הודעה מג'קו ב"רשמי" !
ק קניה 1 New member 18/4/07 #2 איזו הודעה מהממת! כפרה עליו.. בנות, אני זזה להצדיע לצדי, אעדכן כשאחזור! צ'או במבינות
R rifkin1 New member 19/4/07 #3 אתן לא יודעות כמה נהנתי לקרוא את ההודעה הזו. כזה מקסים וחמוד, והשורה מתוך השיר פושט מדהימה. כבר לא יכולה לחכות להופעה ברחובות.
אתן לא יודעות כמה נהנתי לקרוא את ההודעה הזו. כזה מקסים וחמוד, והשורה מתוך השיר פושט מדהימה. כבר לא יכולה לחכות להופעה ברחובות.
ד דורית41 New member 19/4/07 #4 ריפקין אני אשמח אם כל הבנות של הפורום שמגיעות יחברו בהופעה.לקראת ההופעה אשלח לך במסר את הנייד כדי שנתאם אם תרצי.
ריפקין אני אשמח אם כל הבנות של הפורום שמגיעות יחברו בהופעה.לקראת ההופעה אשלח לך במסר את הנייד כדי שנתאם אם תרצי.
ש שמיים כחולים2 New member 19/4/07 #8 לקראת ההופעה ניפגש פה לתיאומים../images/Emo8.gif ואגב להופעה בחולון אני גם אגיע בעז"ה ..הבנתי שהזמנתם מקומות..אני איתכם שם וג'קו גם "יהיה פצצה" בצדי דגושה ואולי יותר מזה.. צפו לעדכונים
לקראת ההופעה ניפגש פה לתיאומים../images/Emo8.gif ואגב להופעה בחולון אני גם אגיע בעז"ה ..הבנתי שהזמנתם מקומות..אני איתכם שם וג'קו גם "יהיה פצצה" בצדי דגושה ואולי יותר מזה.. צפו לעדכונים
K kapit5 New member 19/4/07 #5 הוא פשוט-בן אדם מקסים מעבר ללוק והכל הוא פשוט חומד של בחור . ואיך המילים היפות של השירים פשוט נישפכות ממנו-מדהים.
הוא פשוט-בן אדם מקסים מעבר ללוק והכל הוא פשוט חומד של בחור . ואיך המילים היפות של השירים פשוט נישפכות ממנו-מדהים.
H hela19 New member 19/4/07 #6 ממש מתוק אמיתי../images/Emo166.gif.. ממש שמחתי לראות את ההודעה שלו.. איזה יופי לראות אותו מאושר..
K kapit5 New member 19/4/07 #7 ../images/Emo24.gifהילה גם את ההודעות שלך כיף לי לקרוא. מקווה שאצלך כולם בסדר. ניראה אותך באחת ההופעות הקרובות?
../images/Emo24.gifהילה גם את ההודעות שלך כיף לי לקרוא. מקווה שאצלך כולם בסדר. ניראה אותך באחת ההופעות הקרובות?