הודעה ממני:

הודעה ממני:

רק רציתי להגיד לכם שהייתה לי תקופה נחמדה מאוד בפורום אבל עכשיו- אני עוזבת. חבל שלא ראיתי מחזות זמר בחו"ל ושאני הולכת מהפורום הזה בטעם רע. אבל זה מה יש. המשך שהייה מהנה וברוכה הבאה לכל החדשים שהצטרפו.. אוהבת- יעל.

yaronR1

New member
יעלי...

מה קרה, למה הקריזה? תני רעיון לנושא שקרוב אלייך, לדברים שכן ראית.... מי אמר שלא יהייה לנו מה להגיד בנושא?

אסור לדבר על מחזות זמר ישראליים

ככה שאין לי על מה לדבר כי לא ראיתי בחו"ל.. ובגלל זה אני נאלצת לעזוב- אבל באמת שיהיה בס22ה לאנשים החדשים

Nir5L

New member
נוווו לאאא

אל תעזבו!!!!!!!! כולם פתאום נעלמו לי! כל מי שדיברתי איתו על מחזות זמר של חנוכה נעלם לי!!!! על תעזבי יעלללללללללל תמשיכו לדבר בשרשורררררררר יהיה לי משעמם לבדדדד

lonestar2003

New member
אל תעזבי + בקשה לכולם

בואו נחייה את הפורום! דברו על מחזות זמר שאתם אוהבים! יש על מה לדבר. מוקדם מכדי לקבור את הפורום! אני מתלבטת אם ללכת מחר למיקה שלי (פעם רביעית) או ללכת לקיק בוקסינג? מה דעתכם? זה אוטוטו נגמר בת"א אז אני שוקלת לנצל את ההזדמנות וללכת כל עוד זה מופיע.

אתם חמודים! אבל לא ראיתי מחזות

זמר בחו"ל.. מהות הפורום.. ככה שאין לי על מה לדבר.. וכבר עברנו את הנושא של חנוכה ככה ש.. לא יודעת-אולי אני אגיב מדי פעם..

Nir5L

New member
אבל

לא עבזו את הנושא של חנוכה... אנחנו ממשיכים לדבר עליו בשרשור חנוכה... :) תחזרי לדבר איתנו שםםםםםםםם

tommy walker

New member
תיקון טעות

המהות של הפורום הזה לא קשורה ל קטע של חו"ל או לא חו"ל. פשוט לא מדברים כאן על מחזות זמר של חנוכה. ניתן לדבר כאן על מחזות זמר אחרים שיש בארץ שקהל היעד שלהם הוא לא ילדים. אם יש מעט או הרבה זה נושא אחר כבר. אבל אף אחד לא מצפה שתהיי מיליונרית ותטוסי לחו"ל כל שבוע בשביל לכתוב בפורום הזה. ודרך אגב , גם לפני הפעם הראשונה שלי בחו"ל אז ידעתי הרבה על מחזות זמר אחרים שיש בחו"ל והיו לי הרבה פסי קול שלהם , ולא הייתי צריך להיות פיזית בחו"ל בשביל זה. פשוט אהבתי מחזות זמר , אז השתדלתי לשמוע כמה שיותר ! והכול בתוך ארץ הקודש !!!!!!!!! :) ככה שאם בכל זאת את אוהבת מחזות זמר , אז העובדה שאת לא נמצאת בחו"ל לא צריכה להפריע לך.....

מתוקיז

New member
פעם רביעית?!

זה חמוד לאללה... אבל קצת מוגזם! בכל זאת, זה מחזמר עם עלילה שתפורה במסטיק... ואני באמת לא חושבת שהעיבודים המוזיקליים המקסימים וההומו השקסי שווים פעם רביעית.

lonestar2003

New member
יש לי חדשות בשבילך

כבר הספקתי ללכת פעם חמישית. (אני לא משלמת). כשהם יחזרו להופיע אני אלך שוב. אני ממש נהנית.

למעלה