הודעה לשוטרת שלי

הודעה לשוטרת שלי

כן כן זאת אני וחזרתי בגדוללללללללללללללללל אחרי הפסקה קטנה שלקחתי לי... חזרתי עם כוחות מחודשים והרבה כחול אוהבת חוקרת

suspicious

New member
לא מאמין !!!!

למרות שלא קראת לי אני הייתי חייב להתפרץ לדלת הפתוחה. "ההיית או שמא חלמתי חלום" וואלה חזרת ? השארת חור שחור גדול בהיעדרותך כאן. יאללה תתחילי למלא את החסר. התגעגעתי.

תאמין תאמין

הלכתי להתרענן וחזרתי רעננה אבל תיזהר מותק חזרתי חרמנית יותר
על אחריותך.................. קדימה ולך יש תפקיד כמה התגעגעת בדיוק פרט נמק ותן דןגמא חוקרת

שוטרת*

New member
חוקרת יפה שלי....

סקסית, תפסיקי עם הדיברורים ותתפשטי מיד!!! ואתה בלש תבדוק אותה היטב היא נראית לי מה זה חשודה שוטרת

אין בעיה שוטרת

טנטנטהטהטנטנטנההההההה הורדתי חולצה.... טנהנהנהננטננהנהנה הורדתי מכנס..... ואת השאר , מי מתנדב להוריד לי?

הדרומית

New member
למה לא אמרת מקודם...?!

וואלה איך היתה לי הרגשה שאחותי הגדולה מסתובבת לי בפורומים חרמניים. תמיד אמרתי שאת חרמנית
מי שלא יודע, חוקרת זאת אחותי הגדולה ואני האחות הקרצייה שלה! תתפלאו, אבל היא סובלת אותי. אני בת 17... קיצר, חוקרת נשמתי.. אם את חרמנית לכי אל כל המחזרים שלך, לא חסרים לך..!

suspicious

New member
שוטרת יקרה

איך את רוצה שאני אבדוק אותה עכשיו ? אחרי שאמרת לה להתפשט ? נו בחייך ..... את מחפשת עילה כדי לעצור אותי ? את דווקא נראית לי הרבה יותר חשודה ממנה. אותך הייתי בודק בכיף.

suspicious

New member
חרמנית יותר ?

חרמנית יותר ממה ? פרטי נמקי ואנא ממך... הביאי כמה שיותר דוגמאות כמה התגעגעתי ??? מממ..... בואי נראה... כמו שחוני המעגל התגעגע לגשם... ??? לא זה לא טוב כמו שהפרח מתגעגע לגנן... ??? גם לא טוב יש לי... אני יודע כמה התגעגעתי אלייך התגעגעתי כמה שרק אני יודע להתגעגע.

אתמול לא הספיק לי

אמרתי לך אתמול זה היה טיפטיפה אני רוצה עוד ועוד אתמול זאת היתה דוגמית שוטרת אני הרי צעירה ויכולה המון כמו דורסל
חוקרת

מה ששמעת בלש

חרמנית יותר וזה אומר, יכולה לקרוע מימך את החולצה לקרוע את המכנסיים, החרמנות שלי יכולה להספיק ל-2 לא צריכה אפילו להוריד בגדים יענו ישר ולעניין
ועוד ועוד דוגמאות........ ממממממממממממ והפירוט שלך הספיק לי את האמת הרגשתי את הגעגועים עדדדדדד לפה
חוקרת

suspicious

New member
את רצינית ??????

מה עשית במהלך החופשה שלך ? איפה היית ? מה הזרקת לעצמך ? מה גרם לכל החרמנות העודפת הזו ? אני מקווה בשבילך שיש לך על מה או יותר נכון על מי לפרוק את זה כי את יודעת, אם מתאפקים הכליות נהרסות.
הפירוט של הגעגוע שלי באמת סיפק ?

רצינית ביותר

מה עשיתי? לא מגלה.... איפה הייתי? לא מספרת.. מה הזרקתי? אני רק מסניפה
מה גרם לזה? אני פשוט צעירה וחרמנית
והעודף נובע מ,,, ייתר חרמנות ששום גבר עדיין לא מספק לי מספיק-) הם מתעייפים מהר מידיי והפרוט שלך הספק לי ביותתר

תראה תשמע

מסתובבת רק עם מי שאני רוצה ומי שמסוגל בעצם יש לי פשוט עיניים גדולות רוצה מהכל

suspicious

New member
אולי יש לך עיניים גדולות...

אולי את רוצה הכל מהכל אבל... אם נשארת אצלך כזו כמות של חרמנות עודפת ... מתוקה שלי, העיניים שלך לא בפוקוס על המקום הנכון, הרצונות שלך מתבזבזים במשאבים הלא נכונים.

את האמת

אתה הרי יודע שהרגל שלי לא מתפקדת אז זאת בעיה, העודף מצטבר מממממממממממ אבל עודף שכזה צריך להנות ולהתענג ממנו וזה מה שאני אעשה

suspicious

New member
יודע ומסכים עם כל...

מילה שלך אבל איך את מתכוונת להנות ולהתענג מאותו עודף נדון ? ספרי על התכניות שלך.

*g99

New member
הלוווווווווווווווו, עד כאן!

חוקרת מסתובבת איתי! ואני לא ישה נכונה???? חכה חכה... שידיי ינגעו בגופך..... או או או ... אתה תצעק,איזו אישה נכונה אני! חוקרת שלי,אל תקשיבי לו... אנחנו עוד נראה לו מאיפה הגענו ל גי´...
g99...

למעלה