הודעה מאת סיקס:

elekamit

New member
הודעה מאת סיקס:

שלום לכל חברי הפורום! 2 דברים: 1. אל תדאגו הדיסק של כלא 6 בדרך ואתם תדעו מתי הוא יצא, כולם ידעו. הוא מתקדם ממש טוב וכמעט גמור כבר. 2. אני לא אומר שיש לי חברה ואני לא אומר שאין לי, אני חושב שזה אמור להישאר ביני לבין עצמי, מי שצריך לדעת יודע, חבל סתם להריץ שמועות. אם למישהו יש שאלה םרטית הוא יכול לשלוח לניק הזה הודעה פרטית. אני רוצה לסיים ולהודות לכל מי שבא לחישגוזים ועשה כבוד והרבה מאוד רעש. היה ממש כיף לחזור להופיע!, תמשיכו עם העבודה הטובה. "סיקס" "כלא 6"

double M

New member
אההה מזל שכתבת את 2....

כי עכשיו כל הדיונים על זה סתם מיותרים... כל כך הרבה וויכוחים שהתנהלו סתם....

Galגל

New member
וואי אני חושבת שניפחתם סיפור סתם

סה"כ חברה מה זה לא חוקי או משהו? מה הקטע- אם יש- שיהיה בהצלחה אם לא- אז בטוח לא נורא!! אף אחד חס וחלילה לא התכוון לפגוע בפרטיות שלו ואם זה קרה אז אני מתנצלת נורא מקרב לב בשמי (ובשם כולם נראה לי) מעמית! אבל חלאס מה הפאניקה- כאילו על מה דיברנו..ומי ישמע כמה דיברנו! סה"כ ילדה נדלקה ורצתה לדבר איתו או משהו כזה- אז נאמר לה שהוא תפוס זה הכל, אם זו טעות - שוב - סליחה, ויאללה די בואו נסגור את זה עמית אני מקווה שתסלח לי ובהצלחה לכלא 6 עם הדיסק ודי כבר "להוסיף קיסם למדורה"

double M

New member
לא!

KILLA DOGG1

New member
אה...

בקשר לדיסק כולנו מחכים בקוצר רוח וכולנו נקנה את האורגינל אני בטוח שהוא יהיה ענק!!!!!! והחישגוזים העונג היה כולו שלנו לבוא הבאתם שם שואו ענק!!!!!!!!! אז המון ריספקט CHAOS

tomoshe

New member
הודעה מאת תומאס

אני לא אומר שהייתי עם סוס , אבל אני גם לא יכול להגיד שלא. כל מי שחושב שאני לובש בגדי נשים, שיירגע, כל מי שלא חשב, זה הזמן להתחיל. מי שצריך לדעת יודע, מי שלא מבין את זה שומע, מי שלא יודע שישלח לי הודעה פרטית. יש גם תמונות. ותפסיקו לא להפיץ עליי שמועות! ורגע לפני שיאנג אי קופץ עליי - רילקס - הומור - אני באמת באמת בלי טיפה של ציניות מאחל לכם המון הצלחה כי מכל מה שראיתי ושמעתי עד היום כלא 6 בעיניי הם הדבר הכי מבטיח שיש היום בדור הבא של ההיפ הופ הישראלי.

יאנג אי

New member
אחי זה בסדר הבנתי שזה הומור

וגם אני מסכים עם כל מי שחושב שהשירשור הזה אידיוטי מתלהב וחסר כל טעם לחלותין והוא לא היה אמור להתחיל בכלל

DJ JuVi

New member
אני לא יודע כמה אידיוטי....

בסופו של דבר, כלא 6 נהפכים לאייטם, בינתיים בקרב קהילת ההיפ הופ כאן בתפוז. זה לגיטימי שירוצו שמועות על החברה של סיקס ועל התספורת של יאנג. בסופו של דבר זה מה יש, אז או שזה יהיה פה או שזה יהיה במקום אחר. באותה מידה (אבל להבדיל אלפי הבדלות) שעוקבים ומדברים על בריטני או אמינם בלי לדעת את האמת. ל ג י ט י מ י. תקראו לזה חיים ציבוריים, ותתרגלו.

elekamit

New member
הודעה שניה מאת סיקס.

אנשים לא הבנתם אותי. לא התעצבנתי ב-כ-ל-ל... זה החלום של כל אומן שידברו עליו, ואני מאוד מוחמא אני פשוט אומר, אל תאמינו למה שאומרים אנשים למשל שאני מאורס או שאני לא מאורס עד שלא שמעתם את ה"שמועה" מהמקור!

double M

New member
מוזר....

אני חשבתי שהחלום של כל אומן הוא להפיץ את המוזיקה שלו וכאלה...

B-BALL

New member
וכשידברו עליו הוא יידע שכנראה שהוא

באמת מצליח לעשות את זה ברמה כלשהי, כי עובדה שאנשים מודעים אליו ואל המוזיקה שהוא עושה. וזה החלום האמיתי. בקיצור, דאחקה חלשה ביותר....

omritoto

New member
נו אז תספר לנו עליה...

איך היא חמודה? איך קוראים לה? כמה זמן אתם ביחד? בת כמה היא? וכו´....

למעלה