הודעה לעידו

הודעה לעידו

עידו - מה קרה לך? אני לא מאמין שזה אתה. מאז שאני בפורום הזה לא ראיתי אותך מדבר ככה. חוץ מזה שעד כמה שידוע לי אתה אוהב מכבי באירפה ורוב הכאסח שלך תמיד היה עם אוהדי ירושלים. עכשיו גם אוהדי מכבי אתה נכנס לתגרות מילוליות? מיותר מאוד.

עידו ל

New member
באירופה כן אבל להשוות את

זה להנאה מחולון ? ליד אליהו אני בא לראות כדורסל אירופאי טוב אבל לאהוד את מכבי ת``א בחיים לא אאהוד כי זה גועל נפש ,אין עם מי ועם מה להזדהות. ואגב , אם כבר אתה טורח להטיף מוסר תעשה את זה למי שנתחיל לנבל את הפה.

תגובה

אני לא מטיף מוסר, אני רק חושב שהתגרות המילוליות שאתה נכנס אליהן כל פעם מחדש ממש מיותרות ולא הולמות את רמתך וזה לא משנה מי התחיל לקלל ראשון. ואם כבר הזכרת את זה עידו אז לפי מה שאני ראיתי, גם מגה וגם צהוב עולה הביעו את דעתם בצורה ענינית ומכובדת ואתה הוא זה שהתפרץ קילל והתלהם בצורה מכוערת. בכל מקרה אני לא מטיף לך מוסר אני רק מביע את זעזועי ממך. לא זכרתי אותך ככה.

עידו ל

New member
שמע , משהו מוזר מאוד קורה

איתך ולצערי אני חושב שאני יודע בדיוק מה הסיבה אבל נעזוב את זה בינתיים. מבדיקת עובדות עולה בברור שאני כתבתי דעה מקצועית נטו ובא הטיפש ההוא , כינה אותי מוח מעוות (ההודעה משעה 09:53 , אדוני הבודק) והתחיל לדבר שטויות אז כדאי שתבדוק את עצמך שוב ועד אז אתה פשטור מלדבר איתי , אין לי דין ודברים עם אינטרסנט כמוך , את ההערכה אלי אני מקבל מהחבר`ה של סלניוז , ובכל אופן , אתה לא ממש מזיז לי.

MegaYellow4

New member
כל הכבוד לאוהד חולון

שמצליח לשמור על יושר ואמירת אמת מול ההתלהמות של לוצקי. אל תבהל ואל תפחד, כי אותך צריך לשדמוע ואנשים שכמותך צריכים להיות הדומיננטיים פה. אני מודה שהניסוחים שלי לא היו מעודנים בשעות האחרונות, אבל כל מי שמעוניין באמת, שיירד למטה בעמוד הזה ויקרא כיצד הכל התחיל, בתגובתי ``חבל מאוד`` על דבריו של לוצקי. לא תמצאו שם טיפה קטנה של התלהמות. ניסיתי להסביר לאדון הנכבד, שלוש פעמים, שאני לא מצדד ברעננה או דרוקר בפרשה האמורה, אך ללא הועיל. מר לוצקי שטף את הפורום בקללות ונאצות, ואז כיניתי אותו ``מוח מעוות``, כינוי סביר בהחלט מול שורת ההשמצות והכנויים שבאו מצידו, לא רק כלפיי אלא גם כלפי עוד אוהדת ואוהד שהעזו לומר דברים שלא לרוחו של הסורר. אז אל תיתנו לו לסלף את פני הדברים, כאילו הוא, המסכן, הותקף ורק החזיר מלחמה. הגיעה הזמן שמקומם של אלו שלא מסוגלים לנהל דיון בלי להסריח את הפה יינגף מהפורום הזה ומהפורומים בכלל.

עידו ל

New member
0 בהבנת הנקרא ואפס בכלל

אוהד מכבי טיפוסי ומתבכיין , מתלונן על חוק בריסקר הגזעני ואז מתגזען (``חוב``תי``) ומוכיח שהוא נאצי קטן. בזה אפשר למצות אותך ולגבי שאר הדברים , אתה מעכשיו פרויקט שלי ואנחנו נחיה ונראה מי ינגף מפורומים וממקומות אחרים.

MegaYellow4

New member
את האיומים שלך תשמור לחברים שלך

אם אתה באמת חושב שהסרחון מהפה שלך מזיז לי את קצה הקצה אתה טועה. קח אותי כפרוויקט אישי, בהצלחה, כלומניק.

עידו ל

New member
אל תדאג , טמבל , אני אדאג

לזה שהמקום היחידי בו אתה תביע את דעתך יהיה האתר האוהדים ה- 102 שלמכבי ת``א , נו.. זנ , עם ה- 2 כניסות ליום.. חחחח דגנרט..

MegaYellow4

New member
ואוו, כנראה שבאמת עלה לך השתן לראש

זה לא מפליא. אין מוח שיעצור את הזרימה שלו לקודקוד. אתה לא יכול למנוע את הכתיבה שלי בשום מקום. הפוזות של הכוחני ובעל ההשפעה האימתנית אולי עושות רושם על באי הפורום, אבל נחכה ונראה אם אני אפסיק לכתוב בעתיד הקרוב:))) בהצלחה מתוקון. חולה עליך!

MegaYellow4

New member
נשמה טהורה

קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך ומתאהב בך ככל שהזמן חולף. כבר הייתי עד להתכסחויות שלך בעבר עם אוהדת של הפועל, כך שסגנון הדיבור שלך לא מפליא אותי. ובקשר לסלניוז: במקרה, או שלא במקרה, אני בקשר עם מי שמנהל את האתר הזה - וזה לא אתה. אם אני אכתוב או לא אכתוב בסל ניוז לא קשור אליך, הוא קשור אליי ולגיל איל, והוא שיקבע מי שיכתוב פה או לא. אם סל ניוז מנוהל על-ידי אדם כמוך, אני יכול רק להצטער בשבילו, מפני שיש בו אנשים איכותיים ורציניים.

עידו ל

New member
אם אנשים כמוך מתאהבים בי

אז עדיף אולי שישנאו אותי. מעבר לזה , גיל מנהל את האתר ותאמין לי , אתה לא תראה בסלניוז את הפרצוף שלך. בינתיים , לך תחפש את החברים שלך , אם יש כאלה בכלל.

למעלה