הודעה מורעלת !

הודעה מורעלת !

אני בגילכם בשעות כאלו הייתי מכין פעולות לחודש הקרוב. אז זה מה שעושה נוער בני המושבים בימים אלו ???? ברררררר..... אפשר לפעמים להתמכר לדבר הזה... !

שקסי

New member
אני בדיוק חזרתי מפעולה מדהימה כמו

תמיד!! עשיתי פעולה עכל הבחירות והיה מ-צ-ו-י-ן!!! כולכם הייתם גאים בי על כזאת פעולה!! וכן כבר מוכנות לי הפעולות לחודש הקרוב...כמו שכל מדריך צריך לעשות... וכן עשיתי משוב אחרי הפעולה עם המדבית וכן אני מאושרת עד השמיים... וכן יש לי חניכים קרציות שברגע שמוציעים להם ת´אוויר ומתחכמים איתם הם נייהיים הכי מדהימים בעולם!! וכן "החברה הטובים" שולטים ושמים את כל הקבוצות הבוגרות על הנכיס הקטן שלהם כמו טינטן הגמדון ... וזהו גמרתי לקשקש קשקושים קישקשתי קישקושים היום יותר מידי קישקושים... חחח ואפילו הצחקתי את עצמי עכשיו

גם לי הייתה פעולה סבבה...

שבוע שעבר עשינו להם פעולת הכנה למלחמה היה מזה מגניב... שמנו מוזיקה של מלחמה ובריסטולים על הקירות עם כותרות לעשות גרפיטי ואז עשינו על זה דיון כמו: אני מפחד מהלחמה כי..., רציתי לדעת על המלחמה ולא העזתי לשאול..., אני יודע על המלחמה ש..., הקראנו להם ספר ילדים ישן שקוראים לו הרשע מבגדד זה על סדאם. וענינו על שאלות... ועשינו משחקים לחדר האטום וזהו... אחלה פעולה...

מש"צ...

אני בדיוק מעביר קשר בין כל המשצי"ם והיב´ניקים שאיכפת להם על הפורום משצי"ם האזורי- יש לנו פגישה מחר... ואני קופץ עכשיו לקנות בקלוואה בתרשיחא...(דרור-אני שומר לך כמה מהכתומות...)

למעלה