הודעה ל noigl

rachel v

New member
הודעה ל noigl

את כל כך לא נעימה בהתבטאויות שלך קצת רמה לא תזיק. ולהעשרה כללית ולידיעתך מר גבי אסרף נבחר לאיש השנה 9 פעמים ברציפות הוא בוודאי קיבל זאת על סמך עשייה למען התושבים והעיר. ובתור אם שבנותיה למדו בגנים שבעיר נהנינו מעשייתו ומתרומתו. ותפסיקי לחטט ולהוציא רפש כי אם את רוצה רפש על כל אחד מהצדדים אפשר למצוא עדיף להשאר בסטטוס הפוליטי.

../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifתגובה ראויה למחמאה

העברית רהוטה מתחרה בגברת נוי ואף עולה עליה משושן הבירה שלוחה לך הערכתי רחל

רק חג'ג'

מר גבי אסרף לא תרם ולא עשה מאומה פרט לדאגה לעצמו..... ראי את דו"ח מבקר המדינה בנושא מימון הבחירות ותביני שלא צריך לחפש יותר מידי כדי להבין שהוא לא מתאים לנהל את העיר. הוא מצוין בשביתות והוא תוקע את הרה אירגון בעיריה מסיבות פוליטיות ועל גב העובדים.

noigl

New member
לגבי קצת רמה לא תזיק

מאוד מוזר שלתגובותי את מייחסת חוסר רמה.זכותו של אדם לתמוך במי שהוא רוצה .וגם בדברי לא זרקתי רפש אלה ציינתי עובדות .מה לעשות שהעובדות לא מצאו חן בענייך כי בשבילך גבי אסרף הוא המועמד הנכון.אבל מה לעשות שיש עובדות שהם נכונות .בואי לא נישכח שאדם זה יושב על כיסא בתפקיד שלא שייך לו מנהל משם את מערכת הבחירות כששני מועמדים שניבחרו רצים לבתי משפט .ומה לעשות שבתי המשפט טוחנים את הצדק לאט .בואי נעזוב לרגע את המחלוקות בינינו לגבי המועמד.האם ניראה לך שבמדינה תקינה יכול להיות מצב שבן אדם יושב שנה וחצי על כסא ראש מועצת הפועלים בלי שהוא ביכלל ניבחר? ותעני בכנות .מפריע לך שציינתי את האישום נגד בנו אבל אנשים קוראים פה לרצח וזה לא משנה מי פשוט לקחת את החוק לידים (גם לתוקף שוטרים)ואת יושבת בשקט והכל בסדר אז תנסי לקבל גם דעות של החרים .בסך הכל אף אחד מהמועמדים הוא לא טהור לכל אחד יש את החבילה שלו לגבי עניין זה שכינית את ראש העיר מושחט קיראי בבקשה את הכתבה באיילון (עיתון שלא בדיוק לטובתו של ראש העיר ותביני שיש אדם שמואשם בשוחד (מימון בחירות ולא כסף לצרכים הפרטיים של ראש העיר)ויש אנשים שליכאורה קיבלו שזה פשע חמור יותר אבל המקבלים כרגע לא מועמדים לדין עד שלא ימצאו ראיות נוספות(החקירה היא משנת 99 כבר 5 שנים לא מצאו ראיות)כמו כן תבדקי בבקשה מי היו האישים שעמדו בראש העמותה לגיוס כספים עבור בני ואז תגלי משהוא מעניין ביותר ראשי העמותה לא היו אחרים מאשר מר גבי אסרף ויורם מרציאנו. אותו יורם מרציאנו שהוא ואבלין דהן ירקו על מקסים לוי ז"ל ביום הבחירות בשכונת נאות יצחק.ואותו גבי אסרף שפירסם תמונות של מקסים לוי ז"ל עם עראפת והיום הוא טוען שהוא ממשיך דרכו אז בכל זאת לכל מטבע כמה צדדים ואני מסכימה שלכולם יש חסרונות אבל כשאני לוקחת בחשבון שזאת הפעם הראשונה ומי יודע אולי האחרונה שממשלת ישראל מעלה את לוד לכותרות ומודיע שתעזור להציל את העיר אני חושבת שאנחנו חייבים לתת הזדמנות אבל בכל מקרה אני תקווה שלכולנו יהיה טוב לאחר 28.10 כי בסופו של דבר תמיד לאחר בחירות יש גם את היום שאחרי ואנחנו נמשיך לחיות כאן ועל אף הבעיות של העיר אני אוהבת את העיר הזאת את האנשים שבה . שיהיה לכולנו שבת שלום

zivsb

New member
מי שהלך?אחרי מות קדושים אמור

אולאי אני לא מכאן אולאי אני בכלל מפלנטה אחרת ואיני יודע מי הייה ומי עשה מה?לעיר האומללה הזו מי סחט את מי? ומי כפה רצונו על מי? אני אישית לא אנקוב בשמץ רמז או מילה על מי שהייה ואיננו איתנו אבל על החיים שיחיו הארסנל שלי טעון וחמוש אז בבקשה בטרם תשמיצו תגדפו או תעלילו תזכרו!!!! כל מה שעולה נופל בואו נעשה זאת בדרך נעימה יותר תרבותית יותר אנושית יותר ואני כאן! השיב מלחמה נגד כל צפונבוני צהוב המתנשא וחושב שהמקומיים האלה.... אז בבקשה למלחמה..... תקבלו תגובה שלא כתובה לשלום.. אני עיש שלום "שמאלני" ההחלטה שלכם

למעלה