הודעה מנהלתית.

longshut1

New member
הודעה מנהלתית.

בוקר טוב לכולם,או לחלקנו לילה טוב:). מה שלומכם? כידוע לכולם,פרידה נעדרת זה זמן לא מבוטל,מסיבות אישיות מובנות.כפי שכתבתי באחת מהודעותיי האחרונות,היעדרותה טבעית לגמרי.פורום ברמה מסויימת יכול לתפקד באופן סביר גם ללא מנהל פעיל,אך פורום שמתעתד להתעלות מעל הרמה המסויימת הנרמזת לעיל,יוצר לעצמו צרכים חדשים.צרכים אלו אינם יכולים להתמלא כאשר יד מכוונת וסמכותית איננה קיימת-בפועל. אני חש כי הפורום בשל לעליית מדרגה בכל הנוגע לאופי דיוניו,כמו גם באשר לרמת הפרשנות הניתנת בו.עליית מדרגה זו,כאמור,תתאפשר אך ורק כאשר יד כלשהי החברה בפורום תולבש בכפפת סמכות. פניתי להנהלת הפורומים בקובלנה על מצב הפורום,שתמציתה בקשה לבחינה מחודשת את המכניזם המתנהל כאן בפורום.מכניזם זה מתאפיין בגרעין של 4-5 חברים מרכזיים,וכ 10 מעניינים,סקרנים,עוברי אורח,וצופים בסתר.כלומר,בלי מנהלת בפועל.עם זאת,הפורום פורח ומתפתח,דבר המחזק את בקשתי באותה קובלנה,בקשה העוסקת במינוי מנהל פורום אקטיבי. הצעתי את עצמי לניהול הפורום,אני סבור שיש ברשותי הידע הנצרך למילוי התפקיד הנ"ל.בד בבד,הרשו לי לכתוב כמה מילים על "ידע בתחום המיסטיקה". אני ממליץ לכל עוסק בתחום הטארוט והמיסטיקה לבחון,להעריך,ולהכיר במיקומו בציר "ידיעת הרזים".בהתאם לכך,אני מקפיד לכנות את עצמי כמתחיל בתחום,כמו רוב העוסקים במלאכה,משום שאני מכיר בדרך הארוכה שיש על כל אחד לעשות בטרם ייקרא מומחה.שלב חשוב בהתפתחות ה"רוחנית" של מיסטיקן הוא הכרה בקטנותו היחסית מול גודלו,עוצמתו, וחוכמתו של הקוסמוס-האוצר בחובו את סודות היקום,והקיום. הנהלת הפורומים קבעה את מעמדי בפורום שלנו כ"מומחה פורום".מעמד חדש זה שניתן לי אינו ככתבו וכלשונו,אלא תכליתו בדיקת תפקודי בשבועיים הבאים במעמד שונה מבעבר,כמו גם את התפקוד הפורום.במשך הזמן המצויין,היעדרותה וזמן חזרתה המשוער של פרידה ייבדקו.לאחר שישולבו הנתונים שיופקו בפרק הזמן הזה,ייבדק סופית הצורך במינויי במנהל\מנהל שותף עם פרידה. זה המקום להבהרה.אני מחבב את פרידה,וזהו איננו נסיון לחתירה תחתה,מה עוד שהיעדרותה נגרמת בעטין של בעיות אישיות.שלחתי לה כמה וכמה הודעות בחודשיים האחרונים,בנסיון לברר אם ניתן לסייע לה בדרך כלשהי,וגם כדי לברר באשר לשובה,ולא נעניתי.עם זאת,גם לפורום ישנם אינטרסים.פרידה תרמה לפורום רבות,ואני קורא לה לחזור אלינו,ויחדיו להביא את הפורום למעמד שהוא ראוי לו,אך גם אם חזרה זו לא תתרחש,הפורום ימשיך במסעו זה,ביתר שאת,מכוון וממוקד היישר ליעדו,תחת ניהולי,בכוחות משולבים של כולנו. הפריחה היפהפיה שהתרחשה בזמן האחרון בפורום שלנו ריגשה אותי,בעיקר משום שהיא קרתה תודות למאמץ משותף של החברים המקסימים כאן.אני סמוך ובטוח שהשינוי במבנה הפורום יאיץ את התהליך הנ"ל.אני מאמין שלפורום ישנו פוטנציאל נפלא לההפך לאחד מפורומי הטארוט הישראליים המובילים. ובנימה קצת פחות רשמית:חבר´ה,המנהלת נתנה לנו תקופת מבחן,אז בואו נראה לה ממה אנחנו עשויים,ונביא את הפורום שלנו למחוזות ראויים יותר,לו ולנו.מה דעתכם,חביביי,אני מגזים בהערכתי את הפוטנציאל שלנו?:) אינני חושב! אז יאללה,לעבודה! יום נעים

