הודעה מערוץ 1...

הודעה מערוץ 1... ../images/Emo13.gif

"דרושים ילדים ונוער מעריצי התוכנית המעוניינים להתארח בתוכנית ´המהדורה´ בערוץ הראשון לקראת חזרת שידורי ´השבט´. עדיפות לילדים המתלבשים ומתאפרים ברוח הדמויות. צרו קשר בהקדם האפשרי במייל [email protected] עם פרטים אישיים ומספר טלפון. מדובר על תוכנית שתשודר ב4/10 כך שהזמן קצר וכל הקודם זוכה" מי שמעוניין, זה דחוף ומגניב!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני קצת מתגייסת../images/Emo122.gif. אז אני לא ממש יכולה../images/Emo3.gif.

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifועוד הודעה... ../images/Emo3.gif

שקיבלתי באתר: כתוב בעמוד הראשי שאתם הולכים לשדר את העונה השישית והחדשה. האם באמת מדובר בעונה חדשה של "השבט", או בסדרה "המחר החדש"? ותודה רבה שאתם משדרים את כל העונות שוב! אלעד הי אלעד הכוונה היא באמת לסדרת הבת של השבט "המחר החדש" מקווים שתהנה שנה טובה מצוות זאפ אז זה בטוח "המחר החדש". בלע. ><

Tinkerblack

New member
עוד הודעה

ביום רביעי כן יש מהדורה מוקדמת לתוכנית והם הולכים לעשות דברים לכבוד החזרה של השבט, דיברו איתי על זה ורוצים גם להראות את האתר ולכן אני ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הולכת לחדש קצת פה ושם מקווה שתהנו

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifיעעעעעעעע!!

אני חייבת לצרוח על אבא שלי שיבדוק כבר מה קורה עם ערוצ אחד ואמ הוידאו פועללללל.............. ודחופפפפפפ!!

למעלה