הודעה מיוחדת...

double M

New member
הודעה מיוחדת...

מעכשיו, 4:30, ועד השעה 16:30 מחר מבצע מטורף! כל מי שבא אליי באייסיקיו עד השעה הנקובה מקבל הנחה על הכרטיס להופעה של שוטי הנבואה. 29.90 שקלים לכרטיס! מהרו ולא תתחרטו!

omer peleg

New member
איזה שטויות

כבר קבעו שהמכיר הרישמי הוא 29 שקל קיצר כרטיסים גם ממני מסלולרי צלצו *69

double M

New member
הרגע הודיעו לי מהמשרד...

מי שרושם את הליריקס של שלושת השירים האהובים עליו מקבל כרטיס כניסה להופעה ב-9.90 ואת השני בחינם! העשרה הראשונים שרושמים את הליריקס של שלושת השירים האהובים עליהם. הליריקס צריכים להיות לא טעויות או שגיאות. יאללה פשע לא לנסות! אפשר גם להכנס לאתר של המבצע

omer peleg

New member
חח שתוק כבר ב4 יתקשרו אלייך מהמשרד?

אליי התקשרו לפני שעה, ולי נתנו את התפקיד של לחלק הנחות בעשרות אחוזים לבחורה הכי פחות מכוערת כל מה שאתן צריכות לעשות זה להכנס לאתר המבצע שלי ולהעלות תמונות שלכן בהצלחה!

double M

New member
אחי, אתה לא מעודכן....

הם אמרו לי שהם לא רוצים שתייחצן יותר אחרי הקטע שעבדת על אנשים בפורומים בהייד פארק. הם בטח יודיעו לך מחר. בכל מקרה, עכשיו כל מי שבאה אליי לאייסיקיו, פותחת וובקאם ושרה את "פרילי" בעודה מתמרחת במעדני תותים טריים כשהיא לבושה בביריות וכפותה בעזרת שרוכים מקבל שלושה שקלים הנחה בקניית כרטיס שלישי למופע. פרטים בתמונה המצורפת של היחצן המתחרה...

omer peleg

New member
אתה בסרט? אתה בטרפה?

מה נסגר איתך? גם החברת הפקות הזאת תצטרך להוציא נגדך צו הרחקה? אל תקשיבו למתן, הוא שיכור (הוא השתמש בסם של באבילון) הוא נכנע לטיפה המרה ולא יודע מי מכוון את התנועה ומי נוסע! וחוץ מזה, תדעו לא לסמוך על בנאדם שחברו הטוב הוא

Kremboim

New member
איך אתה עועה כזה דבר !!!

אתה מפגר? זה גם לא מצחיק

למעלה