הודעה מבית"ריה

הודעה מבית"ריה

תל חי כולם, לשמחתי נתקלתי בפורום הזה. ההודעה ארוכה, אז לאמיצים בלבד!!! אני מניחה שהאנשים שנמצאים היום בתנועה לא מכירים אותי (אולי גם זה יכול להשתנות...). גדלתי בתנועה, ליתר דיוק, מ-1989 הייתי חניכה (אתם בטח רק נולדתם). לקורס ד' יצאתי בתשנ"ב 1992, כמובן שעברתי את כל הקורסים, הדרכתי, הדרכתי גם בקורסים, יצאתי לשנת שירות, הייתי בנח"ל, חל"ת (בטח אין חיה כזאת בבית"ר של היום), הייתי מפקדת מעו"ז ומסיבות שונות, כאן זה הסתיים.... עד לפני שבוע וחצי עבדתי בלשכתו של אחד משרי הליכוד המתפטרים... וגיליתי לתדהמתי (או שלא) שרוב בוגרי התנועה שהגיעו איכשהו לפוליטיקה עברו לקדימה, מפלגת השחיתות וההתנתקות. אני מניחה שאתם יודעים על מי אני מדברת (ע"ע יואל חסון, ליאור שילת ושאר ירקות...). אני לא יודעת להגיד אם זה הפתיע אותי, מה שכן, זה בטוח איכזב. ראש מטה שה"ר (שקט הוא רפש) שהוא גם ראש בית"ר א"י שהופך להיות כיסאולוג במקום אידיאולוג, 3 ראשי מח' הגשמה לשעבר, 2 רכזי הדרכה לשעבר, מדריכי ש"ש, מדריכי בוגרים, רכזי מחוזות. 2 מתמודדים לכנסת ברשימת קדימה, אחד מקים את נוער קדימה. אתם קולטים: "נוער קדימה" ... והאידיאולוגיה הבית"רית של: אף שעל, קיר הברזל ותגר. של א"י השלמה, הדר בית"רי ו- "נוער טוב מזה לא ראתה התולדה העולמית"... לאן זה נעלם? אני כותבת מבולבל, אני יודעת, כי בא לי פשוט לצעוק להם באוזן להתעורר... בואו להפגין, בואו להראות שאיכפת לכם... אבל זה כנראה לא יועיל. אז אני כותבת לכם, אסור שתאבדו תקווה, אסור שתפסיקו להאמין. האידיאולוגיה שלנו (כן, אני מרשה לעצמי לכתוב- שלנו) חזקה מכל הפוליטיקאים המסכנים (מי שאין לו אידיאולוגיה הוא הכי מסכן) . תילחמו בכל הכוח, תפגינו חזק. ואולי תצליחו לשכנע גם אותי להצטרף!!! הכותבת: אהרונה טויטו (פונק) . בוגרת מעו"ז ראשל"צ, מפקדת מעו"ז ברקן לשעבר. אתם מוזמנים לכתוב לי למייל [email protected]

שלום! תל-חי!!!

שלום רונה!!! וואי אני עכשיו אני תמחיל להבין קצת דברים עליך ששמעתי בעבר. אני דרור מירב ממעו"ז ברקן,את בטח מכירה את אחותי ליטל מירב, שגם הדריכה במעו"ז, או הייתה חניכה באותה תקופה... ראיתי אותך גם "חבר'ה", בחלק של מעו"ז ברקן. איזה מרגש לשמוע ממך!!! נשמח אם תבואי לבקר בזמנך הפנוי, ותמיד יש מה לעשות אצלנו אם את מעוניינית...

רונה!!!

אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הכל כל מה שאמרת רגש אותי ואת תמיד מוזמנת למעו,ז פתח תקווה אני חושבתשאף אחד מפה לא עיבד תקוה לפחות אני לא ותמיד נמשיך לאמין באידאולוגיה ואני שמחה לראות מישהי פועלת וחושבת עוד ועוד ושכחתי לי קוראים ספיר אני ממעו"ז פתח תקווה

היי ספיר

אני שמחה שאתם לא מאבדים תקווה, זה ממש אבל ממש מרגש אותי! תמשיכו להאמין... ושתדעו שיש המון בוגרים של התנועה הזאת שעדיין מאמינים במה שהתנועה הזאת מייצגת. אני יכולה לומר בגאווה שמהשכבת גיל שלי, רוב גרעין הש"ש שלי, עדיין מאמין. נכון, אתם מכירים רק את אורן שנמצא בתנועה באופן פעיל, אבל גם תמר לדוגמא מדריכה עדיין בבית"ר העולמית, עינת עוזרת במה שאפשר, רננה ואני נשמח להגיע ולהעביר פעילות ועוד ועוד...

MS6

New member
תל חי...

שלום קוראים לי משה שטרית ואני מפקד מעו"ז בית שמש. אחד הדברים שאנחנו זקוקים לו בהחלט זה כותבים ותיקים בפורום הזה.. אני נחשב לכותב הכי מבוגר בפורום (חוץ מאורן..) ואני רק בן 20. אין ספק שהנקודה הזאת היא נקודה כאובה, כנראה שבית"ר הצטיירה בעיני כמה אנשים כמקפצה פוליטית בלבד... היום חברי התנועה חדורי מוטיבציה, עברנו משבר קשה ובשנתיים האחרונות התנועה במגמת עליה.. אני אופטימי מאוד לגבי עתידה של בית"ר. אם יש לך תוכניות הדרכה במחשב אשמח אם תעלי אותם לשירשור ההדרכה (הוא נמצא בטאגליינס.. אם את לא מוצאת אותו את פשוט יכולה להעלות אותו לפורום ואני אעביר אותו לשם).

היי חבר'ס

למשה, לצערי אין לי מערכי הדרכה על המחשב. הוא קצת יותר חדש ממערכי ההדרכה הישנים שלי, אבל יש לי כמות אדירה של מערכים כתובים ואם יש למישהו נושא לפעולה וחסר לו תוכן, אשמח לעזור ולצקת תוכן רצוי. לדרור, אני מקווה ששמעת רק דברים טובים.. ושהמעו"ז מתפקד כמו שרק אימפריית ברקן יכולה....
אני כאן, מתי שתצטרכו, תסמנו במייל ואגיע!

ברור שדברים טובים!!!

כל כך כייף לי לשמוע שוב את הביטוי "אימפריית ברקן" מבית"רים אמיתיים וגדולים!!! אני מזמין אותך לשבת בוגרים במעו"ז ברקן- (לכל שכב"ג מכל הארץ) שתתקים ב- 24-25/2 במועדון שלנו (את בטח זוכרת..) נעביר חוויות... אני (ובטח כל מהדריכים) נשמח לקבל ממך עצות ולדעת עוד! **אגב, אני חושב שהמעו"ז שלנו חזר לאיפה שהיה בתקופה שלך... (ליד המזכירות, איפה שהיה המעון פעם... זוכרת?)

תודה!

הוא אכן היה ליד המזכירות, עד ששרפו לנו אותו ואז העבירו אותו ליד הבריכה.... אבל למה להזכר בדברים רעים... אני מעדיפה לזכור את הבוגרים המקסימים שהיו חניכים שלי. גלית נגר, סיון מנשה, גלעד מוצפי, דני מדרה, פבל רוזנברג, טל לנגר, לירז דבוש, גילי לוי, נטף, נעה, יגאל נגר, דור שי, בן,יובל מיטרני, אגסי ג'וניור ועוד.. ועוד... (היו הרבה). אני אגיע בשמחה לבקר בשבת בוגרים, אם יהיה לי איכשהו... במקרה... טרמפ.

וואו איזו היסטוריה :)

אני סופסופ שמחה לשמוע מישי שהיא בוגרת התנועה מלאת תקווה, כי וואלה עכשיו העלת לי את המוטיבציה עד השמיים ובעיקר את התקווה... אגב אני אור גולני, מפקדת מעו"ז ברקן

אור, יש לך מעו"ז בונבוניירה!

