הודעה מנהלתית

Sophalin

New member
הודעה מנהלתית

יתכן שבימים הקרובים לא אוכל לאשר הודעות מנותרות במהירות עקב מחלה. אנא להתאזר בסבלנות.

Sophalin

New member
שפעת

אתמול בערב התעלפתי אבל חוץ מזה אני מרגיש קצת יותר טוב :)

deathcaster

New member
מממממממ

הייתי מציע לך מרק עוף של אמא.... אבל......... טוב נו.. יש אבקת מרק טעם עוף, ותמיד אפשר לעשות יופי של מרק ירקות שורש חם ומהביל.... להתעלף משפעת?!
נשמע קיצוני, תרגיש טוב.

Sophalin

New member
תודה :)

המרק מתחמם לו עכשיו על הגז. מעניין אם כרישה זה טוב... מה שקרה זה שביום חמישי בסלסה הייתי צריך להעביר שיעור, וקצת כאב לי הגרון. אחרי זה, הרגשתי די רע אבל בכל זאת רקדתי כל הערב. הגעתי הבייתה בשתיים בלילה, חולה. פשוט חולה. אתמול הייתי חייב לנסוע להורים שלי כי אבא שלי עבר ניתוח לפני שבועיים ועוד לא יצא לי לבקר אותו, אז הרגשתי רע אבל עמי נוהג אז מה'כפת לי? בכל מקרה לא אכלתי כלום כל היום אתמול. בא. ערב אצל ההורים, לא היה לי תאבון אבל בכל זאת ניסיתי לאכול. איך שנתתי שני ביסים, הרגשתי שאני הולך להקיא, אז הלכתי לשבת על הכורסא בסלון ובשלב הבא אני במצב שכיבה ואמא לי רוכנת מעלי בהיסטריה ומנסה להעיר אותי. אני חייב להגיד שלהתעלף זו חוויה מאוד מומלצת. זה ממש מגניב.

deathcaster

New member
ממממ....

כרישה זה אחלה של ירק, לא רק למרק, אפשר לקצוץ אותו דק, לערבב עם פירורי לחם ובצל קצוץ ולעשות יופי של קציצות/ לביבות, יוצא מעולה. אני מוותר על ה"תענוג" של עילפון, מעולם לא קרה לי ואני מקווה שגם לא יקרה.

Sophalin

New member
דווקא פעם שניה שזה קרה לי

לפני 3 שנים גם הייתי חולה וגם זה היה כשההורים שלי במקרה באו לבקר אותי ולתת לי מרק. זה מרגיש כאילו אתה ברכבת הרים. זה מוזר אבל גם מאוד מצחיק.

GoghVV

New member
זה יכול להיגמר לא טוב.

אני לא מזמן נחתתי פעמיים על הראש (בהפרש של כמה דקות) וגמרתי רק עם זעזוע מוח קל. אני לא דוקטור ואין לי שום ידע רפואי, אבל אני מניח שבקלות זה היה יכול להיגמר הרבה יותר רע. מה שכן - זה באמת מרגיש כמו רכבת הרים.
תרגיש טוב!

Sophalin

New member
תודה

האמת שאני חושב שזה מנגנון הגנה פסיכולוגי שפיתחתי נגד הקאות. אני באמת מעדיף להתעלף

Sophalin

New member
כן זה כן

פעמיים עברתי את זה ובשתי הפעמים יצאתי מזה מאוד מחוייך!

cwen

New member
אני די בטוחה שאתה יוצא דופן

רוב האנשים שהתעלפו שיצא לי לדבר איתם תיארו משהו דומה לחוויות שאני עברתי שהן לגמרי לגמרי לא מגניבות ולא כיפיות.

Sophalin

New member
בהחלט יוצא דופן

רוב האנשים נוטים ל"שפוט" (לחיוב או לשלילה) את החוויות שלהם לפי איזשהם נורמות חברתיות. לא משהו רשמי במיוחד אבל משהו שקיים בחברה. בדכ עילפון מקושר עם חולי וחולי נחשב לדבר רע. זה אמנם נכון אבל זה לא אומר שחווית העילפון היא ככך רעה. הגברים בוכים בלילה - לא נשמע קולם.

cwen

New member
לא...

מאחר שרוב ההתעלפויות שלי לא היו על רקע מחלה, אז ממש לא.

Sophalin

New member
לא הבנת את מה שאמרתי

אמרתי שהתעלפות מקושרת עם חולי. בחברה באופן כללי. ולכן החברה מקשרת התעלפות כחוויה שלילית. לצורך העניין אם מגיל צעיר היו מחדירים לך למוח שהתעלפות זו חוויה מופלאה, מאוד יכול להיות שהיית נהנית ממנה. כשאנשים סיפרו לי על ההתעלפויות שלהם בעבר זה נורא אבל נורא הפחיד אותי. עד שאני עברתי התעלפות וזה היה ממש מגניב.

cwen

New member
או שאתה חווה את זה שונה מרוב האנשים

וזו בהחלט אופציה. זה גם לא כזה מפחיד בעיני חוץ מהאפשרות של ליפול אם לא מזהים מספיק מהר את הסימנים. זה סתם מאוד לא נעים.

Sophalin

New member
טוב גם אותי זה עכשיו לא מפחיד

אחרי שחוויתי את זה. אבל לזהות את הסימנים? לא נראה לי שאני יכול. בפעם הראשונה היתה לי סחרחורת. הפעם הזאת, פשוט ישבתי על הספה, ולא הרגשתי בכלל שהתעלפתי...

cwen

New member
רוב האנשים מתעלפים בגלל ירידת לחץ דם

ולזה בהחלט יש סימנים מקדימים. אולי לך יש סיבה אחרת שגורמת לתחושה המגניבה שאתה מרגיש. ואולי כדאי לבדוק את זה?

למעלה