הודעה מוזרה

Oxycodone

New member
הודעה מוזרה

מה זה הדבר הזה ? שאני שולח הודעות באינקבוקס זה מופיע - מה זה אומר ? Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users. Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features. Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features. Using Applications Planning an Event Sharing your Facebook Group/Event link Promoting a business, product or service Chatting with friends Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled. אם קיללתי מישהו בתוכנה כזו של פייסבוק יכולים לחסום אותי ?

../images/Emo230.gif יש מצב..

אם קיללת מישהו אז פייסבוק יכולים לחסום אותך אבל לא נראה לי שזה העניין אולי הצפת מישהו עם הודעות או אפלקציות ?

Oxycodone

New member
לא חח

אני לא מפגר להציף מישהו ? אבל אני משתמש בתוכנה הזו compare hotness וקיללתי מישהו בצחוק שם אז אם מישהו נגיד מתלונן עליי בתוכנה אז מביאים לי אזהרה כאילו ? זה נעלם לבד או מה ?

אף פעם לא שמעתי על זה ../images/Emo4.gif

שמישהו קילל בצחוק ומיד מי שכתב את ההודעה (קללה) קיבל הודעת אזהרה מפייסבוק.. זה נשמע ממש מוזר ולא הגיוני אלה אם כן דיברת עם מישהו שלא קולט צחוק

Oxycodone

New member
מוזר

כנראה שהוא חשב שזו קללה אמיתית והתלונן ? או שיכול להיות בגלל שהתכתבתי עם מישהו באינבוקס ושלחנו אחד לשני איזה 30 הודעות אינבוקס בדקה ? בכל מקרה הבנתי שההודעה הזו יורדת תוך כמה ימים עם שומרים על הכללים ?

אממ ../images/Emo9.gif

נראה לי שקיבלת רק הודעת אזהרה אבל אם תהיה "ילד טוב" אז ההודעה הזו כבר לא תהיה לך..

YONILA

New member
גם לי יש הודעת אזהרה...

בדואר ואני לא יכול להוסיף אנשים חדשים איך מבטלים את הגזרה??

../images/Emo230.gif אממ עדיפות למחיקת

קוקיז וקבצים זמניים
וגם על כמה שפחות ללהוסיף אנשים בשבוע הזה או אפילו שבועיים כדי להראות לפייסבוק שאתה הבנת שאם תוסיף עוד אנשים בקצב שאתה מוסיף אתה תקבל אוטומטית חסימה [בלי שאלות].

למעלה