הודעה לקהילה

אורלי41

New member
הודעה לקהילה../images/Emo122.gif

ובכן יקירי דיירי החדר הנפלא הזה.... לאחר דיונים מתמשכים ומעמיקים אל תוך הלילה הגשום והקר (תרתי משמע)
הגעתי למסקנה נחרצת.... לא עוד בליינדים של
ו..
לא עוד....
ולא עוד שיחות ל -
לא עוד שיחות מ-
אל -
כל זה בסופו של דבר -
שמתפוצץ לו בפנים.... מיציתי רוויתי שבעתי..... לא רוצה שום פרק ב´ ובטח ובטח לא רוצה בליינדים זו מסקנתי וזו החלטתי.... אי לכך אני פורשת מהפורום הנפלא הזה..... פורשת לכיוונים שבנפש וברוח..........מתכוונת למלא את מאגרי בענייני רוח ונפש ולא בחומריות הרדודה... בהצלחה לכולם ואוהבת אתכם.......אציץ מדיי פעם לקרוא על נפלאותיכם אך לא אקח שום חלק פעיל בנושא.......
לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

*יערית

New member
חבל...../images/Emo10.gif

אם מי התדיינת? כנראה שלא עם האנשים הנכונים
פרק ב´ זה לא כאן..פרק ב´ זה במציאות של כל אחד ואחת מאיתנו, כאן בעולם הזה לא מתמודדים בקשיים האמיתיים כמו בחיים, אז צאי לך לדרכך החדשה בתקווה שתמצאי לך בכל זאת את האדם שאיתו תוכלי לעשות את כל מה שמנית שלא תעשי ויותר מזה... לא מחייב פרק ב´... אבל חבר טוב חבל לפספס..... חג שמח יערית

ממתינה

New member
../images/Emo7.gif

לאחר "הכרות" קצרה איתך למדתי שאת אדם מקסים טוב חכם וכנה, מאוד עצוב שאת עוזבת ועוד בצורה כזאת שנראת מיואשת ועצובה, מקווה שאני טועה ושאת מרגישה שאת הולכת לדרך נכונה, מכל הלב -

שחף 1

New member
למההההההה../images/Emo35.gif

חבל לנו אורלי שלא תשתתפי בפורום נהדר זה האם בגלל בליינד דייטים לא מוצלחים את פוסלת אפשרות לפרק ב´ שיכול להוביל אותך למחוזות נפלאים אבל בכל מקרה שיהיה לך רק טוב בחיים

אורלי,גשי הלום יקירה ../images/Emo140.gif

אין לי כל ספק כי הודעתך נכתבה ממקום של הרבה כאב ואכזבה שבעקבותיהם החלטת להרים ידיים ולאמר לא עוד. נכון יש רגעים ואפילו תקופות כאלו של משבר שגם האדם החזק ביותר נשבר וזה בסדר כיוון שמהמקום הזה בדרך כלל קמים חזקים וטהורים יותר. כמובן שהחלטתך מתקבלת בכבוד אך רגע לפני כן אני רוצה לתת לך חומר למחשבה. בודאי אינך יודעת אך אני אדם שחי חיי רוח ונפש 24 שעות ביממה.כן, גם תחום העיסוק שלי הוא בתחום הרוח כבר שנים רבות. יום בהיר אחד הבנתי שקצתי בחיי החומר וההישגיות שמציע עולמנו ועשיתי תפנית חדה לעולם הרוח. זמן מסויים גם אני ויתרתי כמעט לחלוטין על החומר אך לאחר תקופה של התנזרות ממנעמי החיים הבנתי דבר : אין לנו יכולת לחיות את הרוח בלבד,אנו יצורים בני אנוש,עשויים בשר ודם ולכן עלינו ללמוד את השילוב המופלא שבין החומר לרוח . פרק ב´ אינו אומר רדידות, פרק ב´ אינו אומר חומריות, פרק ב´ יכול לבוא ולהתקיים ממקום של בחירה והבחירה היא שלך בלבד. כל אחד מאיתנו זקוק לאהבה,לחם,ליחס של קרבה ולשייכות מסויימת ,אין זה אומר שלשם כך עלייך להנשא או כל מיני קונטציות אחרות שמשתמעות מצמד המילים פרק ב´. הדבר היחיד שאני אומרת הוא אל תוותרי על האהבה. אני יודעת כי יש בך אהבה,אני גם יודעת כי את זקוקה לה ולכן דעי כי יבוא היום והיא תתעורר ותיגע. ועד אז,עד שיעברו ימי השפל שאת חשה בהם היום שימרי על עצמך אהובה ואל תשכחי לבקר ולתת אות חיים.
אותך ומציידת אותך גם ב
חמה לדרך והרבה
(אני כבר מתגעגעת...)

