הודעה ממאיר-Z

da^Lord

New member
הודעה ממאיר-Z

מי שלא יודע אני מ עמ 1 ..... עכשיו משהו שהרבה לא יודעים , אני משדר ברדיו אשדוד (קול הים התיכון) בתדר 92.1 , כל יום שישי , מ 21:00 עד 00:00 עם השדרן יוגב מכלוף. לאחרונה השעה הראשונה מוקדשת למוזיקה שחורה, שהשאיפה שרובה או אפילו כולה מוזיקת היפ הופ עברי במטרה לפרגן לאחרים לעזור לקדמם... אחרי ששעות אני מסתובב בתקליטייה של דה לורד , אין לו הרבה היפ הופ ישראלי על דיסקים או צריך אישור מהיוצרים כי השיר לא יצא רשמי. אני ישמח אם יפנו ל דה לורד יוצרים מכל הרמות , לשירים , יש אופציה לפריסטיילים... וכו´ את התחנה שומעים בערך מאשדוד עד ת"א וכל הסביבה שבנהם. אני ישמח לשמוע גם על דיווחי קליטה . תודה . MEIR Z

double M

New member
מה לא ברור?

"את התחנה שומעים בערך מאשדוד עד ת"א וכל הסביבה שביניהם"

Mad-DawG

New member
רדיו אשדוד??

מה זאת החיה הזאת? אני מקווה שיזדמן לי רדיו בין השעות 21:00 ל 22:00 הערב כדי להאזין. ממתי יש רדיו באשדוד? זה קשור לקרח?
האוווווווווווווו

יו יו יו

New member
חחח רדיו אשדוד

יש לי סיפור מרגש ביותר עם ברדיו שם!!!!!! רק ביום שני גילתי שיש דבר כזה והייתי בטוח שזה פירטיתי את הסיפור אין לי כוח לספר אבל בקצרה זאת הייתה שעת לילה מאוחרת ואני והחברים משועממים מאזינים ל92.1 ויש תוכנית מזרחית מצחיקה!!! התקשרנו והשדר של התוכנית דיבר איתנו בתור הפקה!!! חח ממש תוכנית מצחיקה!!

למעלה