הודעה לשני ר

tilayo

New member
הודעה לשני ר

שני ערב טוב. דבר ראשון אני מצטער על זה שאני נותן תשובות קצת באיחור ולא פןנה אליך ישירות,אני מקווה שאת סולחת לי. אני פשוט לא כל יום נכנס לאינטרנט כי אני אדם קצת עסוק. האמת שקראתי את ההודעה הדרמטית שלך והרגשתי מעיין עצב מסוים ודחף לנסות ולעזור לך כמה שאני יכול.(אני מקווה שאני לא נשמע מתנשא) דבר ראשון עצם ביקורך בפורום זה מראה על רצון לשנות דברים ולשנות גישה לחיים. אני גיליתי שהדבר הכי פשוט בעולם זה לחזור אחורה ולהרגיש מעיין `` קורבן`` של החיים,וכמה שנעשה עבודה עצמית ונעבוד על מידתנו ועל מחשבותינו ונגיע לדרך מסוימת , החזרה יכולה להיות מאד קצרה ולקטוע רצף של הרבה עבודה פנימית, לכן חשוב להיות נוכחיים במצבי הרוח ובכל הכח לא לחזור אחורה(אפרופו איך אני מטפל בנושא של מצבי רוח) החיים הם רצף של עליות ומורדות ואני גיליתי שכל פעם שאנחנו נמצאים בעלייה או בירידה לדעת לכבד את הירידה ולהבין שהיא זמנית,ולא להיסחף איתה ולמשוך את הצער איתנו כי פשוט זה לא נותן לנו כלום אלא להיות בדאון. אני מקווה שהעברתי לך איזשהוא מסר ואין לי ספק שאם מתמידים בדרך האופטימיות דברים קורים ומשתנים בחיינו. אז עם הרבה אור ואהבה ועם הרבה אופטימיות אייל

למעלה