הודעה ממש חשובה!

Shitgoose19

New member
הודעה ממש חשובה!

אממ רובכן כאן בוודאי יודעים על קיומו של הDVD של HIM : LOVE METAL ARCHIVES VOL.1: DVD נכון? אז זהו.. שיש להם עוד DVD שנמכר כאן בארץ..אבל... וזה אבל גדול..אני בספק אם בכלל תוכלו לקנות אותו בכל חנות מוסיקה בארץ לא נראה לי שיש שם אותו קוראים לו: HIM - Poison Arrow: DVD ואפשר להזמין אותו דרך האינטרנט-דרך אתר ישראלי ואמין מאוד(משם אני קונה הכל) הכי אמין שיש וזול!! לינק לאתר: http://www.laserclub.co.il תיכנסו לאתר ובחיפוש תרשמו Poison arrow וזה ימצא לכם את הDVD שלהם שבטח לרובנו אין. מקווה שעזרתי :)

inbal287

New member
לפי מה שאני יודעת,

זה בכלל לא DVD רשמי. אבל תודה
.

Shitgoose19

New member
גם לי..

זה לא נראה DVD רישמי אבל מה זה משנה? העיקר שיש להם עוד DVD לא? העיקר שאפשר להנות מהם עוד! זה הכי חשוב אני קניתי .. מה איתכם?

inbal287

New member
למשל, נצל"ש כזה הוא לאוף בלבד!

למה? כי למרות שאוהבים פה את לורדי, שם הפורום הוא "להקת HIM" ולא "לורדי".

inbal287

New member
עם כל הכבוד, יש זכות לנצל"ש

הודעות כאלה. אבל לא נצל"ש על הנושא שהיא פתחה, והסברתי לה את זה. עם כל הכבוד, אני יודעת מה מותר ומה אסור בפורום הזה.

Blade Of Fire

New member
נצל"ש

עידן חוזר מטירונות.... עידן נכנס לאוטו.... עידן מדליק את הרדיו ומאיזו סיבה הזויה הוא שומע את JOIN ME בגלגלצ.... פעם ראשונה שאני שומע את זה ברדיו! מה הולך פה?

inbal287

New member
יאא כן, גם אני שמעתי את זה.

אנחנו כזה יושבים לאכול והTV הייתה על האינדקס ערוצים שיש שם גלגל"צ, ופתאום אני שומעת משהו נורא מוכר. *ענבלירון מזנקת מהשולחן לכיוון הTV* *כולם מסתכלים ע"י מוזר* היה נחמד

היה לי את זה כבר כשהייתי בטיול

בקורס... כל כך הייתי בהלם וזה לא היה הבחירות או משהו... [כי כבר שמעתי את זה ב"הבחירות"] כן.. זה היה כיף רק חבל שהם אל שמים דברים אחרים כאלו [*שיעול*אפיקה*שיעול**שיעולוית'ין טמפטיישן*שיעול*]

למעלה