בת ים

New member
ברוך הבא לפרדס../images/Emo43.gif

ובהצלחה בניהול, אני אמנם לא כותבת, אבל בהחלט עוקבת ואין צורך להתנצל, אם תתקבל לניהול הפורום-זה יהיה בזכות. הי אורי

longshut1

New member
היי בת ים

ראשית,ברוכה הבאה לפורום:) שנית,תודה על האיחולים. שלישית,את יותר ממוזמנת להשתתף בפורום.אני בטוח שמדי פעם,כשאת קוראת איזהשהיא הודעה,בוער לך באצבעות ככה להגיב,לאמר את דעתך,להשפיע,להשמיע את קולך... אשמח לראותך משתתפת בפורום,ועד אז... יום נעים

longshut1

New member
אהלן וסהלן נוסעת סמויה

מה קורה?מזמן לא השתמענו.נראה לי,לפי חתימתך,שגם לך מגיע מזל טוב על ניהול הפורום "האנטרנט לאן"...גם לך בהצלחה ובכיף,למרות שנדמה לי שאת לא זקוקה,אם לשפוט לפי ההתלהבות שלך בניגוחייך המקסימים את הממסד האינטרנטי,הזכורים לי טוב:) אגב,את מוזמנת להשתתף בפורום,כאוות רצונך...הפנינים שלך,שאני מקפיד לקרוא,ראויות בכל פורום שהוא,בכל מינון שהוא.. יום נעים

בהצלחה.

אני חדשה בפורום הנ"ל ואינני מכירה את ההסטוריה של כל הפורום. אני מתעניינת בטארוט ופותחת בעצמי (עברתי שני קורסים) והייתי מעוניינת לדעת מהם החוקים של הפורום. הייתי רוצה לדעת האם אנחנו פותחים את הקלפים והחברים שכאן מסייעים בפרוש או אנחנו אמורים לבקש פתיחה על נושא מסויים? אשמח אם תבהיר את עמדתך בנושא. שוב בהצלחה ויום טוב ליהי

longshut1

New member
אהלן וסהלן ליהי...אבל האחרת:)

ברוכה הבאה לפורום שלנו,שמעתה,אם תרצי-יהיה גם שלך ובשבילך.ובכן,אני לא אוהב את הריח הזה של "חוקי פורום"...אני מאמין שהחברים כאן אינטליגנטיים מספיק כדי לדעת לשמור על רוח טובה,וכבוד הדדי.בכל הנוגע לאופי הפורום,שאמור להיות מתואר בחוקים,הוא ייכתב בדף הקהילה,לכשאתמנה סופית למנהל הפורום. בכל אופן,האוריינטציה של הפורום היא לימודית.צר לי,אך האוריינטציה הקודמת של הפורום,שהייתה שאלות ותשובות אינסטנט,איננה קיימת עוד.זאת משום,שאני מאמין בחכות,ולא בדגים. באופן עקרוני,כשמועלית פריסה,ניתנת פרשנות כללית,או קווי הנחיה להתחיל להבין את המסר של הפריסה.הפריסות ופירושן הן כרגע החלק הארי של הפורום,אך חלקן יילך ויפחת עם הזמן לטובת דיונים סקסיים משהו,החל בפילוסופיה של הטארוט מול משנות פילוסופיות שונות ומגוונות,פסיכולוגיה וטארוט,אסטרולוגיה וטארוט,ומיתולוגיה וטארוט. הדיונים יתפתחו או באופן ספונטני כנלווה לפרשנות מסויימת,או באופן יזום. למשל,בעמוד הנוכחי פתחתי דיון על האקזיסטנציאליזם של ז´אן פול סארטר,מול הגישה בקלפי הטארוט מייצגים.הדיון נערך בשלבים,כאשר בסוף כל שלב כל אחד מוזמן להעיר,האיר,לתקן ולהעשיר את הדיון. את מוזמנת בשמחה להשתתף כאוות יכולתך ורצונך בפורום! יום נעים

למעלה