הודעה מעניינת...

jhon rudees

New member
הודעה מעניינת...

שמעתם את הדיסק של ההופעה LIVE SCENES FROM NY בדיסק השני ....אם כן יש קטע בשירים הראשונים שלאברי מדבר.. וברקע משמיעים את ג'ורדון רודס אז אני חושב שהוא די הושפע מהשיר THE FINALL CAUNTWON בטוח לא רשמתי את זה נכון....

Vtach

New member
חח.. את ו"צ'ה" חזקות בקטע

של להכנס באנשים...

cha ching

New member
רגע, פייסלס מור!!

התכוונת שכל דבר שהוא רושם- תמיד מעניין? או שכל דבר שהוא רושם- בטח לא נכון...?
|אייקון שעומד להתפוצץ מצחוק: *פפפפ....פחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!*|

FaceLessMor

New member
שזה בטח לא נכון... ולא

הייתי אומרת שאני "חזקה" בקטע הזה פשוט מה שהוא רשם דרש את זה...(סליחה..) והוא עדיין לא ענה לי על השאלה (שזאת בערך הפעם החמישית/רביעית שאני שואלת אותה)

FaceLessMor

New member
....

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=524&msgid=18332551 אחת מהפעמים ששאלתי..

NiGa

New member
יש 3 דרכים לרשום, אם כבר מתעסקים

בקטנות... john jhon jon

FaceLessMor

New member
לא מתעסקים בקטנות

זה גם לא היה העניין.. תקרא את השרשור ותראה חוץ מזה שלא ראיתי בשום מקום שרושמים ג'ון עם jh ואני יודעת שאפשר לרשום גם כך jon אך בגלל שהוא החליט לשים h אחרי הג'יי אז החלטתי לתת את האפשרות האחרת

cha ching

New member
לא זכור לי שכותבים ג'ון

ככה: JHON... זה פשוט TOO מוזר... אמנם יש כמה דרכים לכתוב ג'ון, כשם וכקיצור... אבל נראה לי שזה יותר ככה: JOHN JONN JON ואתה עדיין לא עונה על השאלה של פייסלס מור...

Guy Z

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי חייב..... וואוו, עד היום הייתי רק קורא את השירשורים. אבל השירשור הזה ממש הצחיק אותי, זה בעצם שירשור אחד ענק (לאורך כל הארכיון של הפורום) על איך כותבים את שמות הנגנים. אנשים זה ממש לא משנה!!! העיקר שדרים הם הלהקה הכי טובה שאני מכיר ודיי עם הוויכוחים הלא נחוצים האלה. אז בנימה אופטימית, נחמד לימצוא פה ושם שירשור לעניין. זאת אומרת שיש על מה לדבר ואין צורך לריב על שטויות כל הזמן!!! מקווה שמהיום יצא לי לראות יותר שירשורי עיניין, בברכה גיא.

למעלה