הודעה מחנכת

TakTik

New member
הודעה מחנכת

ביום שישי הראשון לנובמבר אני וחברי הורדנו כמה וודקות ומשום מה החלטנו שזה יהיה רעיון טוב לעשת קאבר ל"מספרים" (עצה מס´ אחת - אף פעם אל תעשה החלטות אחרי בקבוק של וודקה) ורשמנו את זה על המחשב (וטוב שכך כי לא זכרנו את זה בבוקר שאחרי) אני עדיין מפחד לפרסם את זה מחשש מביקור פסיכולוג בביתי אבל בתמיכה של מישהו מהפורום (
) שיכנע אותי הנה השיר - זהירות 1 זה מספר המדינות שיש לסדאם 2 זה מס´ המדינות שהוא רוצה בחיסולן 3 חודשים וארבע ימים ההיתי בחופשת קיץ לא היתה שביתה פשוט הברזתי 450 שקלים עולה זונה ממוצאת בעצם 400 אבל זה בלי מציצה ההיתי בן 6 לפני שההיתי בן 7 בן 7 אחרי גיל 6 8 הוא המספר של כול מני דברים שבלי שום ספק לא מצאתי להם משהו 9 הוא המספר שהגעתי אילו לפחות נכון לעכשו 10 הוא התשובה הכי ישראלית לשאלה - כמה זה 5+5 גם אני כמו כל הילדים מכיר ת´מספרים 2 4 7 10 ו70 אחותי בת 29 אני בן 30 אם תחברו את שנינו זה יצא לכם 70 וזה הגיל של סבא שלי ויש לו הכול - כאבים, שברים ובעיות של טחורים את מנכ"ל בנק הפועלים זה לא מטריד כי הוא לא מכיר אותו, 29 אלף 816 שקלים מה הקשר אינעל ראבק? חלקו את זה ב2 ב5 ב10 ואולי תעברו את הבגרות באיזה יום יסכימו איתי אלפי מפגרי החשבון שניכשלו במבחן מספר תאי המוח שנוספים מאלכוהול הוא מינוס אפס נקודה שש אחוז אנשים שעד אתמול היו בסדר שותים יותר מדי וצועקים "איזה עכוז" מצב האי קיו שלי הוא החמור ביותר מ48 המדינות המפגרות 48 מה זה המספר הזה? מאיפה אני יודע 4 חברות ויאגרה מתחרות על הז*ן של 7 אחוז מהישראלים מנכ"ל ויאגרה מרים בחודש אחד 674,000 סנטימטרים יש רבע מליון סאטלנים 24,00 מהם נידפקו השנה כנראה שחבר שלי רפי צודק כשהוא אומר (כלב בן זונה) גם אני כמו כל הילדים מכיר ת´מספרים 2 4 7 10 ו70 זיפניות מזייפות 10 אורגזמות אוגזמות עבדנו עליהם 4 שעות הדולר עלה בעשרות אגורות תוך שלושה שבועות הזניק את מכיר האישה מבלארוס למאות אלפי נשים בכוס אין סימן לדפיקה,גמירה או זיונים מה עשתה הממשלה בתגובה הזמינה את כולן לפגישה מיוחדת כשאישה תלך לעבודה ישרקו לה בממוצא 7 פועלי בנין בממוצא יותר ממה שגבר באותה הדרך היחה מקבל ואני לא מקל אבל בן 500 ל600 שקיות חשיש - יעושנו ע"י איזה קשיש אדוני המעשן הממוצא - אין העישון הזה גורם לך להרגיש פה היתחלנו לכתוב ג´יבריש משהו כמו הקרכןשדךמKRW FBSFNSFLBNNFמגךמהד וזהו מוסר השכל: אם שותים (ושוטים) לא כותבים שירים!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy eliaz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חזקקקקקקקקקקקקקקקקק לא שותה יותר....

micL

New member
וואי גדול, פעם הבאה שאני משתכר גם

אני משכתב שיר

אחי אני לא חושב שזה היה מוסר ההשכל

ניראה לי שזה היה:"אל תישתו יותר!תיראו מה זה גורם!" אתה כניראה החלטת אחרת[ חחחחחחח

or001

New member
You should drink more often

אחלה פארודיה!!! (לא יכלתם להמשיך עוד שתי שורות עד לסיום השיר?
)

TakTik

New member
בשבילך

אבל עדיין המספר הכי מצחיק להיום הוא זה שה(ר)צל חורש ללא ישע הוא....69

TakTik

New member
אופס

אבל עדיין המספר הכי מצחיק להיום זה המספר שכול ילד אומר ברשע הוא זה שה(ר)צל חורש ללא ישע הוא....69

EmGee

New member
ללא נושא

מי שמצליח לקרוא את זה יבין שזאת הקפצה

DJ JuVi

New member
מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!

פעם ראשונה ש-ב-א-מ-ת-ת-ת-ת-ת-ת צחקתי מפארודיההההה!!!! כללללל הכבודדדדדדדדדדד

למעלה