הודעה לפרידה

chippo

New member
הודעה לפרידה

שלום רב לפרידה שמי ישראל אני בן 28 נולדתי ב-31/7/73 מזל אריה מזה כמה שנים שמצבי איך נגדיר זאת על הפנים בכל התחומים אהבה בריאות כלכלה ופשוט אני לא רואה לזה סוף רציתי לדעת האם יש באפשרותך לומר לי מה מצפה לי בכלל בעתיד אני ממש בחוסר ודאות יום יום רודפים אותי רק צרות כבר כמה זמן כרגע מצבי בכי רע מכל הבחינות לפני כמה שנים בערך שש שנים נתגלתה אצלי מחלה היתה איתה איזה שיפור כל שהוא ואחרי שנה וחצי חלה הדרדרות ובאותו זמן היתה לי חברה שנתשה אותי בגלל זה אין לי פרנסה הלכתי ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה למרות מצבי הבריאותי וגמרתי בהצלחה אך נשאר לי רק הפרוייקט שוב המצב הבראותי אצלי משחק תפקיד מכריע אין לי אפשרות לעשות תיכנונים לעתיד בגלל זה על חברה אין מה לדבר בנות מתרחקות ממני למרות שעלי לציין שהמחלה לא מדבקת וגם כל החיים שלי סובבים סביב הבית אני לא יוצא הרבה אין לי כבר ביטחון בדבר בקיצור אני נואש מהמצב אבל לא מאבד תיקוה האם תהיה לי עבודה האם מצבי הבריאותי ישתפר האם תיהיה לי מישהי והתחתן אוכל לקבל הסברים מפורטים וישנו עוד דבר אני אמור לעשות פרוייקט במסגרת הלימודים שלי הבעיה שכל פעם שאני בא להתעסק עם זה קורה משהו ואז יש עיקוב של כמה שבועות ממש ככה האם כדי להמשיך או האם הסיים אותו ברצוני לדעת על אחת בקשר לכוונותיה אלי הציין שהיא תפוסה כרגע אם היא רצינית באשר לכוונותיה ליצירת קשר רומנטי איתי שמה רמה והיא נולדה ב-10.4.81 אודה לך עם תוכלי להשיב לשאלתי בברכה ישראל

F r i d a

New member
וואו ישראל...

אני לא יכולה לבדוק את כל מה שביקשת, וגם לא נראה לי שזה המקום. באופן כללי יותר - אתה נמצא בתקופה שיש בה אפשרות לסיים דברים שהתחלת בעבר ויחד עם זה לקחת על עצמך אחריות חדשה - עבודה למשל. מבחינה פיזית נראה שלוקח לך זמן להתחזק אבל כדאי שתנסה לבדוק במקביל אפשרויות לטיפול ברפואה משלימה.

chippo

New member
חייב תשובה פרידה בבקשה

פרידה בבקשה זה שוב ישראל אני בן 28 נולדתי ב-31/7/73 מזל אריה אני חייב לדעת בקשר לזוגיות ברצוני לדעת על אחת בקשר לכוונותיה אלי הציין שהיא תפוסה כרגע אם היא רצינית באשר לכוונותיה ליצירת קשר רומנטי איתי שמה רמה והיא נולדה ב-10.4.81 אודה לך עם תוכלי להשיב לשאלתי בברכה ישראל

למעלה