הודעה ממש משמחת.

הודעה ממש משמחת.

אני לא רוצה שתחשבו שאני אחד הילדי המפגרים שנכנסים לכל מיני פורומים ורושמים "מדונה באה מדונה באה" "בריטני באה עוד חודש"..וכל זה.. אבל רציתי להגיד לכם שנטליה אוריירו מגיעה לישראל מקסימום הכי מאוחר זה יולי-אוגוסט! להופעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלתי את יאיר דורי והוא אמר לי את זה. לכל מי ששואל מה לי וליאיר דורי אז שאלתי אותו כשהייתי עם המורדים מאחורי הקלעים בהופעה. באמת שאני לא סתם אומר לכם.

niravital

New member
בקשר למדונה ../images/Emo26.gif

היא באמת באה להופעות, ככה שאתה יכול חופשי להגיד את זה
בקשר לנטליה, אני הרבה יותר פסימי... עם זאת, אם תוכל להביא איזשהי הוכחה או מקור רשמי שכל אחד יוכל לפנות אליו, זה כבר יהיה משהו... אישית, קשה לי לראות את זה קורה

פיקוש

New member
איציק >>

נראה לי שבזמן הזה נטליה תצלם את הטלנובלה החדשה שלה והיא גם עובדת על דיסק חדש משלה... אחרי זה רק היא תקפוץ לביקור! אז אני לא יודע אם להאמין או לא... אין לי סיבה לא להאמין לך דווקא אם אתה אומר זה נראה אמין אבל נטליה תהיה עסוקה אז בינינו, אין מצב שהיא תבוא :( (גם אם קשה לומר זאת!) :( שאלה... פגשת את נטי או משו? אתה מעריץ אותה?

כנסו

יאיר לא סתם יגיד...! וכן פגשתי את נטליה שהיא הייתה בדודו טופז (לפני התוכנית). יכול להיות שזה יהיה ביקור של כמה ימים וזה יפריע לצילומים..! באמת שכאילו אין לי טעם לשקר לכם..! זוכרים שהיא הייתה צריכה לבוא לארץ לפני כמה חודשים.. אז עכשיו היא תבוא. ותיראו שלא שיקרתי.

פיקוש

New member
וואייייייי הלוואייייייי!!!!!!!

תודה על המידעעעעעע ולכמה הופעות היא תבוא? יש לך מידע והכל? דיוססס ושים פה תמונות בלעדיות שלה! חחחחח

love amor

New member
אממ

לא נראה לי
הלוואי שהיא תבואאאא!
בכל מקרה אני אשאל את יאיר דורי בהזדמנות
אם הוא ענה לך הוא יענה גם לי...

N a T o o S h

New member
וואי באמת שים ת'תמונה שלך אולי עם

נטי...!?!?! או סתם תמונות שצילמת אותההה... ו.. וואי גם אני דיברתי עם יאיר ולא שאלתי אותו על נטי איזה מפגרת אני...!! סתומההה..! דייי למה??

buzaglo

New member
../images/Emo12.gifושוב זה רק אני?../images/Emo41.gif

או שאתה לא נשמע לי הכי שמח בעולם

תו לי לנחש....עוד אחת מההודעות

השגויות שלך
אממ לא יודעת מה מר דורי אמר לך אבל זה לא תלוי בו...זה תלוי בנטי היא תסיים את הצילומים בערך ביולי אוגוסט (כביכול זמן הגעתה לארץ) ואז לא נראה לי שיהיה לה זמן לקפוץ לביקור.... נתחיל בזה שהיא בטח תקח חופשונת עם ריקי ואז שהיא תחזור עם כוחות היא תתחיל לעבוד במרץ על הדיבק ה-4 כי הוא אמור לצאת עד 2005 כל זה קצת גורם לי לקשיי אמונה שהיא תבוא לפה ביולי-אוגוסט חוצמזה שאף פעם אי אפשר לדעת...
אנשים אני חייבת להגיד לך משהו (פיקו'ש במיוחד לך) אל תתלהבו כל פעם שאומרים שהיא תבוא כי זה סתם ואחרי זה מתאכזבים שנה שעברה אמרו שהיא תבוא ביוני..אחרי זה דחו את זה לאוגוסט...אחרי זה ספטמבר...ובסוף שהיא הייתה אמורה להגיע בנובמבר (אם זכרוני אינו בוגד בי) והכל כבר היה מוכן.....כרטיסים...התארגנות....הביקור בוטל
אז חבל להשלות את עצמנו ואחרי זה להתאכזב....אז אם אומרים שנטי באה...עדיין תדעו לשלוט בעצמכם (קשה קשה
) האמת..שאני אאמין שהיא באה רק שהיא כבר אראה אותה פה.. תראו מה קרה בספרד....אנשים חיכו בשדה תעופה והיא לא באה.... אז שום דבר לא בטוח וחבל להתלהב יותר מידי ואז להתאכזב..

N a T o o S h

New member
נכון.. לא ניראה לי הגיוני שהיא תבוא

בחופש הגדול (על זה הוא בעיקרון אמר שזה יוצא לא?!) אני מקווה שכן הלוואי אמן! אבל יש לה מספיק דברים על הראשש... אני מקווה אבל שהיא תבוא כמה שיותר מהרר... וניר... אני מקווה שהוא יחזור שהוא לא אמר סתם כדי להקפיץ אותנו... חח אני רוצה לראות ת'תמונות שלו!!! אני מקווה שהוא לא נעלםםם!!!

נטליה לצערי לא תגיע לפה בקרוב../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

לפחות לא השנה! אז דיי להמציא דברים טוב??? הלוואי והיא תבוא כמו שאמרת ביולי או אוגוסט הייתי רוצה להאמין בזה אבל לא ניראה לי שזה אפשרי יש לה לו"ז עמוס מאוד תאמינו לי! אם היא היתה יכולה היא כבר היתה באה לפה היא הרי מאוד אוהבת אותנו..אבל זה לא תלוי רק בה..! אז כמה שזה קשה תחכו בסבלנות המלכה עוד תגיע! don't worry

למעלה