הודעה לפורום

הודעה לפורום

החל ממחר לא אהיה בארץ. אם תהיה לי גישה למחשב, כנראה יהיה זה מחשב עם מקלדת אנגלית בלבד. את התמיכה של חלונות בעברית אוכל כנראה להתקין. לפיכך, אם אוכל, אכתוב כאן, אולי באנגלית. לצורך כך פתחתי כרטיס על השם "Caveman1". תגובות בניק זה יהיו באנגלית. אם תהיה לי מקלדת עברית, אכתוב כרגיל. לידיעה כללית: לא ביקשתי ולא הסמכתי איש לדבר בשמי. לזה שענה בשמי אני בוחר לא לענות כאן בכלל וטעמי עימי (עיינו בהודעתי על "סחטני הרגש") הפורום אולי נע ונד בכיוונים שונים, אולם איננו הטיטאניק ולא יטבע בגלל בלוק קרח שחושב את עצמו לקרחון.

caveman1 ../images/Emo24.gif

didnt ment 2 insult U or take your place Dont worry it is just qustion of time till we´ll get out and let U B the
again why they think U wrote me something?????????

הסיסמאות למפעילי תנורי הגשם בצפון

היו תמיד סתומות באוזניי. כמו קודים של גיוס מילואים כמו חלק מההודעות לאחרונה בפורום. אבל סחטני רגש אני מכירה טוב. ואני מקווה גם שאצליח להכניס את הלינק

איש המערות וקבוצת התמיכה הוירטואלית

תוכל לפקפק בזהותי המינית , לכתוב על העדפות המיניות שלי ודרכי הפורקן שלי, אך דבר אחד הוא מחוץ לתחום והוא האמינות שלי. לצערי הרב אנחנו כן אמיתיים והצרות שלנו גם-כן. הגענו לפורום במקרה בכדי למצוא תשובות לשאלות ולא לעשות טעויות יותר ממה שכבר עשינו..... חבל שלא הבנתם את זה עד עכשיו. וחבל שאתה וקבוצת התמיכה שלך שלכאורה טובה בלהציל אנשים וטובה במתן עצות מפקירה את האנשים שלא מוכנים להשתתף במשחק שלכם, לפי הכללים שלכם. נכנסנו לכאן במקרה. חשבנו שנפתור את הדברים ונצא. לצערנו אנחנו כאן כבר יותר מידי זמן.... תוכלו להמשך ולהתעלם, תוכלו להמשיך ולהכפיש, ותוכלו לחזור לכאן ולעזור במידה ובאמת את מרגישים נכון לעזור לאנשים...(כפי שעד עכשיו עשיתם) אך תבינו שישנם כאלה שלא מוכנים לשחק לפי הכללים,ועדין צרכים עזרה.......ואלה החיים שלהם. אז תבחרו באיזה דרך שתירצו, רק קחו על מצפונכם את הידיעה שהיו אנשים שהיו צרכים אתכם -והפנתם את גבכם......

מאחורי היער 1-2-3 ישבו 3 גמדים

כלומר ישבתי ועיינתי בכל ההודעות הנורא מורכבות שלך מרגע הכניסה לפורום כולן מופנות לאותו אדם. מאד מורכבות מבחינת התוכן. מחייבות חשיבה עמוקה לפני שיתייחסו אלייך- 29.5 יש ציור של פרח 29.5 יש אייקון של נשיקה 31.5 וואי יש גם כוס קפה וגם איחול ליום כתום 1.6 אפילו משפט שלם ליד האייקון- כל הכבוד הכנסת להם.

אחותו של שספיר

יש אנשים שמכתיבים לחיים את החוקים ויש שהחים מכתיבים להם אז לפני שאת שופטת, (והרי זו נטיתו הטבעית של האדם-אפילו אני נכשל בזה לעיתים קרובות)קחי בחשבון שיש גם כאלה ש"החיים גדולים עליהם" ונראה לי שמספיק קשה להם עם הידיעה הזו אז בואי לא נקשה עליהם יותר... ותאמיני לי שלי יש סיבה יותר טובה לשפוט אבל העובדה שלא....... אני אשאיר לו/לה להתמודד עם זה לבד!!!!!!!

הגענו לשלב המלודרמה התורכית?

להוציא את הממחטות? "קחו על מצפונכם וכו...". כדי לקבל עזרה-צריך להיות גלוי וישר. אמינות בסיסית,היא לדעת מי את/ה לא שואלים איפה את/ה גר, ומה את/ה עושה, וכו.. רק פריט כל כך בסיסי של זהות- אתה הוא או היא או שאולי זה אתה שמנסה לדבר גם דרך הגרון של בת הזוג או להיפך? אם יש לך בעיה...דבר/י. אם הבעיה שלך היא גרפומניה מילולית...יש פורומים נוספים ,שלא עוסקים במצוקות של אנשים. אוסף האמירות שלך, ההודעות, השימוש בפורום כלוח מודעות ל(??) כמובן כולם במסגרת חופש הביטוי הוירטואלי אז אתה/את יכול להמשיך עם עצמך ועם יתר ההתפצלויות שלך. אבל כנראה תצטרך/כי להשלים עם העובדה שמבחינת חלק מחברי הפורום היותר ותיקים שראו פה ושם מופעים בחיים, מדלגים על ההודעות שלך. ואת האמירות של הפנתם לי גב וכל הבולשיט הזה...תשמור /תשמרי לגורם טיפולי שאולי תבחר/י ללכת אליו. נ.ב. כל מי שפנה ,גם בימים אחרונים עם מצוקה או בעיה כלשהי, קיבל תשובה,מענה .לא תמיד התאים לו/לה ,לא תמיד הסכים איתו. אבל קיבל התייחסות ומענה ,מכל מי שהיה פה נוכח . את/ה לא. אז תחשוב/תחשבי לבד למה- ותתחיל/י לקחת אחריות לעצמך בלי להטיל את האשמה על אחרים. זהו. עוד פעם ואחרונה-יש בעיה? דבר/י ברור, בלי קודים בלי סיסמאות,בלי מידע בשלבים- ישיר וגלוי ואמין. ואז (אולי)תקבל/י התייחסות ומענה. למרות שיש לי חשש כבד, שה"ניק" הזה כבר "שרוף" מבחינה זו. אבל אפשר לנסות.

פלסטיק

New member
עושה לאנשים על המצפון?

אני לא רואה עצמי שייך לשום חבורה אבל פשוט קצרה ידי אי אפשר לעזור למישהו/י שאומר/ת: יש לי בעיה אבל אני לא מגלה, תעזרו לי ועוד פונה לא יפה לאנשים אחרים ככה זה

Caveman1

New member
Daniel or

Read again what I wrote especially to you regardind the "wounded cat".q My concience is clean. You stick to your way of appearing helpless and activate people by making them feel guilty. It is you who need professional help, not just "support" as we can provide here. When I told you that and you ended our conversation very angree.q You were very agressive to me and I had the impression that you expected that I will show personal interest in you, which I did not and that made you very upset.q Therefore I decided not to respond to you any more. This response is the last one from me to you an d actually it is aimed to the other members of the forom.q I advise you once more, go seek professional help.q

למעלה