הודעה לmapopo

yossikl

New member
הודעה לmapopo

איפה אתה מתאמן, ואצל מי? היית מעוניין ליצור מפגש ידידותי (קרבות פצוציים, עלק ידידותי
).. בין המועדנים?

mapopo

New member
yossikl הנחמד..

אצל רענן טל בראשון..... ומה זה יתן לנו???? MAPOPO

yossikl

New member
יתן הרבה, ייתן..

יתן לבכיר את האומנות אחד של השני, והכי חשוב ללמוד אחד מהשני.. אתה תשתתף בתחרויות באוסשקין?

mapopo

New member
ל yossikl

בעקרון צריך לפנות לרענן טל בעניין, אבל אני יודע שהוא מאוד עסוק, בארגון תחרויות, באימונים, והכנות של חניכים לתחרות.... לא זכור לי שעשינו אימונים עם מכונים אחרים, בארץ, אולי זה נעשה לא בתקופתי.. אבל מידי פעם יש אימונים שמגיעים מאמנים מחו"ל לסדנאות וכדומה.. וגם כל שנה אנחנו נוסעים לאיזה מקום להתאמן, לפני כמה חודשים נסענו לאמסטרדם.. והתאמנו במכון מאוד ידוע שם באגרוף תאילנדי 4 ימים.. אני לא משתתף בתחרות באוסישקין, אבל משתדל לתרום בתחום הארגון, אני אהיה שם לעודד את המתחרים, ולהחזיק אצבעות במיוחד לחניכים של רענן טל שמשתתפים בתחרות... מה קורה אתכם?????? אתם עושים השתלמויות ????? תגיד איך הולך הבחינות שלכם... ?? הרי זה 4 שיטות אז איך הם מתבטאות בבחינה... נגיד צהובה... כתומה.. וכו... אתה מגיע לתחרות???? אתם צריכים לעודד את המתחרה של גדי סקורניק, אורן סנקרביץ... ויש גם את המתחרה נטע גולומוב שניהם יתחרו בתחרות נגד לוחמים מלחימה משולבת... בברכה, MAPOPO

yossikl

New member
אנחנו אישית במועדון לא

מייצגים כ"כ את השיטה בגלל שאנחנו מועדון קטן, וברמה לא מאד גבוהה אלא סבירה, לגבי מה שכן מייצג אלא מועדונים כמו של איתי גיל או גיא סקורניק.. לגבי הבחינות- אצלנו במועדון אין בחינות עד רמה של חגורה חומה, צהוב כתום, ירוק, וכחול מחולקים ע"י המאמן בלי מבחן
אבל לחום ושחור והדאנים.. אוהווו אלה מבחנים.. חוץ ממבחן הכושר (שכיבות סמיכה-75, בטן-200 וכאלה..) יש מבחן של "פול קונטאקט"- עשר דקות רצוף ג´ודו, עשר דקות קראטה עם מגנים ועשרים דקות רצוף של "קנפו-ג´יטסו" מלא בלי מיגון! סה"כ 40 דקות רצוף כשכל שתי דקות מחליפים לך יריב..
, ולגביי.. אני עוד לא ברמה של התחרויות וחצמזה אינ לא יכול להלחם רק בקארטה או באיגרוף תאילנדי.. אני חייב את כל האלמנטים- עמידה, הפלות, וקרקרע.. ושיהיה בהצלחה לכם ולנו..
ודרך-אגב באיזו דרגה אתה ומה הוותק שלך?

mapopo

New member
yossikl - אצל רענן טל בלחימה משולבת

אצל רענן טל בלחימה משולבת עושים הכל: תרגילי קרקע, תרגילי גודו, אגרוף תאילנדי, הפלות, וכמובן קראטה... אצלנו יש בחינות לחגורות (מי שרוצה לקבל חגורה צריך לעבור את הבחינה שמתאימה לרמה שלו) שכוללות חגורות נמוכות: בקראטה: קאטות, קרבות, אלמנטים של תרגילים עם בן זוג, וכו.... לחגורות הגבוהות יותר... נדרש: אגרוף תאילנדי, עבודת קרקע, תרגילים מתקדמים של לחימה עם בן זוג, קאטות ברמה גבוה, קראטה..., קרבות עושים לשחורה באופן מפוצל... אני חושב אם זכורני לא מטעני... 7 קרבות של אגרוף תאילנדי רצופים, ו משהו כמו 8 קרבות של קראטה אם זה מבחן לשחורות אז הם נדרשים להלחם נגד שחורות מלחימה משולבת וגם כן נגד מאמנים, שמאמנים בכל הארץ.. מעייף לאללה..
ההסטוריה שלי ארוכה מאוד... אני בן 30 ! התאמנתי קראטה שוטוקאן אצל שלמה דוד 5.5 שנים שהייתי נער, וגם 3 שנים אייקידו .. הגעתי לחומה בקראטה... והצבא הגיע... ואיתו הסדיר.. 3 שנים... ואיתה הפסקה ארוכה.. ולפני שנתיים חבר הביא אותי לקבוצה של רענן טל... נמשכתי לרצינות של רענן באימונים, לאיכפתיות שלו מהחניכים שלו, הוא כמו אבא בשבילם...לחוכמת הקרב שהוא מלמד, ולייזמות שלו.. (אתה יודע להרים הרבה תחרויות בשנה זה דבר שוחק ומעייף.. והוא ושותפו רותם דון עושים ממש עבודה נהדרת לקידום הלחימה בארץ), וכמובן לשיטה החכמה...שהוכחה רבות ביעילותה.. ומאז אני שם ..... לא אמרת לי אם אתה מגיע לתחרות???????? MAPOPO

yossikl

New member
mapopo

הייתי בטוח שאני מדבר עם בחור בן 16..
, תודה על האינפורמציה.
ולא, אני לא אגיע, אני פשוט לא ברמה מספיק גבוהה בשביל זה.

mapopo

New member
yossikl

בן 16??? תודה על המחמאה.... אני חושב....
להגיע לתחרות התכוונתי להגיע לשבת ביציע ולצפות, לראות קרבות, ולהתרשם... לא צריך להיות ברמה בשביל להנות ולראות קרב קרבות מצויין... מהודעות קודמות שלך שמתי לב שאתה מתעניין בקרבות.. אז תוכל לראות ולהשוות רמה של לוחמים לשיטתכם... חוץ מזה חניכים של גיא סקורניק.. : אורן סנקרביץ, ונטע גולומב יתחרו.. והם מהשיטה שלך!! MAPOPO

yossikl

New member
תודה על המידע אבל,

לא, אני לא אגיע גם לראות, יש ערוץ 5..
, וגם אני לא יכול להגיע, אני די עמוס כרגע, אבל בעתיד אני אגיע, בתקווה להשתתף ואם לא אז לפחות לצפות.

mapopo

New member
יופי.. אני אשמח לראות אותך.. ../images/Emo98.gif

אתה יודע שאי אפשר ככה סתם להשתתף.... זה צריך להעשות דרך המאמן שלך שפונה לרענן טל.. או דרך גיא סקורניק שפונה לרענן בבקשה להכניס אותך לרשימה... ואז מנסים להתאים לך יריב שקול מאומנות לחימה אחרת... במשקל שלך, .... ורק אחרי זה עושים לך פוטו רצח.. תמונה עם פוזה של רוצח, לפוסטרים שמפרסמים את הקרבות שיהיו.... אשמח אם תהיה בעתיד מתחרה.. בידידות, MAPOPO

yossikl

New member
תודה mapopo ../images/Emo8.gif

בעזרת-ה´ עוד תראה אותי שם יום אחד בזירה.

למעלה