אורלי ../images/Emo24.gif

מסכימה עם כל מילה שכתבו לך יערית וניצת. אני חושבת שבסוף היא תגיע, אותה אהבה, אותו אחד, יחיד ומיוחד. ומן הסתם הוא יגיע באותה נקודה בה תצפי לו הכי פחות. כי אלו הם החיים. כשרוצים משהו מאוד מאוד...הוא פשוט לא קורה. למה? לא יודעת...ככה זה. אז אל תתני לעצמך לשקוע בעצבות. אספי עצמך. קחי נשימה עמוקה. לא חייבים לצאת לבלינדייטים כדי להמשיך לחיות. יהיה בסדר. את חייבת להאמין בזה, כי אחרת אין טעם לחיים. א

לא מסכימה!!!!

לא פרק ב´ - או קיי לא בליינד דייטים - או קיי גם אני מרגישה כך הרבה פעמים. אבל זה לא סיבה לא להשאר איתנו. אנחנו פה פרק הביניים שלך, של כולנו. לא לצאת מהבית. להשאר בסביבה חמה ומוגנת ובכל זאת להיות במחיצת הידידים הווירטואליים שלך שמקבלים ואוהבים אותך כמו שאת.

ממתינה

New member
לא יכולה שלא לחשוב עלייך

ואני כבר חושבת שהייתה לנו שיחה כייפית ביחד בצ´ט וקראתי את הכרטיס שלך עכשו זאת לא את עכשו, זאת לא אורלי שאנו מכירים אז היה לך יום רע או שבוע רע אז מה? להרים ידיים? בחיים לא מתוקה, עוד יבואו ימים ואת עוד תצחקי על היום הזה שכתבת ככה כי את חזקה ומקסימה ופתוחה ולבבית ואוהבת ואופטימית אני פשוט לא מרשה לך ככה (וסליחה על איך שאני אומרת) די די התעוררי, השמש עוד תעיר מחר אל יום יפה של כיף של שלווה ואושר.

אנאבלית

New member
היי לכם-לא הייתי ממש בסרט הזה אבל../images/Emo10.gif

יכולה להבין את אורלי ואת מה שהיא כותבת , עוברת ומרגישה! כי לפעמים כשכלכך רוצים למצוא בן זוג, והולכים מדייט לדייט, מבחור לבחור, מאכזבה לאכזבה-זה מייאש, מעייף. לא הייתי שם-כי אני לא הייתי מסוגלת לעבור את זה. הספיק לי פעם או פעמיים של שתי נפילות חזקות ומגעילות-להבין את הסיפור. אז אני לא הייתי בעניין של פגישות עיוורות וגם לא בעד זה. מה שכן-הייתי מציעה לאורלי להמשיך להיות כאן בפורום ובעוד פורומים של אנשים שנמצאים בסיטואציות דומות, של משפחות חדהורית ,גרושים-גרשות, הורות שווה, סינגלס-אם היא לא בת 30 עדיין, ולהיות קצת לבד עם עצמה, חברות משפחה וכו´. להרגע מהכל-ולהמשיך הלאה! בלינדיטים לא מוצלחים יכולים רק להרוס!וחבל! חייבים ללמוד גם להיות לבד, עם עצמינו, עם הילדים, בלי גברים מסביב. לא ככה?

הלו אורלי.. כולם פה היו נחמדים אז

באתי אני לתת
השתגעת? לעזוב את הבליינדייטים? לעזוב את רעיון האהבה? נו ווי. אני לאאתן לזה לקרות. עוד יהיה טוב! נשבעת! אני זוכרת הודעות שלך... מתרגשות עם המון אופטימיות. אז יש תקופה קשה.. נו שויין.. זה הגיוני, אנחנו בימי החגים, זה קורה לכולנו, אבל מיד אח"כ... השמש תזרח, האביב בפתח ואפילו אוטוטו שבועות, אז לבשי לבן אחות, וצאי לכרמים, הממי אותם ותאמיני. תאמיני. תאמיני. אחרי כל זה, אני מחכה לסיפורים..

למעלה