הודעה מאירית......

הודעה מאירית......

אירית מסרה לי בהתרגשות שהפונדקאית שלה(שבוע 33+תאומים) נמצאת בתל השומר. לפונדקאית יש פתיחה של 1.5 וכרגע היא במוניטור. אירית אמרה לי שפרפ דור רוצה שתסחוב לפחות עד שבוע 35! בנות תחזיקו לאירית ולתאומות הקטנות אצבעות.... אירית שיחקת אותה
מחזיקה לך אצבעות
זה אוטוטו מגיע......... בהצלחה יקירה!

מירבי*

New member
מחזיקה אצבעות ומתפללת...

הלוואי ויצליחו להחזיק אותה עוד קצת כדי שהתאומות יהיו כמה שפחות בפגיה. אירית, כולנו איתך מחכות לבשורות טובות

shosh6

New member
מחזיקה אצבעות ומקווה ...

לשמוע בשורות טובות בקרוב

mondani5

New member
../images/Emo51.gifבנות הפורום היקרות

קפצתי הביתה להתרענן ,ואני חוזרת לישון עם הפונדי שלי,לענת תודה לך שעידכנת את הבנות,ולכל הבנות תודה על התמיכה והלוואי על כולכן. הפונדי שלי קיבלה צירים כל 10 דקות עם פתיחה של 1.5 אני חושבת שבחיים לא בכיתי כך והתרגשתי,עובדת הסוציאלית בבי"ח תל השומר פיקי אשה מדהימה פשוט הושיטה לי כתף ונתנה לי לפרוק עול,דווקה מי שעודדה אותי וחיזקה אותי זו הפונדי שלי,נתנו לה זריקה להבשלת ריאות העובר ועצרו לה את הצירים בשעה 20:00 היא כרגע מאושפזת במחלקה להריון בסיכון גבוה,כך קוראים למחלקה אך זה לא אומר שהיא בסיכון גבוה,בינתיים משתדלים לשמור כי כל יום חשוב ומירב ציינה זאת,ואם כן לא נורא בשבוע ה33.4 ,מחר אנו עושות אולטרסאונד ב- 08:00 ומוניטור ואספר לכם איך היה וכמה שוקלות הבנות. אני נרגשת מאד וקצת מבולבלת,אתם יודעים שקודם התקשרתי לענת לפני בני המשפחה שלי ,לא יאומן!!! ,כי אני מרגישה אתכן כבנות משפחה התיחדנו יחדיו עם סיעור רגשות שלא ניתן להסביר אותו, אני מרגישה שאתן חלק ממני ומין החוויה ששמה פונדקאות,רק אתן יכולות להבין אותי יותר מכל אדם אחר,אני פשוט פרצתי בבכי שלא ניתן היה להפסיק אותי ,כמובן מהתרגשות והתרופפות המתח שהצטבר 25 שנה ,אז תתפללו בשבילנו שכל יעבור בשלום . אוהבת אתכן אירית.

הכל יעבור בשלום , ../images/Emo57.gif

זהו זה הרגע אם הן נקלטו להריון שום דבר לא יעצור בעדן עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן שחיכית. מחזיקה אצבעות לירון

Aradi

New member
מחזיקה אצבעות,

ומקווה שהלידה תהיה בדיוק בזמן הנכון והטוב עבור התאומות.

../images/Emo32.gif אירית

אני בקשר טלפוני עם אירית. דיברתי עם אירית היום,ואירית מסרה לי שהפונדקאית שלה קיבלה זריקות להבשלת ריאות התאומות. הפונדקאית עם פתיחה של 2 ס"מ. הרופאים רוצים שהיא תמשוך עד שבוע 35. הצירים של הפונדקאית פסקו. ואירית.......מתרגשת מתרגשת
. רגע האמת כבר מגיע!

לולבי

New member
בהצלחה, אמן../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

אירית, לפי הבנתי השבועות האלה הם כבר אחרי השבועות הקריטיים, ועכשיו כל יום נוסף, זה ברכה, תוספת בריאות וקיצור השהות בפגיה.... חיזקו אחת את השניה, ותני לעצמך להינות מהימים שבדרך... כולי תפילה שהלידה תעבור בשלום והמון המון בריאות לכולם!
לולבי

למעלה