הודעה לשימוח

ניצניזם

New member
הכל טויףףףףף

מחר יש לי יום חילות...:) אולי אני אפגוש את זה מהאוטובוס.. :) חחח.. אוהבת אותכם שניצ

ניצניזם

New member
ראיתי אותו....

ומסרתי לו דש ממך!! :) והוא מוסר בחזרה!! חחח איזה חמוד הוא הוא חולה ולא רוצים לתת לו ג'מלים.......... בדרך ראיתי עוד כמה חיילים חתיכים :)( כגון זה מהצנחנים.............................................. נאמי! :) חחחחח... כל היום ירד עלינו גשם!!! אני מבטיחה לך שעד יום רביעי דווקא אני אהיה חולה תחת!!! ואז אני לא אצא לטיול...... אבל בסך הכל היה מגניב.. - ממה שהספקנו לראות.... חשבתי באמת לעשות משו בחיל ההנדסה.. לא בטוחה אם מדריכת הנדסה אולי משו יותר קרבי.. אוהבת!!!!!! שניצ (קר ליייייייייייייייייייייייייייייייי- כולי מים.......)

mik mik02

New member
ישראל עם קדושים

קומו והפריחו את השממה! אני יודעת שאני לא הדוגמא הכי טובה...אבל אסור להתייאש :) תספרו דברים נחמדים\מצחיקים שקרו לכם השבוע..

mik mik02

New member
אז אני רוצה ראשונה..!

אז היום היה יום חמדמד.. בקושי נכנסתי לשיעורים כי אני עסוקה בהכנות לערב שכבה שיהיה בעוד שבוע..נשארתי בבית ספר לאיזה פרוייקט שמישהו מהבית ספר מנסה להרים, שזה לראות איזה סרט כל שבוע אחרי הלימודים..ולמרות שזה לא כל כך הולך (באו שני אנשים..) זה היה כיף... וחוצמזה...נמצא אצלנו בחדר קולנוע עכביש שחור גדול שעיר ומגעיל שעונה לשם איציק. כרגע הוא בתוך צנצנת ואנחנו לא יודעים מה לתת לו לאכול. ניסינו להכניס לו לצנצנת עכביש קטן וחתיכת לחמניה... נראה לי שמחר נשחרר אותו.. זה היה היום שלי.. מיקה :)

היה לי היום זמן איכות

איכותי עם אחותי התאומה המדהימה! שניצניצ היה לי הכי כיף איתך בעולם (= ו... אם יתעללו בי שם את תיהיה אחרית על מעשי שמעת? אוהבת אותך עד אין קץ סיוקה אחותך

למעלה