לצערי, השם שלך לא מצלצל לי מוכר.... את לא מברקן, נכון? הברקנים תמיד היו ותמיד יהיו מקסימים ואשמח לשמוע על הפעילות במעו"זכם! ו... יש סיכוי גדול מאוד שאגיע לשבת ש"ש הקרובה. וואו, כמה זמן לא הייתי בברקן. נוסטלגיה!!! אתם לא מבינים, איזה הסטריה... אני בשוק מהתגובות פה וממש כיף לי לשמוע בוגרים פעילים. איזה כיף..... אני רצה לספר לרננה.

אופס... טועים, טעיתי...

תודה על ההזמנה וכנראה שהיית ממש צוציקית כשהייתי פעילה במעו"ז שלכם.

התרגשות גדולה!!

התחלת להעלות זיכרונות טובים לכולנו... בעודי חוזר מהמעו"ז, פוגש אני במקרה (שום דבר לא מיקרי) את סיוון מנשה.. אמרתי לה שבמקרה (שוב...) כתבת בפרום שלנו היום ודיברנו (ואפילו שהזכרת אותה..) היא כמובן התרגשה מאד, ושאלה מתי את מגיעה, אז אמרתי לה שכנראה בשבת בוגרים, ואם תגיעי נראגן לכן פגישה (ולעוד בוגרים שאני בטוח שמתגעגעים..)

אני רוצה הלגיד משוו..

קודם כל אני רוצה להגיד לך שממה שאני רואה בפורום יש לך הרבה מה לתת.. שיש לך אהבה לתננועה!! ובאמת רוב מי שפה בפורום הם צעירים בתנועה שבקושי מכירים אותה אולי בפורום זה קצת יותר הותיקים אבל גם פה יש צעירים אני מדבר על אחד שלא יודע בסיבות ה10 שנים בתנועה! ובאמת הייתי רוצה לראות אנשים כמוך חוזרים לתנועה ואני לא מדבר רק עלייךך כי באמת כמו שמשה אמר הוא הכי גדול פה והוא סה"כ צעיר בן 20! אני מכיר ויודע על אנשים שבאמת אוהבים את התנועה... והולוואי שתם תחזרו ותעזרו לנו להחזיר את התננועה למה שהיא הייתה ואף יותר גדולה ממנה!

לעודד- בהמשך לדבריך...

לא קל להחזיר אנשים בגילי לתנועה מכמה סיבות: 1. לכל אחד יש את השק שלו על הגב (משכנתא או שכירות, ילדים (לחלק), עבודה במשרה מלאה, בעל/אשה או חבר/חברה , בית לנהל, לימודים). 2. אנשים שלא היו הרבה שנים פעילים בתחום החינוך, פתאום "להנחית" עליהם קבוצה, קצת הלם תרבות. מנסיון, אפילו כתיבת מערך פעילות אחרי תקופה ארוכה, זה קצת הלם. 3. אנשים כבר בראש אחר לגמרי והתנועה מבחינתם, זה משהו שהיה ונגמר +- בתקופת הצבא (מי יותר ומי פחות). מצד שני: זה חשוב והתחלנו לדבר על העניין הזה בחבר'ה ואני מאמינה שלאט לאט זה יתגלגל. יש הרבה אנשים ממורמרים, להגיד לך שאני עזבתי בכיף ובחיוכים, לא ממש. אבל מה שהיה היה, מי שהיה- היה ולא יחזור (לשמחתכם) ואולי נצליח לגרור עוד אנשים גם לפורום וגם בכלל. ואגב, מי שהביאה אותי לחשוב על נושא התנועה זו רננה. כי שנים שלא חשבתי על להגיע לפעילות וזה רק מראה שבאמת הדברים מתגלגלים. יהיה בסדר.

מצד אחד באמת אין אף פעם במקרה..

מצד שני, זה ברקן, תמיד פוגשים אנשים ליד המזכירות...
אי"ה אני אגיע בשבת הקרובה לשבת ש"ש יחד עם רננה ונראה מה אפשר לעשות כדי לפגוש את כוווווולם.

למעלה