הודעה לתמי

planet2us

New member
לא אני, אבל השפה שלך לא נעימה!

אתה קורא לזה אסרטיביות, אני קורא לזה תוקפנות / התנשאות. שמתי לב לכך לא מהיום ולדעתי אין לזה מקום בפורום תמיכה משפחתי כמו זה. כאחד שעוקב אחרי הפורום זמן לא קצר, יש משהו במה שכתבו לך כאן- אם אתה יודע את התשובות לשאלותיך הפלספניות, מדוע לא תשתף אותנו בהן??

אבי 122

New member
הודעה לתמי

ערב טוב ראיתי שהפכת כמה מהודועתיי ל"הודעות נעוצות" אני מקבל זאת כמחמאה- ומודה לך על כך. כבר זמן רב שדר' אורינג- אינו עונה לשאלות שמופנות אליו- אפשר לדעת למה ? שבוע טוב אבי

אבי 122

New member
...................

שלום פלנט לפחות אתה מופיע בשם המשתמש האמיתי שלך וזה הרבה יותר מכובד. אני משתדל לעזור על פי הבנתי והתנסויות אותם חויתי ויש לי הרבה מאוד מזה. אני מוכן לקבל ביקורת וגם ללמוד מכל אחד. אבקשך לתת דוגמאות לתלונותיך ואז תהיה לי אפשרות להגיב באופן ענייני. תודה אבי

אמא11

New member
היי אבי

בדיוק עכשיו (בבוקר) קיבלתי מדר' אורינג מייל שהוא לא ענה לשאלות כי הן היו כלליות מדי ויש עליהן תשובות באתר, ושלחתי לו מייל שהיה עוד שירשור שאלות שכנראה התפספס. אני מציעה לך אולי לנסות לשאול את הדברים אחרת, באופן שיהיה פחות כללי . בסך הכל הוא כנראה מחליט על חצי שעה או שעה לשבת ולענות אז עדיף להתרכז בדבר אחד שמציק לך. אני נועצת דברים שכדאי שאנשים יקראו אותם כי הם חשובים ואני חושבת שהתודה מגיעה לך שטרחת וכתבת אותם. שבוע טוב תמי

אבי 122

New member
אני מצפה לקצת יותר רצינות מאיש מקצוע

אני משתתף בפורום הזה- כבר כ 4.5 חודשים. מידי פעם אני מעלה שאלות שמטרתם לעורר דיון, או תשומת לב לעניין מסוים. את השאלות אני מעלה- הרבה מאוד פעמים לטובת כלל המשתתפים בפורום. השאלות ששאלתי את דר אורינג היו שאלות ראויות- גם במחשבה שניה. השאלות אינן כלליות מידי- ואף אחת מהן- לא נשאלה עדיין. תשובתו של דר' אורינג- ראויה למחשבה שנייה על ידו. תשובתו אינה רצינית- וחבל !

אמא11

New member
היי אבי

דר' אורינג עונה, בהתנדבות, כאן בפורום למעלה משש שנים רצוף, כמיטב יכולתו. אם הוא כתב שבחומר הכתוב (במידע שריכזנו כאן בפורום) יש תשובות לשאלות כלליות - זכותו. גם אני מפנה הרבה פעמים לחומר הכתוב. שיהיה יום טוב תמי

אבי 122

New member
שאלות

בוקר טוב אני יודע מראש, התשובות לרוב השאלות שאני מעלה. אני מעלה השאלות בעיקר לטובת משתתפי הפורום. אף שאלה אינה מציקה לי במיוחד. יום טוב אבי

למעלה