הודעה מסתיו...

הודעה מסתיו...

המחשב של סתיו`ש בתיקון, כך שהיא תיעדר מספר ימים.. לא לדאוג..

מייק 48

New member
לירני מתוקה...

תודה שאת מעדכנת אותנו ילדה יקרה שלי... תמסרי לסתיו את אהבתנו הגדולה אליה... אנחנו מתגעגעים לאווזה (עדיין שרופה ?) שלנו... (ליתר דיוק מגעגעגעגעגעגעים...) מאחלים החלמה מהירה למחשב של סתיו... (תארי לעצמך שהמחשב המקולקל היה מתנהג מוזר כזה : היה מביט בעצמו ואומר: ``וואי לי, אני כזה שמן !!!`` די, מעכשיו אני לא רוצה חשמל, לא הזנה, לא תמיכה ולא תיקונים !!! אני רוצה להיות רזה, רזה... ומי בכלל מעז לומר שאני מקולקל ???`` אני פותח בשביתה !!! אני רוצה שליטה !!!``) לירני מתוקה, גם לך לא יזיקו כמה כוחות חדשים לריענון... איזה שק של חיבוקים ונשיקות בשבילך... שתרגישי טוב גם את... שתוכלי לשמור גם על סתיו... שלכן באהבה מייק נ.ב. הנה חיוך לדוגמה רוצה לראות הרבה כאלו :)

אהממ ... שמישהו יצבוט אותי...

זכיתי לתגובה ממייק! איזה כייף לי... אההה ובקשר לחיוכים...המצב שלי לא טוב..אני במינוס.. אבל לא נורא...... יש לי המון מאולצים דווקא. הינה תראה :) תודה לך על התמיכה ואהבה שאתה מעניק לכל אחת ואחת בפורום.

חחחח, מייקוש ממוש, איזה צחוקים איתך

...דיי דיי....נו תמשיך תמשיך.......(חחחחחחחחחחחח) טוב!מי אם לא אתה, שתעורר לי את מצב הרוח על הבוקר!הייתי צריכה את זה עכשיו עם כל הדיכי שלי! והצלחת להוציא ממני (-: !!!!!!! ואפילו איזו בדיחת קרש!!!!!!!! אוהבת אותך עד ללא יודעת איפה?אה.....כן עד אין סוףףףףףףףף!!!!! אין מה לעשות אתה אדם עם נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוסרת חיבוקים אז תפוס........שלא יברחו............ (עזוב......טוב נו אי אפשר לצפות הרבה מראש מיובש ומשובש!!!!) שלך FOREVER!(מקווה שכתבתי נכון,כיוון שאני לא משהו באנגלית!)

תמסרי לסתיווש שאנחנו מתגעגעים...

אליה ואוהבים אותה, ושאני חולה עליה בטירוף ואין לי סובלנות וסבלנות לחקות שהיא תחזור כבר! סליחה.......שכחתי לבקש את מילת הקסם!..........ב-ב-ק-ש-ה-!-!-!........

למעלה