הודעה מפולגת

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הודעה מפולגת

מישהו ראה את הסרט קולובוס ? לפני אולי איזה חודש או יותר בעצם היה בערוץ ארבע שני ערבים רצופים שבהם זרקו כל מיני סרטי אימה, בלילה השני היה זאב אמריקני בפריז ואחריו נדמה לי היה קולובוס (למי שבמקרה ראה ולא זוכר - חמישה אנשים שהגישו מועמדות והתקבלו מוכנסים לבית לגור בו ביחד , נדמה לי שהתירוץ היה שאיזה אמן רוצה אותם שם, ואחת מהם היא משוגעת עם בעיות נפשיות חמורות ויש לה גם ציורים מעוותים והיא גם היחידיה ששורדת את האירוע והיא מובאת לבית חולים פגועה קשות. קיצר החמישה בבית ואז אחת נהרגת והם מבינים שהם כלואים ואז אחד אחד הם נהרגים) סרט פסיכיפוטי מגניב ומפחיד עוד ענין - בקשר לדיילי שואו - משפחתי ויתרה למרבה הצער על ממיר דיגיטלי ורק לשמוע את השמות סטיב קורל והשני גורמים לי געגועים בקשר לד"ר כץ - מה הקטע הזה של הגרפיקה התזוזתית המרגיזה הזאת ?! :) והמטופל ריי , זה כאילו ריימונד רומנו ? הסדרה חביבה אבל איטית ומטרידה.

Soak

New member
אני ראיתי את קולובוס

ואפילו הקלטתי. הוא נחמד, לא יותר.

IC4

New member
SOAK

אני ממש לא יודע למה אבל אני אשמח מאד אם אני אדע איך רושמים את השם של הסרט באנגלית קולובוס זה בהחלט לא הסרט הכי טוב שיש אבל בא לי למצוא עליו שטויות

goldi san

New member
דר כץ סידרה מופלא

וביפ קורע את ווי טיוי, טאני אומרת את זה בתור אחת שאין לה לא את זה ולא את זה. ווי טי בי זה חרא, כאליו מיכל ינאי ויעל בר זוהר, מה יכול לצאת טוב מזה? כמו תא קטלני, אני הזהרתי ואמרתי: אנשים טובים לא ישלמו כסף לג´ניפר לופז. וצדקתי ביג טיים

Chot

New member
גולדי

את שיכורה כרגיל. לגבי דר כץ- אני דווקא מחבבת את האנימציה, ולגבי ריי המטופל- זאת מחשבה יפה כי יש להם מבטא דומה, אם אני זוכרת נכון. אולי אני לא. הוא ממש מצחיק

למעלה