====הודעה לנשים בלבד====

====הודעה לנשים בלבד====

אני הולך לפתוח בפינה שתקרא "פרוזה לנשים בלבד" הכנתי את הכרטיס מבעוד מועד, בתכנית אעלה משהי מכאן כביכול לשידור יהיו איתי רינה פרוזיון(שזאת כאילו רינה בניון), אני אגב כאילו אייל ברקאי ואחרונה חביבה המיסטיקנית volanda fortune. בתכנית אני ארד קצת על רינה, המסטיקנית תעזור לך אישה נפלאה היא תכווין אותך למה שהכי טוב בשבילך, היא תפתח לך בקלפים ותספר לך על העתיד הצפון לך. נשים אם יש לכן רעיונות כלשהם חידושים המצאות וכדומה אתן מוזמנות לכתוב לפרוזה לנשים בלבד, ואשמח אם במקום שאני אביים שיחה משהי מכן תציע את עצמה כפרטנר לשיחה כאן בפורום כמובן. פרוזה - תנסו להסתכל עליו בזווית ראיה אחרת ממה שהיה עד עכשיו. הוא כאן כדי לבדר לעזור לרדת עליכן גם עם צריך חחח(לא לא ארד עליכן). דבר אחרון חביב אבקש מכן בנות לקחת הכל בהומור, ברוח השטות. אל תכעסו ואל תפגעו....ז תיכף נתחיל מקווה שתהיו איתי. הפינה כל שבת בשעה 19:30, להת´ עד אז.

לפרוזה שמת על נשים ולא חשוב בנות כמ

היי פרוזה שובר הלבבות היי פרוזה לנשים בלבד עשה הכל כתוב הכל אבל לאטטטטטטט לאטטטטטטטטטטט חשוב על כל מילה חיים ןמות ביד הלשון אתה משוחח כאן גם עם נשים בוגרות קח הכל בחשבון ממי שלא תפגענה ממך שלא תכעסנה עליך בהצלחה ממני מכל ליבי ורד...................................מעמק יזרעאל

למעלה