בפעילות ויודח בימים הקרובים מן הרשימה. אנו מצטערים על עוגמת הנפש. הנהלת הפורומים" משיחה עם הנהלת הפורומים נודע לי כי סגירת הפורום נובעת מפעילותו הדלה, כאמור, ויש לנו בקושי שבוע לסיים פה את העניינים, לארוז חפצינו ולפנות את הפורום לקראת סגירתו. הפורום יורד מהרשימה כבר מחרתיים, אבל ישאר פעיל עד יום שני הבא. אז... בואו ננצל את השבוע האחרון שנותר לנו
.

DarlingAdam

New member
אתה לא רציני.

זה אחד הפורומים היותר פעילים שראיתי. אתם מזמזמים פה את השכל בלי הפסקה - לא שאני מתלונן, אבל אתה לא יכול לומר להם שיש פה פעילות ענפה והרבה אנשים? יש לך הוכחות :)

D gitaL

New member
אתה רציני?

זה אחד הפורומים הפחות פעילים שראיתי בחיים שלי!!! אני ממש מצטער על הפורום...

EverMan

New member
עצוב לאללה ../images/Emo10.gif

לפחות את הפורמים שלי לא סוגרים נכון לעכשיו ...

roychu

New member
אני לא מאמין ../images/Emo10.gif

לא רק שסוגרים את הפורום שלי, גם לוקחים איתו את אחד הפורומים האהובים עליי!

roychu

New member
לצערי, אחרי שאני גם קיוויתי,

זה הכון. עצוב, אבל נכון.

nedisrael

New member
אוי.. זה נורא! ../images/Emo10.gif סייבר,

מה דעתך להקים פורום רומח דרקון חדש? לדוגמא, שירות הפורומים של אורי מספק פורומים חינם, למרות שהם לא קרובים ברמתם לפורומים של תפוז, זה עדיף על כלום..

ד ג י

New member
../images/Emo7.gif

אוליי נפתח אז פורום רומח הדרקון בהייד פארק??

Niminator

New member
אני אפתח פורום חדש אם בא לכם

אני מכיר שירות פורומים מעולה (EZboard) שנותן פורומים בחינם. אני יכול לפתוח את הפורום ולהעביר את הניהול לסייבר מחדש. גם אפשר לשים שם תמונות ולשנות פונטים ולדעתי זה יותר טוב מהפורומים עצמם של תפוז. דוגמא לפורום שלהם שמתי לינק. מי שרוצה שאני (או מישהו אחר, זה לא משנה) ייפתח שם פורום, שיגיד *אני!*

nedisrael

New member
EZBOARD שירות מעולה..

לא ידעתי שאפשר להשתמש שם בעברית. הבעיה היחידה היא שהשירות שהחלט עולה כסף. אם לא משלמים כל הזמן קופצות פרסומות ויש די הרבה באנרים. אם משלמים, המסך נקי מפרסומות ומבאנרים..

Niminator

New member
זה לא נורא

למרות שאני מסכים שהפופ-אפים יכולים להיות מעצבנים, איזיבורד זה הפורום בחינם הכי טוב שאפשר למצוא ברשת.

Niminator

New member
סייבר, אתה תתמוך במעבר?

תמיכתך חשובה לכולנו, כמובן.

Full Of Holes

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינהה:( זה חלום או משהו או איזו מזימה של מנהלי תפוז.. הם עובדים עלינו בגלל אחד באפריל.. בטוחח! אוף:( אם היה להם עומס למה הם בכלל פתחו כל כך הרבה פורומים? הא?

SaberTooth

New member
אין טעם להמשיך עם זה יותר...

א-ח-ד ב-א-פ-ר-י-ל-
הפורום לא באמת הולך להיסגר, לפחות לא נכון לרגע זה. המתיחה הזו היית חלק מרעיון של מנהלי הפורומים בתפוז. מנהלים העלו רעיון למתוח את חברי הפורום ולהגיד להם שהפורום נסגר. מיד הצטרפו כמה עשרות מנהלים ואני ביניהם. אז... מקווה שלא קיבלתם את זה קשה מידי ומקווה שאתם לא כועסים
.

למעלה