הודעה מהלב...

הודעה מהלב...

אני יושבת כאן , ומבקשת מכל אותם מפרסמי תמונות סרטונים , פרטים, טלפונים למיניהם, אני מבקשת בכל לשון של בקשה , תנסו להכנס בנעליים שלנו ותנסו להבין מה אתם עושים לנו כאשר אתם מפרסמים סרטונים , פרטים וכו'. זה פוגע לנו בפרטיות, אנחנו בסה"כ אנשים טובים וליברליים שרצינו לחוות משהו יוצא דופן כאן בבלוג טי וי. אנחנו בעצם משפחה אחת גדולה. גם מאחורי כל המריבות, והתככים בלב ליבנו אנחנו כן אוהבים את בני משפחתינו פה. אני יצאתי בהודעה שכזו כי אני נפגעתי מזה ההכי הרבה, כי אני דמות בולטת כאן . אני לא אשב ואסביר כאן פרטים . אני לא רוצה שתעשו את זה לי ולא לחבריי המשפחה שלי פה בבלוג, הרי אנחנו אמורים להנות ולא לסבול. לסיום אני רוצה לומר, שתסתכלו טוב טוב בהודעה זו, וכל אותם מפרסמי פרטים וסרטונים אלה תחשבו על התוצאות של המשדרים האלה ושלכם גם, כי יש תוצאות. אני שנפגעתי מהסרטון יצאתי במסע נקמה חוקית, אך ורק דרך החוק, אפילו הגעתי לתקשורת, הטלוויזיה , רואיינתי לערוץ מסויים בטלויזיה , וכן אני לא אוותר, מי שאחראי צריך לשאת בעונש!!! אני מבקשת מהלב , בבקשה די- כי זה כן כואב, ולכם ה"פוגעים" לא יוצא כלום , רק יוטל עליכם עונש כבד!!! תחשבו על זה. ממני סקסית23 שתפסה יוזמה ללוחמה בעבירות האינטרנט. אודה לכם מאוד אם תתמכו בי, ובשאר...תודה על הבמה!!!

אבקש בבקשה

לא לחבר הודעה זו להודעות קודמות כי זו הודעה בנושא אחר

בבקצ'ה..אנחנו פונות אל הלב שלכם ../images/Emo6.gif

בחייאת שימי... מצ'עמם... סתם סתם.. זה נושא רציני! הייתי חייבת להתבדח על הפנייה אל הלב.. סורייי

אני מסכימה איתך רונית

זה ממש לא בסדר לפרסם הקלטות פנים ,אני ראיתי מה שעשו לזוג מהחלומות שפתחו חדר עם כינוי מתחזה להם והראו הקלטות פנים שלהם זה היה ממש מכוער מה שהם עשו להם ומי שעשה את זה צריך להתבייש לעצמו

2 תגובות

1. לרונית, זוג מהחלומות והכל השאר, היחידים שצריכים להאשים אותם הם אתם, אם הייתם חושפים את הפנים בעצמכם אתם לא חושבים שלא היה לאף אחד צורך לעשות דבר כזה ? עובדה שכל אלו שחושפות פנים אף פעם לא מתלוננות על הקטע הזה. 2. לגבי הסרט המדובר של זוג מהחלומות אני מבקש ממי שיכול לשלוח לי אותו לפנות אלי במסר אני מבין שמלא אנשים ראו אותו כאן ואני שכל-כך רוצה עדיין לא ראיתי אז אם יש פה אנשים טובים בבקשה אני גם מעוניין לראות תודה

רייזה

New member
אין בעיה -תן מייל

הוירוס בדרך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלברטיני יקירי ...

דבר אחד לי אלייך - לכל אחד יש את הזכות לעשות מה שבא לו כל אחד , והחופש שלו . הנה יש לך אפשרות לראות את פניי במציאות , אני מצהירה בזאת שאני ולונה שותפתי היקרה נהיה במפגש ב15.02 ותוכל לראות את פניי סוף סוף. בהצלחה סקסית 23

אין בעיה

יש את הבחור הזה שמצלם בכל המפגשים תתני לי אישור לארגן תמונה או 2 שלך ולשלוח לי סיכמנו ?

למה יקירי...

אתה מתבייש להראות את פרצופך בפומבי ? (כולם יודעים וכולם ראו במפגשים כמה שאני לא דומה לתמונות ולא פוטוגנית). אז בוא ותראה במציאות.

אלברטיני מאמי אתה תמיד אומר

לאנשים פה לחשוף פנים כי ככה הם יגיעו לרייטינג גבוה אבל אתה רואה איזה אנשים יש בצ'אט הזה בדיוק ביגלל הסיבות האלה רונית וזוג מהחלומות לא רוצים להחשף זה לא שהם לא יפים או שהם מתבשיים בעצמם פשוט ביגלל יש אנשים רעים שאוהבים לקלקל לאחרים

למעלה