הודעה מאוד עצובה

הודעה מאוד עצובה

היה לי עוד חלום על החניכים שפרשו לי. בגלל שיש עכשיו גיוסים לפעילויות סופשנה החניכים שלי לשעבר חשבו לתת לי עוד הזדמנות ובאו, בהתחלה הם ממש נהנו ובאו. בסוף רציתי לתת להם שוקלד, והלכתי לסבתא שלי והיה לה שוקלד פרה, והיא לא רצתה לתת לי אותו, והיא גם הזכירה לי שהמחיר שלו ירד מ-13 שקל ל-8 שקל, והיה לה עוד שוקולד אבל בוא היה פתוח ולא היה לי נעים להביא אותו לחניכים. אח"כ הלכתי לכל השכנים שלי, ולאף אחד לא היה שוקולד, ואפילו ראית פק"צה אחת מהשיכבה שלי שאני לא סובלת אותה ברמות גבוהות, היא לבשה מכנס שחור מבד סינטתי וחולצת בטן לבנה, והיא כהה, והיא נראתה כ"כ כוסית!! וגם היא הסתובבה עם עוד 2 בנים (שהיא לא מסתובבת איתם). אח"כ ראיתי את החניכה שלי בבית שלה (יותר נכון זה היה הבית של השכנים שלי, והיא בכתה לאמא שלה על כמה שעוד פעם איכזבתי אותה ובלה.. תגידו לי שאני לא עד כדי כך חסרת חיים וגם אתם חולמים על החניכים שלכם...

driftwoodstav

New member
אוי...

אני לעומת זאת חולמת על קומונרים... חלמתי פעם שמישהו מהחמנות העולים, לא זוכרת את שמו, אחד מהגדולים האלו, צרח עלי מול כולם כאילו הרגתי איזה מישהו בגלל שרציתי לשאול אותו שאלה, ואז בכיתי ובאו אנשים להרגיע אותי (נועה'לה ועוד מישהי) והקומונר שלי הלך ברקע... מוזר... והיו לי עוד חלומות איתו ועם הקומונרית...משהו עם ריצה ביער, ועוד משהו שרצה אחרי ואחרי שני האחים שהמצאתי לי בחלום מפלצת, והקומונר לא מוכן לעזור לי... חניכים עוד לא היו לי, ושלא יהיו! חלומות נטולי קומונרים וחניכים לכולם, סתיו

rinani

New member
זה בסדר זה קורה לרובנו

אני חלמתי גם על החניכים שלי שאנחנו עושים פעולה וכולם נרא מעצבנים אותי ואני יוצאת משם בוכה ואמורת שאני לא רוצה להדריך אותם יותר!!!! או משהו כזה זה היה ממזמן אבל בכל מקרה גם לי זה קרה את לא לבד!!!!

הלוואי, שתקבל 54 וחצי בבגרות שלך

בהיטוריה ותנסה הלתאבד ולא תצליח וישלחו אותך לבית משוגעים וכל המשוגעים ששם יתעללו בך. הלוואי.

hitchkok

New member
כל עוד זה לא חלום על

טריגו' זה עוד בסדר. קרה לכם שפולינומים נשכו לכם את הרגליים? מה שלא קורה, שהטנגנס לא יתפוס אתכם.

driftwoodstav

New member
אוי אוי..,.לא תאמינו מה חלמתי...

חלמתי שאנחנו חייבים לעשות לקומונרים שלנו מסאז'ים במחנה...כי מישהו מכריח אותנו... והם ניו בחלוקים מוזרים בצבע כחול... וחוץ מזה חלמתי שלנועה'לה יש בית זונות, אבל זה לא קשור. סתיו

למעלה