הודעה מנהלתית

weird dust

New member
הודעה מנהלתית

היום מחקתי שירשור בעל תוכן פוגעני, יש כאלו שירשורים (כמו ההוא עם הליצנים) שאני יכול לעבור על זה וגם לצחוק. אבל בבקשה לא להאשים חברי פורום שלא עונים או לחשוב שאם אנחנו עוזרים לך אנחנו משועממים. בבקשה לא להישתמש בשפה לא נאותה כמו צואת אדם בשם יפה או דברים דומים, זה לא רציני. אם אתם רוצים נערוך סקר ודיון על מי מהנגנים יפה יותר, אל תדונו על זה. בעיקרון להגיד תיקנה ככה כי ההוא מכוער זה לא רציני, נגנים לא נמדדים בגלל עיצובם כל הוא לא מפריע לשימוש או בגלל שהנגן ארוך מאוד הוא לא ניכנס לכיס אז אין סיבה להגיד את עינייין העיצוב כמשהו עקרוני. נגן טוב בגלל איכות הסאוונד שלו, זמן הבטריה ושאר דברים שהופכים נגן מטוב ליותר טוב או מג'נרי לנגן בעל גב.

meidos

New member
שמע אני מצטער

חח, והרבה ממשה שרשמת זה אני, אבל קודם כל ההיא המורדת העלתה לי ת'סעיף (ולא, אני לא מרוקאי, אלא 100% רומני) סליחה בכל מקרה, וזה לא ישנה שהעיצוב של הקרבון משתווה לכמה דברים שמקומם לא פה.

weird dust

New member
זה לא אומר שזה המשפיע העיקרי

עיצוב צריך להיכלל בחישוב סופי, אבל גם עיצוב הוא משהו אישי ומשתנה. יש אנשים שאוהבים אייפוד ויש כאלה שה300 של אייריבר ניראה להם מדהים. זה לא קבוע ועל טעם ועל ריח אין מה להיתווכח. זה טוב להגיד דעה אבל לא באופן כזה של לבחור בגלל עיצוב ולא בגלל מה שנותן המכשיר.

weird dust

New member
אנשים כמוני ש...?

שאומרים שאני לא יקנה אייפוד בגלל העיצוב או כמו אחת אחרת שתיקנה אותו למרות שאמתי לה שתבדוק אחרים? או מישהו אחר שקנה את נגן אחר ולדעתי אייפוד היה מתאים לו יותר? זה לא נכון לראות דבר ראשון עיצוב, גם המכוניות מקלארן לא כאלו יפות אבל הן מוצגות בכל תערוכת מכוניות כי הן מרשימות.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הבלאגן שהיה פה ביומיים האחרונים הוא בהחלט לא לעניין ולא מוסיף כבוד לפורום ולחברים בו. היה טוב יותר אם חברי הפורום לא היו עונים לבחורה ולא מדרדרים את העניין לרמה כל כך נמוכה. בנוגע ליופי של נגנים: 1. כבר נאמר: "על טעם וריח - אין להתווכח". 2. אם אתם רוצים להתווכח - תביאו הוכחות הגיוניות / לוגיות ובשפה נאותה. זה לא לעניין לרדת לפסים אישיים בגלל נגן (תזכרו שמאחורי הניק יש אנשים חיים עם רגשות - לפעמים עדינים - שעלולים להיפגע מהודעה בפורום ש"יורדת" על תכונה שלהם בלי להכיר אותם ובלי לדעת מי הם). תודה

למעלה