קרוב של מאיר אריאל
New member
הודעה ממני אליכם...
חג שמח לכם פורום יקר. (מה זה יקר! מחיר אסטרונומי!) אני ממש שמח שבאו לכן החבר'ה מהפורום הישן בטדי כי אני חושב שכולם כבר הבינו שהפורום שם זה כבר לא כל כך הפורום של ג'קו
בגלל שהוא לא מנוהל ויש שם מלא ספאמים שרק גורמים לו להראות שכונתי
ולא מייצג כראוי את ג'קו אייזנברג
. אני לאחר ראש השנה שם לב שהפורום מטפס במדרגות לגן עדן
כמו ששרו יום אחד לפני שנים רבות להקה בריטית בשם לד זפלין
. לפורום שלנו הם לא התכוונו במילים אבל בכוונות אפשר השליך על הרבה דברים. אני ממש מעריך את ההתמדות של כולכן בהצבעות במצעדים
ובהשקעה של כל יום להכנס לפה ולכתוב ולשתף למרות שלכל אחד מכם יש את חייו ובעיותיו ולמרות זאת מוצא זמן לבוא ולהיות חלק בפורום
הזה שמטרתו לקדם את ג'קו אייזנברג
. אני מאוד שמח על ההודעות שהשאירו סיון וקפית וגם ניצן שהיו בעבר בפורום הישן ועכשיו באו לפה. אני מקווה שכן תשתלבו פה ותביאו את היופי שבכן גם לפורום הזה כמו שעושות הבנות שכבר כותבות פה מאז לקחתי חלק בניהול כאן. אני חושב שהפורום הזה מתפקד טוב בזכותכן ואני גאה להיות מנהל של פורום כזה עם אנשים כמוכם
. אשמח גם ביום בו ג'קו ישאיר לנו הודעה על מה שלומו וזה דבר שמאוד ירים מוטיווציה כאן
. ג'קו אני מקווה שאתה קורא כאן הכל ולומד מזה. לא משנה לי אם אתה בוחר לא לכתוב פה אלא משנה לי שתקרא כאן ותלמד מהאהבה שנותנים לך פה ותיישם זאת כי החבר'ה כאן הם בעלי ניסיון חיים שאתה יכול ללמוד ממנו רבות
. אני גם מודה לגיא
, און
, רוני
, אבשה
, שלומי
, שפני
, "הד ארצי
", לואי להב
, מרים ואורלי אייזנברג
, אודי הקטן, חברים מנתניה, "כלי זמר" נתניה, צביקה הדר וכל מי שתרם השנה לג'קו אייזנברג שאני חושב שהשנה הזאת הייתה מאוד משמעותית מבחינתו ותרמה לו רבות. הוא הוציא בזכותכם תקליט מרהיב. עם ביקורות יפות והוכיח בתקליט כמה הוא מיוחד. אז תודה רבה לכולם בתקווה שהשנה הבאה תהיה עוד יותר יפה...